icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

devana112
8. feb 2020

@shellynda jeeej, si zlatá😊 aj keby prvá kontrola nevyšla na valentína, myslím si, že aj tak bude krásny valentín u shellyndovcov🤗🤗 hlavne nech ste zdraví a pekne prospievate❤

shellynda
8. feb 2020

@devana112 veľmi moc ďakujem 💖😘

mirus11
9. feb 2020

@devana112 moja aj mne sa skracuje akosi LF, a myslím ze tento mesiac prišla ovu o 1den skôr, ako minulý cyklus, takže ani tento mesiac sme veľa neboli spolu, tak zasa s toho nič nebude. Ale už meriam skôr iba zo zvyku, a nie z toho, že sa nám podarí.

0507
9. feb 2020

Krasne nedelne ranko, dnes som isla trosku hore. Vcera mi to vsak nedalo a urobila vecer test, ale biely ☹.

nina004
9. feb 2020

@0507 Graf vyzerá pekne. Neskúšala si si robiť test z rannej moči?

0507
9. feb 2020

@nina004 nie, rano som nestihala

shellynda
9. feb 2020

@0507 pekne pokračuješ 😃kedy by ti (ne)mala prísť MS?

0507
9. feb 2020

@shellynda 13.2. vo stvrtok, LF mam 13 dni

devana112
9. feb 2020

@shellynda tak dnes som opäť klesla, a ms sa už rozbieha

@mirus11 mne tento cyklus prišla ovu o dva dni skôr a aj LF sa skrátila o 3 dni (z 15 na 12 dní) zarábam si na najkratší cyklus v živote🤭

Dievčatá, nech vám vsetko vyjde podľa predstáv, držím palce a peknú nedeľu všetkým 🤗🍀

kalmak
9. feb 2020

Baby, ja dnes 31DC ale skor to vyzera na 1DC. To by znamenalo 10dnovu LF. Ako si ju predlzit? :( Zda sa mi to moc kratke...

devana112
9. feb 2020

@kalmak ja užívam vitex jahňací, ktorý podporuje tvorbu progesterónu,a teda by mal aj predĺžiť LF. Mne ju predĺžil o jeden deň, len tento mesiac neviem, čo sa deje

kalmak
9. feb 2020

@devana112 dakujem, zlata si. mam ho doma, brala som ho par dni, ale ked uz bolo 32dc a kramy nikde, tak som ho vysadila... beries ho cely cyklus?

shellynda
9. feb 2020

@devana112 júúúj, strašne ma to mrzí 😪. Dúfala som, že dnes vyskočí hore. Veľmi som ti držala palce, ale budem silno dúfať, že už ďalší cyklus sa podarí 🙏moc ti to prajem💖

butterfly333
9. feb 2020

Baby moze akupunktura nejak ovplyvniť cyklus ze by ms prišla o 6dni skôr?

ereska
9. feb 2020

Ahojte žienky tak kurz hormonálnej yogy za mnou pocity skvele teraz cvičiť doma každý deň posledné cviky pre mňa náročnejšie ale mám alternatívu tak super a cítim normálne celý spodok vaječníky som zvedavá keby sa mi upravil hlavne ms pekný večer všetkým

devana112
9. feb 2020

@kalmak treba si uvedomiť, že to nie je liek, ale výživový doplnok, jeho účinok sa neprejaví za niekoľko dní ale skôr týždňov (možno mesiacov), takže by som skúsila na tvojom mieste tri mesiace vkuse a uvidíš, čo sa bude diať😉

nina004
9. feb 2020

@ereska Ahoj. Som rada za tvoju správu. Ja sa naň už teším budúci týždeň 🙂 Máš nejakú zostavu,ktorú budeš cvičievať? A bolo vás veľa na tom kurze?

bona69
9. feb 2020

@kalmak ja som otehu po troch mesiacoch brania vitexu, a brala som vkuse, držím palce.

devana112
9. feb 2020

@shellynda ďakujem ti za podporu 🤗 ešte stále špiním, teplota dole, ale nemám kŕče ako na ms, tak nechápem, čo sa deje

lenkajh4
9. feb 2020

Ahojte dievčatá, môj graf vyzerá takto.zatial sa v ňom nejako extra nevyznam-nerozumiem..2 dni mám také mini špinenie a zajtra by mala prísť mrška...už som nečakala že pôjdu teploty ešte hore..ale viem že za to môže každú chvíľu zmeniť..čo myslíte?

olivia_0309
9. feb 2020

@ereska Ahoj😉super,tesim sa ze sa ti pacilo a silno drzim prsty aby vysledky sa dostavili co nevidiet. Mimochodom ja som vzdy po cviceni HJ mala pocit ze mi vajecniky vyskocia z tela von a citila som ich nielen vpredu ale aj vzadu v krizoch😆co je ale dobre znamenie ze funguju👌🏼🍀✊🏼 Drzim prsty!

olivia_0309
9. feb 2020

@lenkajh4 podla mna si tehu😍pekny graf👌🏼

giuli
Autor odpoveď zmazal
giuli
9. feb 2020

@lenkajh4 ze testuj...super graf

ereska
10. feb 2020

@nina004 áno máš zostavu a tu budeš cvicievat a nás bolo 17 😉

@olivia_0309 ďakujem no aj ja som ich cítila do večera kým som hneď nezaspala úplne k.o.

nina004
10. feb 2020

@lenkajh4 Pekne to skočilo hore,určite vyskúšaj test 🙂

nina004
10. feb 2020

U mňa dnes takto. Teplota konečne vyskočila hore. A od včera som tak nervózna ,že manžel bude mať šťastie ak to do MS vydrží živý 😅😅

bejka90
10. feb 2020

Ahojte, prosim Vas, moze takto klesnut teplota v tehotenstve???:(

martinade
10. feb 2020

@bejka90 v tehotenstve sa bazalna nemera

giuli
10. feb 2020

@bejka90 zlatko nemeraj ...to je len zbytocny stres...a teplota moze aj v tehu kolisat,mas ju stale nad cover line....