icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
11. jan 2020

@naty1987 ahoj moja,tuto teplotu uz nezapisuj...narusilo by to cele meranie...

mirus11
11. jan 2020

@naty1987 no u nás sa pomaly blíži ovulácia, ráno slabá čiarka, teraz už silnejšia, ešte večer vyskúšam, a myslím ze už bude zasa silnejšia, lebo ma príšerne boli brucho. Tak tento cyklus to bude asi aj s bolesťou a dosť silnou.

giuli
11. jan 2020

@mirus11 super,zajtra,by mohol byt pozitivny....super,drzim palce

mirus11
11. jan 2020

@giuli moja konečne je tento víkend aj mm doma, tak sa možno aj trafime 😁, aspom raz, a bude doma asi auz do utorka stredy, tak by sme zo mali tento cyklus aspom stafit 😂, a uvidí sa ci z toho dačo aj bude.

giuli
11. jan 2020

@mirus11 to by ste sa trafili presne....som rada,ze ti to pekne vyslo tentokrát

1bubko2
11. jan 2020

ahojte... tak ja takto... je to tretia MS od pôrodu(syn 1,5roka)..pred tehu som mavala takmer ako hodinky 28 dnovy cyklus, ovulka okolo 18-19.DC... o dporodu prvý cyklus 40dni,dalsi 50, pripisujem to kojeniu. myslela som ze ani neovulujem (podla folikulometrie), ale asi som bola len v nespravny cas, lebo teplota vyzerá ze reaguje. skúšame prvy cyklus.. predovulacne teploty skacu ako bláznivé, a v najdôležitejšie dni okolo ovulácie som nemerala :/ podľa vlhkosti a pichnutia v podbrušku by som ovulku tipovala okolo 30-31., graf si kresli inak. tak uvidíme ci tam chvosty pockali, alebo z toho nic nebude, neviem ani na koľko DPO mam čakať ked som mala predošlé dva cykly take dlhe 🙂

naty1987
11. jan 2020

@giuli ano nedám ju tam uvidím ráno aká bude bt som zvedavá kedy bude ovu asi kúpim pár ovu testov nech viem či bola
Ty sa ako cítiš?tento mesiac ešte skúšate či už idete do car?
@mirus11 krásne ti silnejú ovu ✊🍀 tak to sa určite trafite 😉😊

giuli
11. jan 2020

@naty1987 v stredu som bola na krv,akurat na 3dc....20.1 mame konzultaciu a vraj ma ma nasadit na stimulaciu ....vtedy ,toho 20teho by som mala byt 15dc,tak som zvedava ,co mi povie,ci tam nejaky folikul bude vidno aj bez liekov....ak by motyka vystrelila mozno by mohla potom urobit iui aj bez stimulky ....no asi vela chcem.....

mirus11
11. jan 2020

@naty1987 no už je zasa o niečo silnejší.

naty1987
11. jan 2020

@mirus11 🤩🤩🤩🤩 parada

naty1987
11. jan 2020

@giuli prečooo uvidíš že zázraky sa dejú a podarí sa
Mne sa tento mesiac akosi nič nechce 🤭😂 ani len ovu urobiť minule som už mala peknu zbierku teraz nič 🤭 a na bt akosi tiež zabudam 🤦‍♀️😁

giuli
11. jan 2020

@naty1987 mozno je to tak lepsie...menej na to myslis....o to to pojde lahsie

devana112
11. jan 2020

Ahojte dievčatá, som druhý mesiac na Clostile. A aj napriek tomu, ako krásne ten graf vyzerá, som dnes cez obed začala špiniť. Takže už len vyčkať do pondelka na ms (testovať nechcem, presne viem, čo tam bude a to sklamanie by som neprežila). Budúci týždeň sa chcem objednať do CAR. Je k tomu treba aj nejaké "odporúčanie" od gynekológa, alebo stačí zdvihnúť telefón?

