Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievcata, nelucim sa s vami (mna sa nezbavite), ale chcem sa vam vsetkym podakovat, za podporu, za rady, proste za vsetko. Tato skupina mi vela dala najma po psychickej stranke, pretoze z mojho okolia ma nikto nechapal a nevedel sa vzit do toho co citim kazdou prichadzajucou MS, len vy a preto som nesmierne stastna, ze som objavila tuto skupinu - vas. Budem vas samozrejme nadalej citat a ak budem vediet, tak samozrejme aj poradim.
A este nieco na povzbudenie: to ze sme sa s manzelom snazili 17 rokov uz viete, no a moje vysledky boli AMH - 0,19, S-FSH - 14,33 a hodnoty TSH sa z novembra (3,99) k 14.1. zhorsili na 5,23. A aby sa nepovedalo, tak manzelove spermie boli velmi pomale az tak ze doporucovali len ivf + icsi.
Ja pevne verim, ze ak nam sa podarilo, tak aj vam sa musi a drzim vam silno palce. Este raz velke Dakujem 🙂
@julianka007 juuuj dakujem krasne, trosicku mam obavy, lebo vraj ked je znizena funkcia stitnej zlazy, tak zeny maju tendenciu potracat, ale tak utisujem sa, ze snad nie pri mojej hodnote. 14.2. idem k endokrinologicke, tak dufam, ze mi co najskor nasadi lieky. No ale stale sa mi nechce verit, ze vo mne vznika novy zivot 🙂 A ty ako? Uz viete ci to bude chlapcek ci dievcatko?
@kakatulik ono to bolo trosku s endokrinologiou komplikovane. U mojho endokrinologa som sa neukazala cca 2 roky nakolko som mala hodnoty ok a v juni ked som sa chcela objednat, tak mi povedal, ze si mam hladat noveho nakolko ma vela pacientov. Takto ma odbil sviniar. Tak velmi tazko som nasla novu endokrinologicku, ale ta mi dala 1. termin az o 8 mesiacov, t.j. 14.2. Nase zdravotnictvo ma raz dostane do hrobu.
Inac aj ja som uz od tohto cyklu ratala s tym, ze ked otehotniem, tak len vdaka Brnu. Pocas plodnych dni som si stale hovorila, ze neotehotniem, vsak ako aj, ked mam take hodnoty mizerne + vek, no a namiesto toho, aby som pocitala dni, kedy spravit 1. tehu test, tak som pocitala, kolko este treba nasetrit na ivf. To ivf som mala stale v hlave.

@monu66 to sú nádherné čiarky. Je to priam neuveriteľné po toľkých rokoch. Úprimne blahoželám a prajem nech tehotenstvo prebieha ako má a nech je všetko v poriadku a maličké nech sa tam drží zubami nechtami. úplne som dojatá... 😍😍😍😁😁😁