Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ahoj 🙂 mrzi ma ten tvoj pokles :/ mala si krasny graf 😊 a ja svojmu grafu fakt nerozumiem 🤷🏼♀️a to nemeriam prvy krat ale vzdy som mala krasne grafy :D a teraz nebiem co si myslite??
@kika123kika tak,ale ide hore teplota
@patricjia ďakujem veľmi pekne
@kika123kika ahoj Kikuš, a nemala si ovu neskor ten 15DC? nesedi mi ta ovu vyznacena FF lebo BT nesedi s pravidlom. Robila si aj testy,co hlien? Inak mas graf podla mna ok😉Keby sa snazite uz teraz by som povedala ze ten pokles je IP aj ked napr. ja vo svojom grafe neviem identifikovat IP kedze mam divoke grafy so skakajucimi teplotami.
@giuli hej hej ta ide ale skace ako chce 🙈
@olivia_0309 aj ja si myslim ze bola vtedy 🙂 noo tak my mame teraz len prerusovanu suloz 🙂 a den pred tym poklesom som mala fakt bolesti na extra silnu ms oooou dufam ze nie :/ bala by som sa no tak uvidim co bude 🤦🏼♀️
@olivia_0309 a hlien som mala aj bolest hned poviem no akurat na ten 15dc vid foto aj vyznacene to mam 🙂
@kika123kika to patrí tebe,co som si sama poslala😉🤣
@giuli hej hej niektory den som sem aj pisala ze podla mna bola na 15dc no uvidime dalsie dni 🙂 mam 5dni do ms tak som zvedava ci nide meskat koli neskorsej ovu 🙂
@kika123kika ovulka bola 15dc a vyzerá to nadejne. Drzim palce😊
@dadus_ka noo tak uvidime na kolko sa zatial nesnazime 🙂 len mame prerusovanu suloz 🙂 tak uvidime 🙂 A dakujem 🙂
@kika123kika @taily30 dievcata, tak dnes prva navsteva u dr. podla ultrazvuku som v 6+0tt, podla BT by som mala byt v 6+2 tt, ale to sa uskrnal, ze podla BT to nemozem vediet a podla ms by som bola 7 +0 tt...ale srdiecko nam krasne bilo 🙂 dalsia kontrola 10.12. musim prist nalacno, lebo budu brat krv, aj ked na hcg by mohlo byt jedno ci som jedla alebo nie a musim priniest ranny moc...drzim Vam vsetkym palce, aby ste tiez prezivali taketo chvile, aj ked pre mna je to trosku aj stres, aby bolo vsetko v poriadku...snad po prvom trimestri uz ten strach nebude az taky velky
@mimka91 gratulujem a prajem krasne a bezproblémove tehulkovanie.

@0507 ja ti silno držím palce aby neprišla 🍀...