icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
24. jan 2020

@shellynda tak si to zatiaľ nechaj pre seba uvidíš všetko bude ok 🥰

butterfly333
24. jan 2020

@kakatulik a ktoré centrum by si mi poradila?

kakatulik
24. jan 2020

@butterfly333 ja keby som riešila centrum,tak by som išla asi do Brna.

julianka007
24. jan 2020

@martinade užívam LadeeVita, ale to len preto, že mi ich kupil muz. Poslala som ho na multivitamin vhodný pre tehotné a doniesol mi toto, lebo ho v lekárni spracovala, že toto je najkomplexnejšie zloženie... Ach... 🤦 Ináč som ich vôbec nechcela užívať, lebo mám nakúpené zvlášť vitamíny, ktoré som užívala doteraz a chcela som to len doplniť. Keď to douživam, tak sa poobzerať len po multivitamine. Mám k tomu ešte zvlášť kyselinu listovú a vit. D. A užívam ešte Magnézium na tvrdnutie bruška.

martinade
24. jan 2020

@julianka007 magnezium je na tvrdnutie bruska ci proti? Kolky tt si uz?

julianka007
24. jan 2020

@martinade proti tvrdnutiu bruška. Ale dočítala som sa, že tehotné či už im tvrdne bruško alebo nie, tak by mali denne prijať okolo 400mg horčíka. Keď si to tak prepočítam, že v jednej 500mg tabletke od Galvexu je len 51mg horčíka, ktorý sa vstrebe, tak to je iné množstvo denne. Začala som 19tt.

naty1987
24. jan 2020

Ráno píšem ako mi je fajn a pred obedom už úplný opak a letím k dr.rychostou blesku skoro ma nezobrala ale videla že som cela ubolena podáva mi ampulku do ruky a ak tam bol pol deci moču bolo to aj moc strašná bolesť ledva sedím a výsledky hádam ešte horšie mám atb. a algifen od bolesti 😩😩😩

julianka007
24. jan 2020

@naty1987 no pekne... 🤦 Tak pekný zápal z toho je nakoniec.

devana112
24. jan 2020

Ahojte dievčatá, mám takú otázku, včera som bola u svojho gynekológa (meral mi folikuly) a pýtala som sa ho na nejaké vyšetrenia ako hormonálny profil - amh, fsh, tsh atď.) a on mi na to povedal, že to mi v CARe spravia, že on mi môže dať len Clostil 2 tbl. denne (brala som v novenmbri a decembri 1 tbl bez výsledku). Som z neho celkom sklamaná, že jediné, čo vie, je nadžgávať ma hormónmi, ale nejaké vyšetrenia nič.. Je to normálne, alebo som len ja taká precitlivelá?

giuli
24. jan 2020

@naty1987 oh chuda moje,pekne sa kuriruj...skore uzdravenie

giuli
24. jan 2020

@devana112 tueto vysetrenia normalne gynekologovia robia...cudujem sa

kakatulik
24. jan 2020

@devana112 zmeň gynekológa.

naty1987
24. jan 2020

@julianka007
@giuli diky babulky, už som nadopovana atb aj algifenom a pôjdem spať som total.ko neskutočne ako sa mi to celé zvrtlo 😤

giuli
24. jan 2020

@naty1987 to mi je luto,daj sa do poriadku a vela pi

c_est_la_vie
24. jan 2020

Baby co odporucate? Posnazit sa dnes a poistit v nedelu, alebo staci iba v sobotu?

Nech marne neminam muzovu municiu, niekde som citala ze pri plodeni sa odporuca nechat den medzeru na dozretie spermii😀

naty1987
24. jan 2020

@giuli dúfam že potom už budem ok mám aj čaje striedam ich s vodou

shellynda
24. jan 2020

@naty1987 juj chúďatenko 😪... Stále sa na teba niečo lepí, už aby si bola OK, ale máš lieky, tak bude dobre 😘oddychuj💖

shellynda
24. jan 2020

Tak babenky, ušla som drahému z dohľadu a podarilo sa mi vybehnúť do lekárne a kúpiť si potajomky test😃. Som 13 DPO... Sme mimo domu, tak to bola riadna detektívka zohnať lekáreň 😅, no ale podarilo sa a toto je test robený teraz poobede😍. Chcela som to držať v tajnosti ešte, ale dcéra má v nedeľu narodeniny a najviac si želala súrodenca, tak odpadne keď jej to poviem 💖😍

mirus11
24. jan 2020

@shellynda super, gratulujem ti.

ereska
24. jan 2020

@c_est_la_vie ešte nemáš pozitívny test

shellynda
24. jan 2020

@mirus11 ďakujem 💖a dúfam, že čoskoro budem aj ja tebe 🍀😘

c_est_la_vie
24. jan 2020

@ereska viem ale vyzera to ze zajtra by uz mohol byt 🙂. Tak zvazujem kedy bude najlepsia uspesnost 😀

giuli
24. jan 2020

@shellynda krasny testik moja...bude mat najkrajsi darcek....a bude vas vsetkych... moc s tebou tesim..

shellynda
24. jan 2020

@giuli ďakujem moc zlatko💖ja tomu ešte stále nemôžem uveriť, zázrak 🙏. To bude veru veľké dojatie v nedeľu, júúúj 😍

butterfly333
24. jan 2020

@shellynda gratulujem

shellynda
24. jan 2020

@butterfly333 moc ďakujem 💖

monu66
24. jan 2020

@butterfly333 ja tiez len Brno konkretne Reprofit. Tu v Ba chceli, aby som uz podstupila ivf a v Brne mi povedali, ze v ziadnom pripade pokial nemam hodnoty TSH pod 2. Aj ceny su omnoho prijatelnejsie v Brne

naty1987
24. jan 2020

@shellynda juuuj to je krásny testik🥰🥰🥰🥰 len nech je všetko v poriadku a nech silnie 👏🤩

ereska
24. jan 2020

@c_est_la_vie mne to vyšlo 2x keď sme v deň pozitívneho testu a na druhý deň vtedy nám to vyšlo ak ti to pomôže 🙂

shellynda
24. jan 2020

@naty1987 ďakujem 😘😘😘