icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
16. dec 2019

@c_est_la_vie @annii ja som inofolic nebrala. Na kvalitu som brala cistý myo inositol napríklad...

anniii
16. dec 2019

@martinade To ma práve zaujímalo, či náhodou nevieš, či sa myo-inozitol odporúča na kvalitu, aj ak nie je problém s anovuláciou. Tebe to očividne neuškodilo 🙂

giuli
16. dec 2019

My mame po konzultacii...ja som ok...zo spodu,vraj vajecniky super ,amh dobre...mam prist na krv medzi 2-5 dc...a volat kvoli vysledkom spermiogramu...vraj pokial bude ok,tak sme dobri kandidati na IUI...len kedy dorazi MS,nevidela ziadny domin.folikul a vraj to vyzera tento mesiac na anov.cyklus...tak snad aspon pride menzes...🤔😉

martinade
16. dec 2019

@anniii myo je na kvalitu... a neuskodilo mi to 🙂
@giuli ktory DC si? Mas graf? Kedy zvyknes mat ovu? Ake mas AMH? Drzim prsteky nech vam to klapne s tym iui

giuli
16. dec 2019

@martinade dnes som 21dc...posledne dva mesisce prisla ovulka na 19dc....bola som chora,ci to nejak ovplyvnolo...amh mam 2,2

anniii
16. dec 2019

@giuli Tak to máš AMH ako o 10 rokov mladšia, paráda 🙂 Ani mne doktor nevidel dominantný folikul, najväčší mal len 14 mm, vravel, že na ovuláciu to nevyzerá, a o 4 dni som otehotnela.

giuli
16. dec 2019

@anniii dakujem...povedala mi to aj lekarka...vraj vnutro ,aj amh mam ako zena o 10r.mladsia....snad to bude fajn...

martinade
16. dec 2019

@giuli kludne ti ta choroba mohla posunut ovulku... mne raz 40tky teploty posunuli tusim o 5 dni ovulku...

giuli
16. dec 2019

@martinade a to som mala 4dni v kuse 39.6st.....aj ja si myslim,ze to tak bude....

sulinka333
16. dec 2019

@giuli ahoj moja no boli ste dnes v gyn five?

sulinka333
16. dec 2019

@anniii na kvalitu stačí čistý inositol?

giuli
16. dec 2019

@sulinka333 jjboli..pisala som vyssie..kuk

ikonica
16. dec 2019

@sulinka333 ako dnes? Skusala si testovat? Ms dosla?

sulinka333
16. dec 2019

@giuli áno moja už som čítala to je super že je všetko ok áno máš super tak držim palce nech IUI sa podarí.

sulinka333
16. dec 2019

@ikonica moja dnes 1dc.

ikonica
16. dec 2019

@sulinka333 ach jo😣

naty1987
16. dec 2019

@giuli super že máš vysledky v poriadku silno držím palce nech ti to všetko dobre dopadne

giuli
16. dec 2019

@naty1987 ja ok...drahy ich az tak super nema...akurat nam dali výsledky...nie je to super,no ani stratene....pridem domov a dam semvysledok

evi38
16. dec 2019

@kakatulik
@martinade meno sme zmenili z Mareka na Lilien 😀
@maribell je to úplne v poriadku takýto pokles 🙂

giuli
16. dec 2019

Tak tu je vysledok speemiog...pomohli vitaminy ??.nam odporucili iba folandrol,ktory berie a zinok....

martinade
16. dec 2019

@evi38 takze uz premyslas ružovo 👻

evi38
16. dec 2019

@martinade tak kapučínovo-ružovo 😝

anniii
16. dec 2019

@sulinka333 Obyčajný Inofolic obsahuje iba myo-inozitol a kyselinu listovú, ktorá je pri snažení tiež veľmi dôležitá. Myslím si, že je jedno, či sa berú spolu alebo osobitne, jediný rozdiel bude asi v cene, keďže Inofolic je dosť drahý. Mrzí ma, že to teraz nevyšlo. Snáď si cez sviatky oddýchneš, prídeš na iné myšlienky a rok 2020 bude tvoj.

anniii
16. dec 2019

@giuli Aký máte teraz plán? Vitamíny, opakovaný spermiogram a potom sa uvidí? Aj tých pár percent zdravých spermií sa môže posnažiť, veď sa im to už raz podarilo.

taily30
16. dec 2019

@martinade mati, ty v akej farbe premyslas? Tiez v ruzovej?😉

giuli
16. dec 2019

@anniii vitaminy berie uz od septembra(ked nezabudne),ja mam prist na krv medi 2-5dc ,ked dostanem MS..20.1.mame kontrolu,kvoli mojim vysledkom,no dr.po vedala,ze robili IUI aj s horsim spermiogramom...,ze to je podla nej stres...a po 20.1.asi bude Iui...tak snad to bude okk

martinade
16. dec 2019

@taily30 ja som chcela modro ružovu naraz, ale asi teraz premyslam nad modrou a neskor nad ružovou 👻

ja197
16. dec 2019

@giuli sranda, že v každom centre majú iné pravidlá 😊 nám pri morfológii 1,8% nedávali žiadne šance na IUI....užíval kvantum liekov asi 7 mesiacov a spermiogram sa zhoršil na 1,4% 🤔 vám ale v každom prípade držím palce, nech vám vitamíny pomôžu a nech sa podarí 😊

giuli
16. dec 2019

@ja197 ja som im hned povedala,ze vobec neuvažujem nad umelym....,ze tam nie sme ochotni zajst....my chceme len IUI....v lete sa nam podarilo prirodzene,co je v nasom veku len 4%sanca...pri IUI mame 10%...takze dr.vobec neprotestovala