icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. feb 2020

@ereska dakujeme ;)

giuli
4. feb 2020

@michaela889 teploty mas pekne,presne,urob za dva dni ,drz sa

bona69
4. feb 2020

@ikonica krásna Bambuľka 😘 všetko naj

81anina
4. feb 2020

@ikonica jeejo aka zlataa😃 my sme mali v 3 mesiacoch podobne 6420g cm neviem oni nemeraju...A vsetko naj k narodkam 😊nech ste zdravucke 😇

ikonica
4. feb 2020

@bona69
@81anina dakujeme 🙂 o chvilku (8.2.) bude mat mala prve meniny.. Spolu s nasou hafanicou (Ziva - obe maju mena odvodene vraj od greckeho Zoe tak budu slavit spolu :D) 🙂

julianka007
4. feb 2020

@evi38 poradňu teraz 6.2. už sa neviem dočkať. Už 23tt? Pekne... Ani sa to nezdá. Ja som dnes 19+4 a už mám +4kg... Vianoce mi riadne pohli kilami. A ja som doma na PN, tak nemám toľko pohybu. Začala som chodiť viac na prechádzky a plávať. Tak dúfam, že ta hmotnosť moc nenarastie. Aj ked hlavne nech je bábätko v poriadku. Cítim sa relatívne dobre. 😊 Užívam si to... 😍

julianka007
4. feb 2020

@monu66 som rada, že už máš nasadenú liečbu. A dúfam, že budeš na ňu reagovať dobre. Na niečo bola predsa len dobrá tá zmena endokrinologa. 😉

nina004
4. feb 2020

@michaela889 Tak predsalen sa tam javí čiaročka aj keď slabá. Skús o tie dva dni,to už by ju mali byť pekne vidieť 🙂

bona69
4. feb 2020

@ikonica my 7.2. už 11 mesiacov 😀 všetkým tehulkam gratulujem zo ❤️ a snazilkam silno držím palce nech sa čo najskôr podarí 😘😘😘

ikonica
4. feb 2020

@bona69 jeeej zlatusik... Tak o chvilku prvy rocik 🙂 ale ten cas uteka ✋STOP

butterfly333
4. feb 2020

@bona69 zlatučky smejko😘

kakatulik
4. feb 2020

@monu66 no fajn,lwn 25 mg sa mi na zaciatok zda malo,ale asi to nechce prehnat...
@ikonica aky zobacik krasny😘
@bona69 krasavcek blondavy❤

monu66
4. feb 2020

@giuli ano, bola som aj u gynekologicky a ta mi hned isla tlieskat, tak som ju stopla, ze este nie. Zobrala mi krv a vo stvrtok mi bude volat okolo 10,00 hod. 🙂

monu66
4. feb 2020

@julianka007 ano, zmena lekara pomohla 🙂 No ja som zmenila aj obvodnu aj gynekologicku a lutujem, ze som to nespravila skor. No, ale dolezite je, ze som ich pomenila 🙂

monu66
4. feb 2020

@bona69 maly smejko je velmi podareny 🙂 🙂

giuli
4. feb 2020

@monu66 hcg nech pekne rastie a ty sa vo stvrtok dozvies len pozitivne spravy...😊😉

monu66
4. feb 2020

@kakatulik ano, asi sa zrejme boji u tehotnych zien, ktore s liecbou len zacinaju. No tyzden mam brat po 1 tbl. a po tyzdni ju mam zvysit na 1 a 1/2 = 37,5 ug

kakatulik
4. feb 2020

@monu66 jaaaj,tak ked mas zvysovat,tak to je ine,asi si ma telo najskôr zvyknut....
Gyn ti dala nejaky progesteron?

giuli
4. feb 2020

@monu66 ide na to pozvolna ,tak chce predist nejakym neziaducim ucinkom....bolest hlavy,unava,busenie srdca....vraj je to takto lepsie

taily30
4. feb 2020

@ikonica vsetko len to najlepsie ti zo srdca zelam!! Zojka rastie ako z vody bambulka zlata😘

ikonica
4. feb 2020

@taily30 dakujem 🙂

monu66
4. feb 2020

@giuli dakujem krasne 🙂 potom dam hned vediet vysledok 🙂

monu66
4. feb 2020

@kakatulik no pytala som si ho, ze pre istotu a ona mi na to povedala, ze najprv si potvrdime odberom tehotenstvo. Brala mi aj krv na zistenie hodnoty progesteronu, ze podla toho vysledku uvidime ci je potrebne nasadit. No, ale na ten jej usmev ako som jej oznamila o pozitivnom tehu teste nikdy nezabudnem. Tesila sa ako male dieta 🙂 Velmi ma jej reakcia potesila 🙂

kakatulik
4. feb 2020

@monu66 noo ale nejaky utros ti dat mohla....tie vysledky ma fakt zaujimaju....drzkaj sa🙂

monu66
4. feb 2020

@giuli ano mas pravdu. No ja ked som z ordinacie vysla, tak som najprv v duchu frflala, ze co tak nizku davku nasadila, ale ked som si doma precitala pribalovy letak, tak som bola velmi rada aku davku nasadila.

monu66
4. feb 2020

@kakatulik dakujem 🙂 potom dam vediet vysledky 🙂

ikonica
4. feb 2020

@81anina a vy uz po ockovani? Vsetko v pohode?

81anina
4. feb 2020

@ikonica hej uz sme po 16 januara sme boli.Bolo to hrozne mi do placu bolo ako maly plackal.Ale doma uz bol vysmiaty nakojil sa a siel spat.No potom sa zobudil z hroznym placom este horsim ako ked ho pichali.Ja som myslela ze skolabujem neslo mi dat mu cipku stale ju vytlacal potom sa tatinovi podarilo a do pol hodiny zabrala.Potom v noci bol este taky nekludny aj dalsie dni bol problem so spanim ale potom sa to zlepsilo

ikonica
4. feb 2020

@81anina nasu mali dnes ockovat, len par dni sa mi nepozdavalo, ze sem tam zakasle a viac sa poti... Dr.jej zmerala teplotu... Mala 37.09 v konecniku... Cize nic strasne po odcitani, ale tak radsej sme to posunuli o tyzden....

81anina
4. feb 2020

@ikonica dobre ste urobili babo musi byt zdrave pri ockovani.Tak potom pevne nervy nech mate co najlepsi priebeh po ockovani ☺My ideme 27 ho ale len na druhu davku rotarixu.To dalsie ockovanie asi v 5 mesiacoch bude