icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
11. feb 2020

@evita2176 moze drzat teploty vyssie...ns 11dpo uz by sa mohlo daco zjavit...,ak doslo k uhniezdeniu na 6dpo

evita2176
11. feb 2020

@giuli no na 6dpo som mala veru bolesti ale aj dnes v noci ako keby ma ms dojst...

evita2176
11. feb 2020

@shellynda dakujem asi este pockam do stredy a ak nieco bude budem volat do centra co dalej lebo ideme ma svk ma vikend aby sa nahodou ak to tam je nieco nepokazilo...

evita2176
11. feb 2020

@giuli skusila som ovu test...myslite zeby predsa??😢😢

giuli
11. feb 2020

@evita2176 mozno aj hej...niekomu sa blizi k pozitivite pri tehu...no nie je to 100%...ja by sim predsa len skusila tehu

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 ja som mala pred MS tiež takýto ovu test😃, silnel až po meškajúcej MS.... Držím palce aby si si nakoniec našla // 💖🙏

mirus11
11. feb 2020

@evita2176 určite ak tam baby je, tak ukáže už aj na tehu teste. Držíme ti všetky prsty

evita2176
11. feb 2020

@shellynda dakujem tak som predsa len skusila test lebo som este mala v poharik po ovu a je negativny. :( zbytocna radost 😔

0507
11. feb 2020

Aj u mna test negativny ☹

giuli
11. feb 2020

@evita2176
@0507 to mi je ľúto....no pokial nepride MS,nádej je

elinosar
11. feb 2020

My Ovulation Chart
este nikdy som si nenamerala tak vysoke teploty. topiaci sa aj stebla chyta 😅

0507
11. feb 2020

@giuli podla mna na 12dpo uz by volaco bolo vidno

elinosar
11. feb 2020

Tu je graf. Skusala som na fertility ale neviem ktory link tu hodit

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 júúúj, mrzí ma to😔som si bola istá, že ide pozitívny... Ani dúšik nebol?

evita2176
Autor odpoveď zmazal
nina004
11. feb 2020

@evita2176 Ahoj. Máš krásny graf. Za mňa teda vyzerá dosť nádejne. Ani nevieš ako držím prsty. ✊ Podľa mňa môžeš zajtra ráno skúsiť test. Prinajhoršom budeš sklamaná o pár dní skôr. Ale graf je fakt dosť pekný,aj keď niekedy sa môže zmeniť na poslednú chvíľku.

evita2176
11. feb 2020

@nina004 dakujem velmi pekne ale uz neverim.. :( höre som pridala test 10 a teda som dnes 11dpo..ja tam vidim ducha ale nazivo ale to si asi len oci domyslaju..co by chceli vidiet..uvidim zajtra co spravi teplota a skusim zas len ovu test ako sa zachova..
Dakujem za podporu 😘

nina004
11. feb 2020

@evita2176 a to si si robila teraz poobede test? Poobede nie je tak vysoké množstvo hcg v moči. No som zvedavá na pokračovanie....Ale tehu test takto skoro si rob isto ráno.

evita2176
11. feb 2020

@nina004 no to bolo rano ale v noci som bola 2x na wc..uvidim zajtra co teplota . Dakujem za povzbudenie 🤗

nina004
11. feb 2020

@evita2176 Tak uvidíš zajtra. Keď sa bude teplota držať hore,tak je to na dobrej ceste 🙂

kakatulik
11. feb 2020

@monu66 aaaach jaj. Je mi to taaak ľúto....😥

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 treba isto hneď ráno urobiť, bez záchodu a pitia a keď ty tam vidíš 😃, tak dúfam, že zajtra bude silnejší a uvidíme aj my🙏💖

martinade
11. feb 2020

@monu66 och to mi je luto, viem co prezivas. Posielam objatie a vela sil do noveho boja 💗

martinade
11. feb 2020

@ereska ja som obe tiež jedla. Sice nie pravidelne ale taky 2 az 3 den. Chlorella a spirulina disponujú schopnosťou viazať ťažké kovy, ktoré sa dennodenne dostávajú do ľudského tela. Sú zdrojom vitamínov, minerálov, bielkovín a ďalších látok, ktoré organizmus nielen očisťujú, ale aj chránia pred chorobami.
http://zdravie.cvicte.sk/zdravie-1/chlorella-a-...

evita2176
11. feb 2020

@shellynda dakujem velmi pekne 😘🙏🍀 no veru rada by som videla po 3 rokoch a 2 potratoch a najradsej keby bolo so stastnym koncom🙏

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 tak toto presne chápem,som na tom rovnako.Tfuj,tfuj,tfuj, nech sú ráno //💖🙏 moc ti to prajem 😍

monu66
11. feb 2020

Ahojte, tak dnes som bola na odbere krvi HCG a malinke mi odchadza, vysledok je 3,75. Dali mi z laboratoria Medirex aj hodnoty HCG ake by mali byt v jednotlivych tyzdnoch, tak vam ich sem davam. Pekny dnik vam prajem

abigaile
11. feb 2020

AHojte baby 🙂
Tak ja som dnes este viac klesla s teplotou.... hadam uz naozaj predovulacne 🙂
Tie, co si sledujete aj krcek....meni sa vam aj pocas dna? A kolko asi tak pred ovulaciou uplne zmakne?
Totiz,sledujem uz dva dni (inak sledujem len tyzden :D ), ze vzdy rano mam dlhy a nedociahnem vobec na vchod, ako by bol az natlaceny na stenu posvy. A napriklad vcera vecer som citila akoby trochu omakol a uz som aj dociahla na vchod. A dnes rano zase dlhy a tvrdy a poobede som skoro odpadla, ze je maksi, zda sa mi aj kratsi, lebo hned som nahmatala aj vchod....
tak len pre zaujimavost, fascinuje ma to, ako je to uzasne vymyslene 🙂

abigaile
11. feb 2020

@evita2176 drzim prsty, nech to vyjde!!! 🙂

shellynda
11. feb 2020

Tak dievčatá, ja mám už dnes konečne 1 kontrolu za sebou, teda ak sa to dá kontrolou nazvať😃. Dr. mi zaviedol sondu na max 5 sekúnd a to som sa ani nestihla pozrieť a to nepreháňam😅. Vraj nechce zbytočne do mňa šťúrať, keď som po 2 MA. Ale na monitore pekne videl, že je všetko v poriadku a krásne je tam kde má byť 🙏. Som moc rada, že som zmenila po poslednom MA Dr.Tento je fakt super👍. Len škoda, že som nevidela 💖, ale vraj je všetko v poriadku a to je hlavné 😍. Ďalšiu kontrolu mám budúci piatok a to už vraj isto bude💖júúúj ale sa tešííím moc