icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
23. nov 2019

@mirus11 ja som teraz druhy den ok...nic neboli....silne krce som mala na 7dpo....cely den silne bolesti ...aj prsia....teraz uz nic...

mirus11
23. nov 2019

@giuli no moje telo je po minulomesacny cykle nejaké celé zbláznená, mávala som bolesti pred ovu, aj tento mesiac to tak bolo, ale takéto bolesti som nemavala pár dní pred MS, a mňa nikdy neboleli prsia, a o pár dní dozadu som cítila úplne prsia a potom začalo bolieť od včera akosi aj brucho. Ja už len čakám, aby som dostala, aby sa telo dalo ako tak do poriadku a potom sa časom uvidí, čo bude ďalej.

julianka007
23. nov 2019

@ellie0510 nieje za čo. Rada odpoviem, ak viem. Po čase sa už budeš v appke v pohodicke orientovať, aj ju budeš viac poznať.. začiatky sú také...

mimka91
23. nov 2019

@0507 nie je neskoro 🙂 budem drzat palceky a informuj nas potom 🙂

0507
23. nov 2019

@mimka91 jasne, uvidime aka bude bt v dalsich dnoch

shellynda
24. nov 2019

@giuli začínam mať hada už aj ja 😃

0507
24. nov 2019
shellynda
24. nov 2019

@0507 toto vyzerá veľmi sľubne 😊🍀

0507
24. nov 2019

@shellynda myslis? Ci to nebol len obycajny pokles

giuli
24. nov 2019

@shellynda
@0507 obe mate pekne grafiky...o aky pokles sa jednalo uvidis za pat dni...IP to moze byt,je to v limite...ja tiez pokracujem v hadovi shellynda...,no uz citim brucho pred bliziacou sa MS,u mna pride na 1212dpo,takze v utorok ju cakam...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

kika123kika
24. nov 2019

@giuli Ahoj moja 🙂 krasny grafik wow cakas kym nepride ms? Vedela by si mi povedat svoj nazor? Asi anovulak vsak? :/ dakujem

shellynda
24. nov 2019

@0507 no na obyčajný pokles, podľa mňa,to je dosť prudké dole-hore 😍... Ja som presne tak mala, keď som ostala tehu, tak už treba len počkať 🍀

giuli
24. nov 2019

@kika123kika mmh,zatial sa to javi ako anov.cyklus...meraj dalej a ono to pride..😉😉drzim palce

shellynda
24. nov 2019

@giuli graf máš zatiaľ tiež pekný 😊... Nemusela by v utorok prísť 😉🍀

giuli
24. nov 2019

@shellynda nemusela ,ale pride...citim brucho a test biely...🤔co uz...

0507
24. nov 2019

@giuli dnes si len 10dpo, nie? Este moze byt skoro na test.

kika123kika
24. nov 2019

@giuli noo podla mna nepride 🙂 nevadi este v devembri to ma dovolene nechodit 🙈🤪😂 inka ak nepride tak ani ms nepride vsak?

mimka91
24. nov 2019

@0507 jeej super teplota stupla 🙂 ja som to mala takto isto, ked som ostala tehu len uhniezdenie bolo na 7DPO. Silno Ti drzim palceky

shellynda
24. nov 2019

@0507
@giuli presne tak, ešte môže byť skoro😊... Počkáme do utorka 🍀

giuli
24. nov 2019

@0507 ano 10dpo...uvidim v utorok...dakujem za podporu

giuli
24. nov 2019

@shellynda jj shellyyy....ja pockamm😉😉

giuli
24. nov 2019

@kika123kika to by bolo fajn...

mirus11
24. nov 2019

@giuli už si moja testovala? My sme na tom podobne, aj ja čakám menzes utorok stredu, ale mňe už bolesť brucha akosi ustúpila, len ma sem tam pichne v ľavom vaječníku. Ale ja netestujem, lebo tento mesiac nemám prečo, tiež čakám, kedy klesne teplota a príde ms.

giuli
24. nov 2019

@mirus11 skusila som...no test biely a uz mi zacali bolesti ,tlaky predmenstruacne
..

mirus11
24. nov 2019

@giuli tak o mesiac budeme začínať spolu 😃, ako tento mesiac. Ešte aj hadička mame skoro rovnakehi

naty1987
24. nov 2019

@giuli
@mirus11 baby ved máte krásne grafi neverím že nič s toho???

A bolesti môžu byť aj od tehu...A na tehu teste nebol ani náznak???

Mňa už bolia prsia čo je asi konečne dobre že hormóny pracujú a dúfam že už ms príde teším sa s kazdej kraviny a dúfam že sa už spustí

giuli
24. nov 2019

@mirus11 som pripravena,ze tento mesiac figu z toho. Takze urcite sa ide dalej....tebe silnooo drzim palce

giuli
24. nov 2019

@naty1987 ee,nic...bielunkoooo...najlepsie ,ze cumim na test na zachode ,kde je skor zlte ,tlmene svetlo a vidim ducha...potom som sla do kuchyne a tam ryha cez tes...takze belobaaa,ako v temperovych farbach...

giuli
24. nov 2019

@naty1987 dufam draha moja,ze konecne sa ti telo dostane di normalu ,prestane drzat strajk a zacne spolupracovat.....

mirus11
24. nov 2019

@naty1987 mojko keď ja tento mesiac nie som si istá ci ovu bola tak ako ju vyznacilo, skôr si myslím, že bola až 19dc a to muž vtedy doma nebol. Tak ja tento mesiac vôbec nič netestujem, len chcem vedieť, ako my telo funguje, keďže minulý mesiac som o babo prišla. A tebe držím tiež palčeky, aby sa telo rozbehlo a všetko šlo tou správnou cestou k babenku