Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda krasny graf 🥰 kedy chces testovat? 🙂
@kika123kika čakala som na pokles a že po ňom až skúsim,ale ten nie a nie prísť, tak včera som síce skúsila,ale nič😣.... Skúsim aj dnes určite, lebo mi to nedá 😊
@shellynda mozno ze az na 10dpo bude nikdy nevies 🙂 drzim silno palce ✊🏼
@kika123kika moc ďakujem 😘... Už aby bol, lebo každé ráno už hypnotizujem teplomer, nech vidím riadny pokles😊a teplota stále rovnaká, no ale dúfam, že by to mohlo byť dobré aj keby nebol pokles...
@shellynda citala som akurat o bazalnej teplote a ze nie vzdy musi byt pokles a nie vzdy musi byt vysoka teplota ak sa zadarilo 🙂
https://m.womenzone.cz/encyklopedie/mereni-baza...
@shellynda Neviem ci ti to otvori ale vela je tam toho napisane 🙂
@kika123kika juj, lebo sa začínam báť, že bez poklesu sa neuhniezdi. Idem to kuknúť 😘
@shellynda neboj nieje to pravidlo toto musi byt vyherny graf ✊🏼💪🍀
@shellynda tento som mala vyherny s dvojickami v maji a pozri ako skakal hore dole 🙂
@shellynda FertilityFriend robil analýzu tisícov grafov a pokles sa vyskytol v 23 % tehotenských grafov a tiež v 11 % netehotenských grafov, takže to vlastne nič neznamená. Tiež som čítala, že sa to síce volá “implantation dip”, ale nevie sa, prečo nastáva a či vôbec súvisí s uhniezdením, len sa to predpokladá.
@kika123kika
@anniii ďakujem vám a dúfam, že to bude aj v mojom prípade, že aj bez poklesu sa uhniezdi 😊ak nebude.... Videla som áno dosť grafov a tiež bez poklesu😃... Urobím test hneď ráno
@shellynda drzim silno palce ✊🏼
@kika123kika ďakujem, uvidíme zajtra😘
@giuli tak to ma mrzí, ale verím, že sa ti čoskoro podarí, možno bude darček priamo pod stromček. My sa snažíme skoro 2roky,hp mám v poriadku,spg môjho manžela je super, po Novom roku idem na folikometriu, a ak sa nepodarí do leta, tak asi navštívim CAR, nechcem už čakať, roky pribúdajú a nájed klesá.
Baby nieje problém keď sa berie fraxik a progesteron spolu baby tu píšu na MK že sa to nemôže brat dokopy.
@butterfly333 a dovod? Ja som to tak brala
@ikonica lebo som.našla tu na MK teraz temu kde píšu baby že sa to nemôže brat dokopy.
@butterfly333 ale tu nejde o to ze to kombinujes tie lieky... Tu ide o to ze progesteron moze sposobit (sam o sebe nezavisle na kombinovani s fraxikom) zhustnutie krvi ludovo povedane ale tym ze beries aj fraxik tak sa nemas coho bat... Ak by progesteron aj tu krv zhustil, tak fraxik ju zasa rozriedi...
@butterfly333 ja to tak beriem uz 2 mesiace

@shellynda snad hej....snazit sa budeme este tento mesiac a potom v decembri uvidime ,co nam navrhnu v centre..