Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá ahojte. Oficiálne hlásim, že mi začína šibať z toho merania. Meriam od apríla, takže už je to v podstate zvyk. Ale dnes ráno, čo som vyviedla, to je už iná parádička. Ako vždy budík zazvonil 6:20, siahla som po teplomery, odmerala, 36,54 tak si vravím “do kelu, už to ide dole, krámy sa blížia...” Potom tak sedím na wc, zamýšľam sa, prečo taký pokles, keď včera pekne 36,83. A potom ma osvietilo. Veď ja krava som si teplomer namiesto úst strčila pod pazuchu!!! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Asi by to chcelo pauzu 😂😂😂
@marionluna No tak take 3 dni mozes testnut 🙂 drzim palce 🙂
@kika123kika v sobotu skusim test 😊 alebo pride menzes.. ci nezvykne byt v normalnej LT faze takyto obrovsky vykyv teploty?
@evi38 robila som si test negatívny ale MS prišla tak začínam odznova a čakám na ovu 🙉 mám poslednú možnosť prirodzene v januári idem na IUI, verím, že tento decembrový cyklus bude pre nás všetky víťazný ❤️
@marionluna taketo vykyvy su bežné...
@marionluna ano je to uplne normalne 🙂 niekedy zvyknu byt aj vacsie pady 🙂
Baby...tak dr.v Brne mi vravel že jediné skutočné potvrdenie ovulácie je iba z krvi...že ani súbehom pozitívneho ovu testu...bazálnej teploty a usg ešte nieje na 100% potvrdené že ozaj ovulácia prebehla a že to nebola iba cysta...tak a zasa viem niečo nové🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@callisia nás prvé ivf vyšlo skoro 3000e kolo tomu že sme museli použiť všetky techniky kolo vysokej fragmentácii ...z druhého ivf nakoniec neboli ziadne embryjká tak nám vrátili vyše 500e za Geri inkubátor a predĺženú kultiváciu...A teraz táto pálka...len za halosperm...mrazenie a kryotest spermií sme teraz v Brne platili 400e...ešte aj testy si zomňa na 7-8 dpo vystrelili...gsko pozitívne čo je absolútne nemožné...samozrejme ostatné testy sú negatívne...vcera už bolo gsko negatívne a dnes zasa pozitívne...ale test bol z tej istej krabičky ako ten pozitívny z predvcera...poviem ti pravdu že už toho mám plné zuby...veľmi by som chcela byť pozitívna ale ako?
@giuli tento mesiac skoro...už na 8dc...predvčerom som bola 7-8dpo...takáto čiarka by len ledva mohla byť taká silná tak krátko po uhniezdení...a za normálnych okolností by čiarka silnela a nie zmizla a o dva dni by bola nazad pričom ostatné testy sú negatívne...takže jednoznačne chybné testy

@0507 ešte nič nemusí byť stratené pokiaľ stupne teplota a bude hore môže to byť ešte tehu vydrž 😉
@giuli že hej 22dc ovu FF mi ukázal zle ovu ale táto apka kde si ukladal aj ovu testy je super a pekne presná
@mirus11 jeeej vážne sme na tom podobne 😁😁😁duuufam že aj koniec grafu pre nás obe úspešný