Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda pekne kedy testujes?
@shellynda vyzerá to super držím palce
@kika123kika tak to ma mrzí ale december je naaaaš zenyyyy🤩 uvidíte
@shellynda ty máš brutálny graf juuuuuj ono to tam musiii byť kedy testuje????
@giuli ja som.nakoniec nemerala BT vybrala som sa na to chcem si užiť vianoce bez stresu a zlého pocitu a chcem si to užiť aj s mužom tak uvidím.mozno sa stane zázrak ale som v stave že to nechávam plávať zatial
@naty1987
@butterfly333
@zuzik5891 ďakujem moc 😘... Dávam do neho aj veľké nádeje 🙏😍, že by sa nám už úspešne aj mohlo podariť, ale test ráno bol negatívny 😪
@kika123kika
@giuli testovala som, ale negatívny je, už ten test hypnotizujem, len aby som videla // 😊
Ahojte dievčatá, možem sa vám sem pripojiť s jednou otázkou? Skúšala som to v Snažilkách 2019 ale bohužial mi nikto neodpovedal, tak si vravím, že skúsim šťastie tu 🙂
Prosim vas neviete či hormony (ja konkretne uzivam femaru) zvysuju bazalnu teplotu? Myslim po ovulacii. Lebo zatial mam taku vysoku BT ako som nemavala, ale prvykrat som uzivala hormony tento cyklus, tak rozmyslam, ci to nie je sposobene tym...dakujem za rady a prajem pekny piatok a nadchadzajuci vikend 😊
@giuli vieš čo včera som sa dozvedela.ze kamoska čaká dievčatko ako strašne mooooc im to prajem lebo ona tiež mala MA ale boli sme 2tyzdne od seba a došlo mi že už sme mohli vedieť kto by bol u nás tak som písala mužovi ako mi je smutno s toho a on mi písal že kašli na to že sa nám podarí len aby som na to netlacila že bude dobre a príde kedy ma....A on ma fakt pravdu ja na to nechcem tlačiť a pri meraní bt a očakávaní ovu testov to nepôjde lebo proste už dúfam viac a.viac na to myslíš a to nechcem.....
Ako ešte stále cítim podbrusko sem tam ako pri ms som taká nafúknutá tak nech si telo robí čo ma a uvidime
@naty1987 nevadi my sa aj tak este nemozeme snazit moja 🙂 este mam pred sebou jednu ms 🙂
@shellynda na nervy toto z tohto grafu kusi byt daco 🙂 ✊🏼
@kika123kika ahaaa takže až od januára idete na to 😉🍀 ja tiez chcem nechať voľnosť tomu lebo len teraz som mala konečne ms tak nechám to nech sa deje čo sa ma 😉😉🤗🍀
@kika123kika no veru aj som na nervy 😅
@naty1987 no ved jasne a rozmyslam ze uz len v decembri meriam teplotu a potom uz nie kaslem na to nechcem na to tlacit 🙂 ako ja som ani predtym netlacila na to ale takto to nude lespie mo este uvidim ako to vydrzim 😂😂😂
@shellynda a kolko si dpo?
@naty1987
@kika123kika 10 dní, tak som dúfala, že už čosi bude vidieť
@titi10 Ja sa v tom až tak nevyznám, ale ak si dobre pamätám, čo som prečítala, progesterón teplotu zvyšuje a estrogén znižuje. Ak teda Femara funguje ako inhibítor estrogénu, je možné, že pri užívaní bude teplota vyššia. Niekto možno potvrdí 🙂
@shellynda Ja som mala úplne slabú čiarku až 13 DPO, takže s takým pekným grafom je určite stále šanca 🙂
@titi10 Podľa mňa to nemusí znamenať, že nie si tehotná 🙂 Ak Femara mení pomer estrogénu a progesterónu v prospech progesterónu, zdá sa mi logické, že teplota je vyššia, ale nie som odborník, možno sa mýlim. Ak máš veľmi vysoké teplotu a neberieš progesterón, šanca tam je. Môžeš sem dať svoj graf, dievčatá zhodnotia 🙂

@giuli tiež by som si to myslela aj ja🙄