Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ja neviem či mi mohla pomôcť diéta a vylúčenie pečiva ale aj tsh sa mi upravilo...absolutne nechapem ako mi mohlo amh stúpnuť z 2,3 na 3,9 ale bolo to robené v rovnakom labáku rovnakého centra...
Počas stimuliek som mala veľa vajíčok degenerovaných tak možno mi tie hormonálne stimulácie ozaj nesedia...
@beatinka dakujem, tvoje slova ma velmi potesili 🙂 Co vsetko by som dala za to, keby kazda jedna z vas si nasla na teste dve // No, moje okolie ma uz dlhsie odhovaralo, ze moj vek, a ze som blazniva tak dlho sa snazit a ci mi nestacia vnucata, no proste same dristy. Ja som si povedala, ze zastavit ma moze len menopauza 🙂 Pre to som velmi rada, ze som tuto skupinku so skvelymi zienkami objavila, lebo len vy viete pochopit, podporit, podrzat,.. 🙂
@martinade bolesti som mala z piatka na sobotu...potom počas dňa to bolo ok a potom zo soboty na nedeľu zasa a boli neskutočné...v sobotu som aj špinila...a ešte aj dnes no špinenie už nebolo ružové ale hnedé...čiže to boli pozostatky...
Zo sexu to nebolo lebo to bol taký light sex😂🥰...
@eduvalia a ako si ho dala potom dokopy prosim ta? 😂? Nabehol znova sam alebo?
@giuli veru...a to som sa na folikulometrii už zamierila s tým že bude anovulačný cyklus lebo predpokladala som že folik bude na ľavej strane kedže cyklus ptedtým bol na pravo...o to väčšie prekvapenie bolo ked dr.začal koordinátorke diktovať až dve čísla 🤗...ešte aj ona sa ho opýtala či má naznačiť jeden folik veľkosti 10-11mm...a on že nie...máme dva dominantné...som sa cítila ako keby mi povedal že čakáme dvojičky ❤😁🍀🙏

@giuli hihihi tak dufam, ze ten dokaz uz bude stacit 😀