giuli
11. jan 2020

@devana112 podla mna tvoj graf vyzera velmi dobre,spinenie este nic neznamena,moze to byt uhniezdovanie....mne skor pripada ,ako tehu graf...drzim palce

devana112
11. jan 2020

@giuli ďakujem ti za povznudivé slová, ale podobné to nolo aj minulý mesiac - 14. A 15. DC špinenie, teplota 37.09 a 16. DC teplota 36.68, takže počkám, čo sa bude diať do pondelka. Môžem sa spýtať, ty si tiež užívala Clostil? Mňa gynekológ presviedča na tretí mesiac, ale úprimne sa mi do toho nechce

giuli
11. jan 2020

@devana112 ano pred kazdym mojim tehotenstvom....a naposledy teraz v oktobri jeden cyklus....nasadeny od mojho gyn....teraz mi ho urcite daju v CAR

giuli
11. jan 2020

@devana112 mne clostil zaucinkoval az po vysadeni v nasledujucom cykle....dr.mi vravel vtedy,ze ucinok maju aj dva mesiace

devana112
11. jan 2020

@giuli prvý mesiac som chodila aj na folikulometriu, narástol jeden folikul, prvýkrát v živote som mala bolestivú ovuláciu 🤭 Tento cyklus som na folikulometrii nebola vôbec, lebo 11. DC padol na 23.12. No nasledujúce dva dni budú rozhodujúce, tak som zvedavá, čo sa bude diať

giuli
11. jan 2020

@devana112 veru,aj ja som v oktobri mala velmi silnu ovulaciu...az som sa vystriet nemohla..drz palce

devana112
11. jan 2020

@giuli bodaj by ten Clostil zaúčinkoval😊 aj tebe držím palce, nech sa dvoch čiarok dočkáme čo najskôr a nech je to do úspešného konca❤

naty1987
11. jan 2020

@giuli koľko sa môže užívať clostil???
Ja som pred malým brala 6 mesiacov plus aj pauza
@devana112 ja som s clostilom neotehotnela prišlo to až 2mesiace po doužívaní ale u mňa to bolo skôr už hlavou keď som vypla prišlo to tak smelo do clostilu

giuli
11. jan 2020

@naty1987 vraj by sa mal uzivat max 3x za zivot po 3 cykly...no nasadzuju ho aj častejšie....ja som brala pred kazdym tehu cca 3 mesiace a teraz jedenkrat v oktobri....nasadil ho bez problemov...lebo vraj mam odstupy od tehotenstiev....zakazdym to bolo 11r.

devana112
11. jan 2020

@naty1987 práveže som teraz druhý cyklus na Clostile a ďalší už nechcem. Najradšej by som vypla a nechala to na odborníkoch. Predstavujem si to tak, že zaspím ako Ruženka a zobudím sa a do uší mi bude znieť: devanka, ste tehotná!😊😊🤭

giuli
11. jan 2020

@devana112 jeej to by aj mna potesilo.....,no odbornik ti nasadi tiez nieco ns stimulku...max skombinuje s pregnylom,gonalom a pod.

devana112
11. jan 2020

@giuli no dúfam, že to bude fungovať, ja som sa aj toho Clostilu bála, že ako budem reagovať, že mi na tých vaječníkoch bohvie čo narastie a nakoniec som pekne zareagovala

giuli
11. jan 2020

@devana112 a mate nejaky problem,preco ti ho vlastne dali?

devana112
11. jan 2020

@giuli mám pco, dvakrát som mala cystu, brala som duphaston, inofolic, zmenila som gynekológa a tento mi dal Clostil. Medzitým manželovi zistili asthenozoospermiu, berie vitamíny, v pondelok ide na kontrolný spg a bude mu robiť aj hp

giuli
11. jan 2020

@devana112 v podstate to co my....tuez ,ako mladej mi bol diag.PCO...nemala som vobec MS do mojich cca 37-38r....az teraz ns stare kolena sa to upravilo....muz asthenotetrazoospermia....ideme na IUI....na tvojom mieste by som este jeden cyklus skusila .....a potom riesila

devana112
11. jan 2020

@giuli ja som nikdy nemala pravidelný cyklus až raz ms neprišla, test negatívny a na vaječníku cysta. Diaognóza PCO. A keď som jej povedala, že chceme dieťa, tak mi dr. dala inofolic ako všeliek po ktorom budem do dvoch mesiacov tehotná... to bolo v lete 2018...

giuli
11. jan 2020

@devana112 je pravda,ze inofolic je vhodný pri pco..no nie je to liek,len doplnok vyzivy.....mne velmi pomohol gynex....