icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
3. feb 2020

@giuli hihihi tak dufam, ze ten dokaz uz bude stacit 😀

giuli
3. feb 2020

@monu66 baba jedna blazniva..placem s tebou....ty sa mozes vyhovorit aspon na hormony🤣🤣

bejka90
3. feb 2020

@monu66 suuper gratulujem ;)

zuzik5891
3. feb 2020

@giuli a je možné že mi pukol v jeden deň jeden folik a na druhý deň druhý?...rozdiel medzi nimi bol cca 1mm...a bolesti na tej istej strane som mala s odstupom jedného a pol dňa...

zuzik5891
3. feb 2020

@monu66 to je krásne...blahoželám a potichúčky sa teším s tebou...

giuli
3. feb 2020

@zuzik5891 je to mozne,obcas sa stane,ze ovuluju oba vajecniky...dvojvajecne dvojky....a ak si mala foliky odsledovane...samozrejme ,ze mozu byt oba na tom istom vajecniku..

zuzik5891
3. feb 2020

@giuli na pravo som mala dva dominantné foliky...úplne som sa čudovala že bez podpory liekov a hlavne na tom mojom prišitom vaječníku...a hlavne že aj minulý mesiac som ovulovala na pravo

giuli
3. feb 2020

@zuzik5891 aj ked je prisity,moze byt plne funkcny....nie kazdy folik je vhodny na oplodnenie,niektoremu nepraskne obal,je zdegenerovany,prazdny....pevne verim,ze aspon jeden bude uspesny a je to super pokrok.,..ak boli dva bez nejakej stimulacie....tesim sa s tebou

monu66
3. feb 2020

@giuli spravila som vcera aj dnes mamatest a ten one step a zmena ziadna. No uz nebudem kazdy den testovat, lebo je to fakt na psychiku. Zajtra posledny den este odmeram bt a teplomer pojde do suflicka 🙂

monu66
3. feb 2020

@giuli juuuj zlata si 🙂 Este chvilu a dojdu mi kapesniky 🙂 Toaletak to isti 😀

giuli
3. feb 2020

@monu66 za jeden den velku zmenu nezbadas...treba aspon rozdiel dvoch ,troch dni

monu66
3. feb 2020

@zuzik5891 je to mozne 🙂 Tento cyklus som to tak mala. Mna ale lekarka hned zmrazila, ze aby som sa moc netesila, nakolko moja kvalita vajicok nebola bohvie co. Som zvedava, ako sa zajtra zatvari 🙂

zuzik5891
3. feb 2020

@giuli ja neviem či mi mohla pomôcť diéta a vylúčenie pečiva ale aj tsh sa mi upravilo...absolutne nechapem ako mi mohlo amh stúpnuť z 2,3 na 3,9 ale bolo to robené v rovnakom labáku rovnakého centra...
Počas stimuliek som mala veľa vajíčok degenerovaných tak možno mi tie hormonálne stimulácie ozaj nesedia...

beatinka
3. feb 2020

@monu66 ten testík je dokonalý!!! 🤩🤩🤩 To aj pojem “ zázrak” je na toto slabé!!! Teraz si nám tu všetkým dodala toľko nádeje, že až!!! Ďakujem ti, za nás všetky!!! Úžasné, úžasné, úžasné!!!!!! Som dojatá!!! 😍

monu66
3. feb 2020

@zuzik5891 dakujem 🙂

zuzik5891
3. feb 2020

@monu66 to fakt?...Mne tie foliky našli iba v centre...moja gynekologička ich nemohla nájsť...teda ani vaječník nenašla...ale dala si mi takú nádej že aj so zlými vajíčkami to nemusí byť márne ...že vlastne nie všetky vajíčka musia byť zlé 🍀🙏...

martinade
3. feb 2020

@monu66 krasa 😍 gratulujem

monu66
3. feb 2020

@giuli ok, dakujem 🙂

martinade
3. feb 2020

@zuzik5891 je mozme ze praskli v priebehu 24 hod po sebe. Alebo druha verzia, ze jeden folikul sa zacal zmensovat a druhy rastol dalej. Kedy si mala folikulometriu v care? A ake velke boli folikuli?

zuzik5891
3. feb 2020

@martinade 10dc to bol pondelok mali jeden 10mm a druhý 11mm...

martinade
3. feb 2020

@zuzik5891 hmm tak to kludne moze byt aj prvy a aj druhy pripad. Pokial by mali obe 18 a 19 mm tam by som sa uz viacej priklanala k dvoj ovulke...

giuli
3. feb 2020

@zuzik5891 nieco na tom bude...niekedy staci malo,aby sme dosiahli vela...

monu66
3. feb 2020

@beatinka dakujem, tvoje slova ma velmi potesili 🙂 Co vsetko by som dala za to, keby kazda jedna z vas si nasla na teste dve // No, moje okolie ma uz dlhsie odhovaralo, ze moj vek, a ze som blazniva tak dlho sa snazit a ci mi nestacia vnucata, no proste same dristy. Ja som si povedala, ze zastavit ma moze len menopauza 🙂 Pre to som velmi rada, ze som tuto skupinku so skvelymi zienkami objavila, lebo len vy viete pochopit, podporit, podrzat,.. 🙂

zuzik5891
3. feb 2020

@martinade bolesti som mala z piatka na sobotu...potom počas dňa to bolo ok a potom zo soboty na nedeľu zasa a boli neskutočné...v sobotu som aj špinila...a ešte aj dnes no špinenie už nebolo ružové ale hnedé...čiže to boli pozostatky...
Zo sexu to nebolo lebo to bol taký light sex😂🥰...

arabelka33
3. feb 2020

@eduvalia a ako si ho dala potom dokopy prosim ta? 😂? Nabehol znova sam alebo?

monu66
3. feb 2020

@zuzik5891 ta moja nasla v pohode, mozno preto ze pracuje pre repromedicu, tak ma asi v tom uz prax 😀

monu66
3. feb 2020

@martinade dakujem 🙂

zuzik5891
3. feb 2020

@giuli veru...a to som sa na folikulometrii už zamierila s tým že bude anovulačný cyklus lebo predpokladala som že folik bude na ľavej strane kedže cyklus ptedtým bol na pravo...o to väčšie prekvapenie bolo ked dr.začal koordinátorke diktovať až dve čísla 🤗...ešte aj ona sa ho opýtala či má naznačiť jeden folik veľkosti 10-11mm...a on že nie...máme dva dominantné...som sa cítila ako keby mi povedal že čakáme dvojičky ❤😁🍀🙏

zuzik5891
3. feb 2020

@monu66 mne ani v nemocnici raz nenašli...v správe mám napísané že pravý vaječník nevizualizujem😂...ale tak v centre ho už poznajú dôverne...presne vedia ako ho nájsť

giuli
3. feb 2020

@monu66 ze stara,,....hihi...rikejte mi teto....ved ja v marci budem mat 44 a tiez mi hrabe a statocne....vobec nie si stara...kebyze mam 40 ,tak sa vytesujeeeeemmm