icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
18. jan 2020

@giuli no uvidíme ďalšie dni ale už by som podľa mňa mala len stúpať tak to mávam aj minulý mesiac uplne takto isto to bolo a potom uvidíme za čo s toho nakoniec bude 😁

giuli
18. jan 2020

@naty1987 stupat bude urcite...

nina004
18. jan 2020

@marionluna veľká gratulácia 🙂 držím pršteky nech čiarka krásne silnie 🍀🍀

nina004
18. jan 2020

@lenkajh4 Ja som povedala mojej dr v Sanuse o ovulacných testoch a aj o meraní teploty. Stále mi tvrdí ,že ovu nemám. Pritom testy aj teplota ukazujú ,že áno,ale až o pár dní neskôr ako mi robí sono. Podľa nej sú testy aj teplota nepresné a nemám sa na nich spoliehať. Ale inak nejakú diskusiu nerozvynula a bolo jej to jedno 🙂

lauritka
18. jan 2020

@nina004 a ak ju maš podla nej o par dni neskor ? potom aku dlhu mas lutealnu fazu ?? 🙂 jedine potom ak by si zle vyhodnotila graf

julianka007
18. jan 2020

@nina004 presne to sa stalo aj mne u môjho bývalého gynekológa. Povedala som mu o meraní a že by som mal byť už po ovulacii. No napriek tomu mi povedal, že mi nedozrievali vajíčka a ovulácia neprebieha a že to meranie je často klamlivé a nemám sa tým riadit. Keď som zmenila lekára, tak som sa objednala presne deň po očakávanej ovulacii podľa predchádzajúcich grafov. O meraní som sa mu nezmienila, a hneď mi povedal, že som akurát po ovulacii, že prebehla v noci a že sa tam nachádza tekutina. A až potom som mu povedala, že mi to sedí aj s meraním bazalnej teploty. Takže si myslím, že lekári s tým často nesúhlasia len preto, že by museli uznať, že žena ktorú vyšetruje sa pozná o trošku lepšie ako je štandard.

nina004
18. jan 2020

@julianka007 Súhlasím s tebou. Ja som presvedčená,že tu ovuláciu mám každý mesiac.Len tej doktorke sa nechce robiť folikulometriu toľko krát a keď na 12. deň nevidí dominantné vajíčko,tak to hneď berie,že neovulujem.A hneď by nasadzovala hormony.Pritom som jej aj vravela,že mám cyklus 40dňový. Pekné mi podľa grafu,vždy na 12sty deň príde po ovu MS. Uvidíme ako to dopadne tento mesiac a keď tak ju zmením.
@lauritka ja mávam podľa mňa ovu neskôr.Podľa nej ju nemávam vôbec. Tento mesiac som mala graf iný aj cyklus kratší ,lebo som brala Clostybegyt,aby mohli urobiť iui.

elinosar
18. jan 2020

Neviem ci sa tu niektora z vas s tym niekedy stretla, ale priblizne od ovulacie mam zvysenu telesnu teplotu ze mi je az zle. Okolo 37, dnes 37,25. Nepamatam sa zeby mi bolo takto zle pri inom cykle. Je normalne ze tu teplotu tak velmi precitujem a citim sa slaba? Jasne ze ked je bazalka vyssia tak bude i telesna teplota, no ja nevladzem robit nic, iba lezim v posteli a raz mi je zima jak horuco. Unavena ale nie som. Toto je moj prvy mesiac s clostilbegytom, moze to byt tym? Prikladam aj graf. Test bol dnes stale zial negativny a nemyslim si ze som chora.

mirus11
18. jan 2020

@elinosar no podľa mňa ak by ste bola tehu, už by test mal niečo ukázať, teda ak bola ovu vtedy, ako je vyznačená.

lauritka
18. jan 2020

@nina004 aha tak je mi to jasne. je to zial presne ako pises, oni by kazdu zenu najradsej napchali do 28-dnoveho cyklu 😀 ... Ale nie kazda ovuluje ukazkovo na 14 dc.

lauritka
18. jan 2020

@elinosar podla grafu si 13 dpo... predpokladam, ze do dvoch dni ms...

nina004
18. jan 2020

@elinosar Ahoj. Podľa mňa by ti už test mohol čosi ukázať ak si tehu. Inak tiež som brala Clostybegyt a teplotu som zvýšenú nemala. Ale unavená som bola tiež a aj väčšie bolesti v podbrušku som mala.

elinosar
18. jan 2020

@nina004 bolesti v podbrusku mam uz najmenej tyzden, aj dalsie priznaky. Ta teplota ma ale trapi. Pockam do MS

@lauritka snad uz pride ak ma prist, ak nie, chcem // 🙂 lebo ma ta teplota ubija

zuzik5891
18. jan 2020

@ceklis krásny pokladík...želám hlavne veľa zdravíčka a veľa mliečka❤🥰

sonulienka13
18. jan 2020

Achooojte dievcence moje.Ako sa mi máte??Co máte nové? Ja som dnes len tak testla a ten svinuch je asi pokafrani 😂😂🙈 nejaký biely kanalik sa tam spravil.😔

nina004
19. jan 2020

@sonulienka13 niektoré testy ukazujú kanálik. Ale pokiaľ nie je sfarbený do ružova ,tak je negat.

mirus11
19. jan 2020

Dobrý deň ženský, ktoré ste testovali, ako ste dopadli?

naty1987
19. jan 2020

Baby moje zlate tak ja som o kúsok klesla 😂😂😂 vidím že tento mesiac je zaujímavý 😂 tak čo kedy bola podla vas ovu???😂

mirus11
19. jan 2020

@naty1987 podľa mňa bola ovu 15.-16.1 bola ovulka. Ale to by ti nemalo samo upraviť ovulku na grafe?

giuli
19. jan 2020

@mirus11 podla mna 16dc,ak zajtra stupne teplota,preto ju neoznacilo a caka na zajtrajsiu tepl.

giuli
19. jan 2020

@naty1987
@mirus11 jasne,zw odpoved patri naty😉

naty1987
19. jan 2020

@giuli som zvedava 😁 ty si ako na tom

mirus11
19. jan 2020

@giuli ja viem moja že patrí @naty1987, ja dnes takto, idem pomaličky hore dolu a zasa hore, ľavá strana má stále pichá, tak to bude cesta z naziatok ms

giuli
19. jan 2020

@naty1987
@mirus11 ja zatial cakam na ovu,ci pride ...zajtra mame navstevu CAR...https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

naty1987
19. jan 2020

@mirus11 nestresuj graf máš pekný 😉😉😉✊✊✊🍀

naty1987
19. jan 2020

@giuli potom píš čo bolo v CAR silno držím palce

martinade
19. jan 2020

@evi38 ahoj Evi, este nedosli vysledky...asi o tyzden-dva budu. A normalnu kontrolu u gynekologičky mam az tak som velmi zvedava ako velmi babo vyrastlo. Inak som zistili, ze testy co mi robili cez vianoce neboli trisomy ale tripple. Teraz cakam na vysledky trisomy

giuli
19. jan 2020

@naty1987 jj,napisem

martinade
19. jan 2020

@ceklis 😍💗srdečná gratulácia. Dufam, ze sa ti uz mliečko rozbehlo

martinade
19. jan 2020

@bona69 teeda uz ma 10 mesiacov a chodi sam? 😍💗 krasa. Ten čas leti...