Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade užívam LadeeVita, ale to len preto, že mi ich kupil muz. Poslala som ho na multivitamin vhodný pre tehotné a doniesol mi toto, lebo ho v lekárni spracovala, že toto je najkomplexnejšie zloženie... Ach... 🤦 Ináč som ich vôbec nechcela užívať, lebo mám nakúpené zvlášť vitamíny, ktoré som užívala doteraz a chcela som to len doplniť. Keď to douživam, tak sa poobzerať len po multivitamine. Mám k tomu ešte zvlášť kyselinu listovú a vit. D. A užívam ešte Magnézium na tvrdnutie bruška.
@martinade proti tvrdnutiu bruška. Ale dočítala som sa, že tehotné či už im tvrdne bruško alebo nie, tak by mali denne prijať okolo 400mg horčíka. Keď si to tak prepočítam, že v jednej 500mg tabletke od Galvexu je len 51mg horčíka, ktorý sa vstrebe, tak to je iné množstvo denne. Začala som 19tt.
Ahojte dievčatá, mám takú otázku, včera som bola u svojho gynekológa (meral mi folikuly) a pýtala som sa ho na nejaké vyšetrenia ako hormonálny profil - amh, fsh, tsh atď.) a on mi na to povedal, že to mi v CARe spravia, že on mi môže dať len Clostil 2 tbl. denne (brala som v novenmbri a decembri 1 tbl bez výsledku). Som z neho celkom sklamaná, že jediné, čo vie, je nadžgávať ma hormónmi, ale nejaké vyšetrenia nič.. Je to normálne, alebo som len ja taká precitlivelá?
@julianka007
@giuli diky babulky, už som nadopovana atb aj algifenom a pôjdem spať som total.ko neskutočne ako sa mi to celé zvrtlo 😤
Tak babenky, ušla som drahému z dohľadu a podarilo sa mi vybehnúť do lekárne a kúpiť si potajomky test😃. Som 13 DPO... Sme mimo domu, tak to bola riadna detektívka zohnať lekáreň 😅, no ale podarilo sa a toto je test robený teraz poobede😍. Chcela som to držať v tajnosti ešte, ale dcéra má v nedeľu narodeniny a najviac si želala súrodenca, tak odpadne keď jej to poviem 💖😍
@ereska viem ale vyzera to ze zajtra by uz mohol byt 🙂. Tak zvazujem kedy bude najlepsia uspesnost 😀
@butterfly333 ja tiez len Brno konkretne Reprofit. Tu v Ba chceli, aby som uz podstupila ivf a v Brne mi povedali, ze v ziadnom pripade pokial nemam hodnoty TSH pod 2. Aj ceny su omnoho prijatelnejsie v Brne
@c_est_la_vie mne to vyšlo 2x keď sme v deň pozitívneho testu a na druhý deň vtedy nám to vyšlo ak ti to pomôže 🙂

@shellynda tak si to zatiaľ nechaj pre seba uvidíš všetko bude ok 🥰