icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
26. nov 2019

@shellynda snad hej....snazit sa budeme este tento mesiac a potom v decembri uvidime ,co nam navrhnu v centre..

mimka91
27. nov 2019

@shellynda dakujem 🙂 dufam, ze aj ty si najdes vytuzene // ciarocky uz o chvilku 🙂

shellynda
27. nov 2019

Dobré ránko 😊... Tak u mňa zase žiadna zmena, stále rovnaké teploty, ani hore ani dole🤔

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda krasny graf 🥰 kedy chces testovat? 🙂

mimka91
27. nov 2019

@shellynda vyzera dobre ten graf 🙂 skusis v nedelu urobit test ci vydrzis az do 4.12.?

shellynda
27. nov 2019

@kika123kika čakala som na pokles a že po ňom až skúsim,ale ten nie a nie prísť, tak včera som síce skúsila,ale nič😣.... Skúsim aj dnes určite, lebo mi to nedá 😊

shellynda
27. nov 2019

@mimka91 nevydržííím, sa poznám😅

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda mozno ze az na 10dpo bude nikdy nevies 🙂 drzim silno palce ✊🏼

shellynda
27. nov 2019

@kika123kika moc ďakujem 😘... Už aby bol, lebo každé ráno už hypnotizujem teplomer, nech vidím riadny pokles😊a teplota stále rovnaká, no ale dúfam, že by to mohlo byť dobré aj keby nebol pokles...

giuli
27. nov 2019

@shellynda hlavne,ze su hore..😉

giuli
27. nov 2019

@shellynda vobec ziadny pokles nemusi byt...nie je to absolutne pravidlo...takze drzim palce

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda citala som akurat o bazalnej teplote a ze nie vzdy musi byt pokles a nie vzdy musi byt vysoka teplota ak sa zadarilo 🙂

kika123kika
27. nov 2019

https://m.womenzone.cz/encyklopedie/mereni-baza...
@shellynda Neviem ci ti to otvori ale vela je tam toho napisane 🙂

shellynda
27. nov 2019

@kika123kika juj, lebo sa začínam báť, že bez poklesu sa neuhniezdi. Idem to kuknúť 😘

shellynda
27. nov 2019

@giuli ďakujem moja💖 za podporu, už som sa začínala riadne báť, že bez poklesu sa to nepodarí

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda neboj nieje to pravidlo toto musi byt vyherny graf ✊🏼💪🍀

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda tento som mala vyherny s dvojickami v maji a pozri ako skakal hore dole 🙂

anniii
27. nov 2019

@shellynda FertilityFriend robil analýzu tisícov grafov a pokles sa vyskytol v 23 % tehotenských grafov a tiež v 11 % netehotenských grafov, takže to vlastne nič neznamená. Tiež som čítala, že sa to síce volá “implantation dip”, ale nevie sa, prečo nastáva a či vôbec súvisí s uhniezdením, len sa to predpokladá.

mimka91
27. nov 2019

@shellynda :D a kedy planujes testovat?

shellynda
27. nov 2019

@kika123kika
@anniii ďakujem vám a dúfam, že to bude aj v mojom prípade, že aj bez poklesu sa uhniezdi 😊ak nebude.... Videla som áno dosť grafov a tiež bez poklesu😃... Urobím test hneď ráno

kika123kika
27. nov 2019

@shellynda drzim silno palce ✊🏼

shellynda
27. nov 2019

@mimka91 zajtra ráno skúsim, teraz sa bojím, že bude negatívny

shellynda
27. nov 2019

@kika123kika ďakujem, uvidíme zajtra😘

patricjia
27. nov 2019

@giuli tak to ma mrzí, ale verím, že sa ti čoskoro podarí, možno bude darček priamo pod stromček. My sa snažíme skoro 2roky,hp mám v poriadku,spg môjho manžela je super, po Novom roku idem na folikometriu, a ak sa nepodarí do leta, tak asi navštívim CAR, nechcem už čakať, roky pribúdajú a nájed klesá.

butterfly333
27. nov 2019

Baby nieje problém keď sa berie fraxik a progesteron spolu baby tu píšu na MK že sa to nemôže brat dokopy.

ikonica
27. nov 2019

@butterfly333 a dovod? Ja som to tak brala

butterfly333
27. nov 2019

@ikonica lebo som.našla tu na MK teraz temu kde píšu baby že sa to nemôže brat dokopy.

ikonica
27. nov 2019

@butterfly333 ale tu nejde o to ze to kombinujes tie lieky... Tu ide o to ze progesteron moze sposobit (sam o sebe nezavisle na kombinovani s fraxikom) zhustnutie krvi ludovo povedane ale tym ze beries aj fraxik tak sa nemas coho bat... Ak by progesteron aj tu krv zhustil, tak fraxik ju zasa rozriedi...

martinade
27. nov 2019

@butterfly333 ja to tak beriem uz 2 mesiace

mimka91
27. nov 2019

@shellynda drzim silno palceky a keby nahodou bol biely, tak nebud smutna mozno len dost zavcasu testujes. Tesim sa na zajtrajsok a dufam, ze tam uz budes mat naznak druhej ciarky 🙂