Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby 🙂 som tu nova a cez vikend som si precitala vase pribehy, aj som si poslzila, smejem sa s vami 🙂 Mam uz jedneho synceka, ktory sa prirodzene zadaril po vysadeni antiky po 17tich rokoch uzivania (doktori mi povedali , ze musim, lebo mam PCOS). Teraz sme sa znova zacali snazit. Momentalne je to moj 4ty cyklus, co sa snazime, ale tento meriam prvykrat v zivote, ci vobec mavam ovulaciu a kedy sa teda treba posnazit 🙂 Vela som sa od vas naucila a dufam, ze sa este naucim 🙂 pripnem aj moj graf...za mna ovulka este nebola,tak cakaaaam 🙂)
Ahojte, tak teplota a testy ukazovali pravdu, včera mi na pohotovosti potvrdili tehotenstvo, hcg 600, ale na usg zatiaľ nič nevidno, včera bol 36 DC a 20dpo. Mala som mierne spinenie, preto ma nechali v nemocnici, aby mohli vyvrátiť MM. Tak si tu lezim, a zajtra budem mať kontrolný odber hcg.
@michaela889 drzim palce nech všetko dobre dopadne,nech drobca nájdu na tom správnom mieste. Ja mám MM za sebou
@michaela889 držím palce, aby hcg pekne rástlo a bábo prospievalo😊✊✊
@abigaile vitaj u nás držím ti palce zatiaľ to máš bez ovu ale pekne dlhy cyklus
@michaela889 držím palce nech je všetko ok
@devana112 cykly mavam rozne....vacinou 5-6 tyzdnov, ale posledny som mala 10 tyzdnov. Sa smejem, ze som uz ako macka...v zime mam pauzu :D Ovulacne bolesti (aspon si myslim, ze to boli oni, take tahanie a pichanie na lavej strane panvy) som este nikdy nemala, tak predpokalam, ze to boli oni 🙂)
@michaela889 drzte sa aj s mikronom, bude dobre 🙂
@michaela889 drz sa,nech hcg pekne ide hore a coskoro sa uvidi mimi aj na sone
Žienky na čo je tá spirulina a chlorella?
@abigaile Ja mám k zimnej prestávke teóriu. Tiež mám PCOS a tiež som to tak mala, že v lete a na jeseň som mala kratšie cykly a potom celú zimu nič. Myslím si, že by to mohlo byť nedostatkom vitamínu D v zime. Cez leto som stále na slnku, takže Dčka mám vtedy dosť, ale v zime to nestačí. Prvý raz som otehotnela na konci leta, druhý raz na začiatku jesene a obe letá som bola skoro celý čas vonku. Nemám to nejako vedecky podložené, ale mohla by si skúsiť Dčko, ak ti nepomôže, určite neublíži 😉
Ahojte, tak ja budem o chvilu hlasit 1.dc ☹️ Styri dni som mala v rovnakej intenzite testovaciu ciarku na tehu teste a dnes rano aj pred hodinou uz takmer negativny test. Bolia ma extra krize az ku kostrci, tak lezim. Na zajtra som sa objednala na odber krvi - hcg ako samoplatca, aj ked viem, ze to uz dobre asi nebude 😥
@michaela889 moc silno ti drzim ✊ Inac, vcera som sa dozvedela, ze je jedno v akej vyske je hcg, dolezite je, aby sa za 48 hodin hodnota zvysila cca o 66%
@monu66 tvoje pozitívne testy boli taký zázrak, čo mi hovorilo, že sa netreba vzdávať.. veľa síl prajem 😔❤️
@giuli ☹️ tak velmi sa snazim na zajtra psychicky nastavit, ze ked uvidim zly vysledok, tak aby som sa moc nezlozila. Dokola sa hovorim, ze zrejme bolo moc slabucke a je lepsie, ked ten koniec pride takto zavcasu. Ale potom pride na mna hnev, zlost, vsetko mozne - sebaobvinovanie, ze slabucke zostalo kvoli mojmu telu, napr. angina, zavodnovanie, stitna zlaza, atd. Na vonok sa tvarim extra silna, ale vo vnutri som totalne rozpadnuta. No musim sa rychlo spamatat a vstat, ak chcem este sa snazit o babatko.
@michaela889 dakujem moja

@zuzik5891 tvoj graf je uplne okkkk