icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
10. feb 2020

@zuzik5891 tvoj graf je uplne okkkk

0507
10. feb 2020

@nina004 ano, teplota je este stale hore...ale mne zvykne prist ms aj pri 36,9

evita2176
10. feb 2020

@nina004 ahoj no ja som 10 dpo. Podbrusko ma vcera pobolievalo ako keby ma ms dojst..teplota je na 37...ale asi kvoli utrogesranu...Test som nerobila bojim sa sklamana...pockam este do piatku kedy ma dojst ms..
Ja som bola tiez nervozna ,vcera naladova...chudak moj muz :(

naty1987
10. feb 2020

@nina004 som rada ze užívam dobre veci ja som mala cyklus 35 a potom sa mi skrátil na 32dc a teraz som zvedavá kedy mi tento mesiac príde ovu 😊😊
@mirus11 ja som to kúpila od jednaj baby tu z MK ale videla som veľa naj čo túto značku maju

mirus11
10. feb 2020

@naty1987 ale ja potrebujem trosku predĺžiť cyklus, keďžeam ovu cca 18-20dc a potom ms mam cca 29-30dnovy,aj to v poslednom čase sa mi skracuje

lenkajh4
10. feb 2020

@0507 možno to bude ešte dobré,ja som mala tiež 10,11DPO pokles a potom ešte išlo hore

abigaile
10. feb 2020

Ahojte baby 🙂 som tu nova a cez vikend som si precitala vase pribehy, aj som si poslzila, smejem sa s vami 🙂 Mam uz jedneho synceka, ktory sa prirodzene zadaril po vysadeni antiky po 17tich rokoch uzivania (doktori mi povedali , ze musim, lebo mam PCOS). Teraz sme sa znova zacali snazit. Momentalne je to moj 4ty cyklus, co sa snazime, ale tento meriam prvykrat v zivote, ci vobec mavam ovulaciu a kedy sa teda treba posnazit 🙂 Vela som sa od vas naucila a dufam, ze sa este naucim 🙂 pripnem aj moj graf...za mna ovulka este nebola,tak cakaaaam 🙂)

giuli
10. feb 2020

@abigaile ešte zatial veru nebola,poxorujes aj hlien alebo ovu testy....Vitaj medzi nami..😉

michaela889
10. feb 2020

Ahojte, tak teplota a testy ukazovali pravdu, včera mi na pohotovosti potvrdili tehotenstvo, hcg 600, ale na usg zatiaľ nič nevidno, včera bol 36 DC a 20dpo. Mala som mierne spinenie, preto ma nechali v nemocnici, aby mohli vyvrátiť MM. Tak si tu lezim, a zajtra budem mať kontrolný odber hcg.

devana112
10. feb 2020

@abigaile ahoj🙂 ešte nebola, ale podľa zaznačených ovu bolestí by mala byť čo chvíľa 😉 aké dlhé mávaš cykly?

lenkajh4
10. feb 2020

@michaela889 drzim palce nech všetko dobre dopadne,nech drobca nájdu na tom správnom mieste. Ja mám MM za sebou

devana112
10. feb 2020

@michaela889 držím palce, aby hcg pekne rástlo a bábo prospievalo😊✊✊

naty1987
10. feb 2020

@abigaile vitaj u nás držím ti palce zatiaľ to máš bez ovu ale pekne dlhy cyklus
@michaela889 držím palce nech je všetko ok

abigaile
10. feb 2020

@giuli pozorujem hlien a zacala som smatrat po krcku, ale vchod si vobec ani nedociahnem :D ovu testy si nerobim, lebo ze aj ked su pozitivne, nepotvrdzuju pri PCOS ovulku...

