Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Ja takto...aplik.mi vyhodnotila ovul.test ako pozitivny...,tak som ho dala aj do grafu...bolesti,hlien to potvrdzuju....a uvidim,ci teplota stupne..
Baby ahojte,môžte mi povedať kedy začať s meraním bazalnej teploty?ako zistiť kedy sú plodné dni?ako podporiť plodné dni?
@eliska1986 v podstate mozes zacat s meranim hned...,no ,aby si mala jasny graf ,tak najlepsie je zacat merat po MS ,rano po prebudeni v tu istu hodinu...pocas noci mozes na wc,teplotu to neovplyvni...nastav si budik,odmeraj a mozes spat dalej...najlepšie je po min 6hod.spanku...ponocovanie,alkohol mozu teplotu ovplyvnit....
Teploty pred ovul.su nizsie...po ovulacii stupnu o cca 0,5st...+- 0,1-0,2st....najlepsie je pri meraní pouzit aj ovul.testy...tie ti indikuju prichadzajucu ovulaciu a meranie ti ju potvrdi...
Su rozne vit.doplnky na podporu...inofolic,gynex..zalezi ,ci mas cyklus pravidelny...
Baby, mam novy teplomer od kiwu wuki a stary z dm. Od zac cyklu meram s novym kiwu a dnes som skusila, ze s oboma - najprv novy potom stary. Rozdiel obrovsky!!! 36.31 vs 36.22! Prestava ma to bavit 😀
@butterfly333 Medrol su kortikosteroidy a pri dlhodobom uzivani alebo vyssich davkach sposobuju erozie traviacej sustavy az vredy. Preto sa musi pouzivat Nolpaza, aby ti ochranila traviacu sustavu. Draslik, vapnik a horcik sa preto odporuca, lebo medrol to dokaze cele rozhadzat a mozes mat nedostatok. No a kolagen, lebo medrol itez poskodzuje chrupavky...
Uz si bola na vysetreniach? Predpisali ti ho v centre?
@abigaile ahoj ďakujem za odpoved. Predpísala mi ho na reprodukčnej imuno minulý rok som mala zvyšene cytokiny nízke iGg malo vit D brala som igamplia injekcie aj vit d35000. Zápal už v tele nemám a vit D je už v poriadku no cytokiny sa ešte zvýšili čiže igamplia nepomohla. Tak mi napísali medrol v utorok idem poň a potom 13.3 do centra
@butterfly333 no nie som imunolog, viem, ze zavisi, ktore cytokiny mas pozvysovane..... Medrol znizuje imunitu (prepodkladam, ze mas pozvysovane cytokiny, ktore su "prehnanou" imunitnou reakciou) Takze ked das imunitu doporiadku, malo by byt vsetko v poriadku 🙂 drzim palcuchy 🙂

@naty1987 moja je to tým, lebo obyčajný ti zaokrúhľuje, a Bazalny máš na 2desatinne čísla. Aspom u mňa som videla rozdiel, keď som začalaerat bazalnym teplomerom. Ak by ti to tento cyklus nevyšlo, i keď podľa mňa máš graf celkom pekný, tak ďalší ideme spolu, aj s celou našou vyzbrojou 😀😂aj ja už mám všetky lieky a vitamíny doma, tak už sa neviem dočkám msany som s tym mohla začať aj ja.