abigaile
10. feb 2020

@devana112 cykly mavam rozne....vacinou 5-6 tyzdnov, ale posledny som mala 10 tyzdnov. Sa smejem, ze som uz ako macka...v zime mam pauzu :D Ovulacne bolesti (aspon si myslim, ze to boli oni, take tahanie a pichanie na lavej strane panvy) som este nikdy nemala, tak predpokalam, ze to boli oni 🙂)

abigaile
10. feb 2020

@michaela889 drzte sa aj s mikronom, bude dobre 🙂

zuzik5891
10. feb 2020

@ikonica to by som bola šťastná ako blcha len ja som už jeden podobný pokles mala

giuli
10. feb 2020

@michaela889 drz sa,nech hcg pekne ide hore a coskoro sa uvidi mimi aj na sone

zuzik5891
10. feb 2020

@elinosar fakt?...asi si prebehne nejaké...zajtra uvidím čo ukáže teplota...

giuli
10. feb 2020

@abigaile ano hovoria to....no nie som si ista ,ci to plati....BT ti to potvrdi...mozno skusit test v case ,ked budes pocitovat nejake ovul.bolesti.

ereska
10. feb 2020

Žienky na čo je tá spirulina a chlorella?

anniii
10. feb 2020

@abigaile Ja mám k zimnej prestávke teóriu. Tiež mám PCOS a tiež som to tak mala, že v lete a na jeseň som mala kratšie cykly a potom celú zimu nič. Myslím si, že by to mohlo byť nedostatkom vitamínu D v zime. Cez leto som stále na slnku, takže Dčka mám vtedy dosť, ale v zime to nestačí. Prvý raz som otehotnela na konci leta, druhý raz na začiatku jesene a obe letá som bola skoro celý čas vonku. Nemám to nejako vedecky podložené, ale mohla by si skúsiť Dčko, ak ti nepomôže, určite neublíži 😉

monu66
10. feb 2020

Ahojte, tak ja budem o chvilu hlasit 1.dc ☹️ Styri dni som mala v rovnakej intenzite testovaciu ciarku na tehu teste a dnes rano aj pred hodinou uz takmer negativny test. Bolia ma extra krize az ku kostrci, tak lezim. Na zajtra som sa objednala na odber krvi - hcg ako samoplatca, aj ked viem, ze to uz dobre asi nebude 😥

monu66
10. feb 2020

@michaela889 moc silno ti drzim ✊ Inac, vcera som sa dozvedela, ze je jedno v akej vyske je hcg, dolezite je, aby sa za 48 hodin hodnota zvysila cca o 66%

giuli
10. feb 2020

@monu66 to mi bude velmi luto...och joj

monu66
10. feb 2020

@ereska je to na komplet precistenia celeho tela a vraj odstranuje aj cysty a kade co ine. Proste skvele pripravky. Dokonca su aj na stitnu zlazu. Ja mam kratkodobu pamat, takze vsetky ucinky si nepamatam, ale na nete je toho bohato popisane 🙂

michaela889
10. feb 2020

@monu66 tvoje pozitívne testy boli taký zázrak, čo mi hovorilo, že sa netreba vzdávať.. veľa síl prajem 😔❤️

monu66
10. feb 2020

@giuli ☹️ tak velmi sa snazim na zajtra psychicky nastavit, ze ked uvidim zly vysledok, tak aby som sa moc nezlozila. Dokola sa hovorim, ze zrejme bolo moc slabucke a je lepsie, ked ten koniec pride takto zavcasu. Ale potom pride na mna hnev, zlost, vsetko mozne - sebaobvinovanie, ze slabucke zostalo kvoli mojmu telu, napr. angina, zavodnovanie, stitna zlaza, atd. Na vonok sa tvarim extra silna, ale vo vnutri som totalne rozpadnuta. No musim sa rychlo spamatat a vstat, ak chcem este sa snazit o babatko.

abigaile
10. feb 2020

@anniii áno, všimla som si, že máš pcos a gratulujem k mimcu 🙂 čo si dávam doplnky, tak je v nich aj vit D, tak by som mala mať dosť...čo ale nemám potvrdené z krvi🙂 ale veľmi zaujímavá teória🙂

monu66
10. feb 2020

@michaela889 dakujem moja