icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

melaniiiiia
23. feb 2020

@giuli silnie...a graf čo?
Ja som tento mesiac nejak neodmerala

mirus11
23. feb 2020

@naty1987 no ved to, mne už aj klesla teplota,ale viem, že aj tak tento cyklus by to nemalo byt kedy. Ale mňa to ani neako neprekvapilo. Ale ovulacne testy sú spoľahlivé. Ale nevadí, hádam budú ďalšie cykly lepšie. A ty ako dnes?

giuli
23. feb 2020

@melaniiiiia stale rovnako..zatial sa teplota nezdvihla

nevenka
23. feb 2020

@mirus11 no to iste, 8 DC a duch. Je to blbost, merala som aj Pepinom a ten je biely...

giuli
23. feb 2020

@nevenka je to ruzove moja...pepino ma mozno menej farbiva...toto je aky test??

mirus11
23. feb 2020

@nevenka ved to som preto sem dala, že im zasa netreba moc veriť, ja síce tehotná nie som, ale duchu ju mi. Kúpené v lekárni neduchuju, tie sú čisté, ale u teba to aj vizera že je pekná ružová čiarka. Ú teba to môže byť pravda. Ú mňa dnes rapídne klesla teplota, ale ms zatiaľ nikde, ani brucho vôbec neboli, tak som zvedavá, kedy sa jej uraci prist 😀

giuli
23. feb 2020

@mirus11
@nevenka tiez si myslim,ze toto nie je falosny test....

kika123kika
23. feb 2020

Ahojte babule ako sa mate? Nejaky cas som len vas len sledovala 🙂 gratulujem k babatkam k pozitivnym tehu testom a drzim palce aj tym s pozitivnymi ovu testami 🙂 u mna dnes takto zolka skoda ze sa este nemozme snazit :/ uz by som tak tuzila po tom tehu brusku a tak a ked si spomeniem ze uz som tu mohla mat moje krasne princezne och strasne to boli :/ no uz asi zacneme koncom marca zaciatku aprila 🙂 a este 27meho volam na gyndu ci mozem ist na tie krvne testy ale baby ja citim ze uz je negativna toxo a mozme sa uz tomu venovat naplno 🙂

mirus11
23. feb 2020

@kika123kika krásny pozitívny ovu testik

giuli
23. feb 2020

@kika123kika super moja...je to co nevidiet....

kika123kika
23. feb 2020

@mirus11 dakujem 🙂 no pocitila som tak som urobila a hen ta caaara 😂😂😂
@giuli hej je len to ide ako sopel 😂 uz som ako mala neviem sa dovkat a to uz bude pre mna velka radost a velke plus a klud pre dusu aspon to ze uz sa snazime 🙂 a nejde vsetko do luftu 😂😂😂😂🙈

cilimata
23. feb 2020

@ereska môžem sa opýtať na tu bylinkarku ? Ja mám hyperstymsyndrom. Dnes infuzka a idem pichat flaxiparin

naty1987
23. feb 2020

@mirus11 u mňa bt vyšla hore ale test biely a dnes som po tutu mutu spinila tak hnedo ružovo a potom cez deň už nič 🤔 uvidím ďalšie dni že čo lebo na ms mám ešte čas

mirus11
23. feb 2020

@naty1987 a kedy máš mať ms, tak ako máš v grafe vyznačené?

naty1987
23. feb 2020

@mirus11 ano ano ako je v grafe lebo LF mám 13dni

abigaile
23. feb 2020

@giuli za mna je tiez ten posledny naj....nemavas aj silnejsie? Ale ako pise mirus11, tak poistit kazde dva dni a nestresovat sa 🙂)
@croxley2013 ja tam v tom tvojom grafe vidim nejaku znacku LH peak....to si zadavala pozitivne testy? Inak tiez by som pockala este zo dva dni, lebo teplotu mas zatial len dva dni vyssiu ako ostatne.... uvidis 🙂

abigaile
23. feb 2020

Inak ja este stale cakam na ovulku...zistila som, ze asi budem mat zvyseny aj prolaktin, lebo sa mi da vytlacit kvapka mlieka...ale s tym bojujem od puberty......
Ake vysetrenia vlastne moze robit vseobecny gynekolog? Raz som chcela spravit hormonalne testy, ale labak to nespravil, lebo ze to nemoze gyndos.....
Kto mava tiez take dlhe cykly? rada by som daky graf tiez videla 🙂

giuli
23. feb 2020

@abigaile po ine cykly boli aj silnejsie..no uz min.sa mi nezdal ,ale teplota sa zdviihla aj MS prisla na 31dc....teraz teplota zatial nizko,tak cakam co sa bude diat...len mam stale bolesti pri chodzi,sadani ,vstavani v kuse uz 4den
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
23. feb 2020

@abigaile to je viac ,ako pravdepodobne,ze tam bude problem...,no horm.testy ti moze spravit gunekolog ,aj endokri.....a na zvys.prolaktin predpisuje Parlodel

abigaile
23. feb 2020

@giuli ano, mam skusenosti s parlodelom, teraz sa uz skor pouziva generikum...nebyva z neho tak zle...aj ked, mne aj z toho bolo zle :D
Takto cez zimu mavam taketo dlhe cykly....normalne pocas roku tak 6 tyzdnove....
No pojdem sa ho znova opytat, ci mi spravi HP..... robieva sa to len na ten 3ti den menstruacie? Ci sa moze hocikedy pocas cyklu?

giuli
23. feb 2020

@abigaile horm.profil sa robi medzi 2-5 dc,obvykle ti povedia prist na 3dc...drzim palce

croxley2013
23. feb 2020

@abigaile áno dajú sa tam nafotiť testy a apka ti to vyhodnotí.

abigaile
23. feb 2020

@giuli tak to si este pockam :D minuly cyklus som mala 10 tyzdnovy...takze teoretis, by ossm mohla mat buduci tyzden ovulku...tak idem na nu cakat :D

nevenka
23. feb 2020

@giuli
@mirus11 no to je ten zo stvrtka, tehotensky. Aj dnes som pepinom testovala a ten je biely. U mna by to bolo velmi divne, lebo ja prave som po menzese a dnes je 11 DC (teda pocitam od takeho riadneho krvacania). Ja uz cakam na dalsiu ovulaciu. A zacala som merat vcera a dnes v posve, ovulacne este nie su pozitivne, ale ciarka je silnejsia ako vcera. Mavam dlhe cykly, ale minuly bol 29, co je vynimka. Fertility friend mi capol ovulaciu na 8 DC, ale to asi preto, ze som zacala merat v posve a je to vyssie ako v ustach...

sunny_g
23. feb 2020

Žienky, poradíte prosím aj mne? Čo sa týka príznakov, cítim že 15 az 16.2. mohla byť ovulka. Čo ďalej možno vyčítať? Za každú radu ďakujem

weweronka
23. feb 2020

@giuli na zobrazenie posledneho merania treba silno stlacit a podrzat. Mala som ho ale nebola som spokojna lebo sem tam strajkoval. Mam novy z DMky ten je ok som spoko zatial

giuli
23. feb 2020

@weweronka ja som s nim neni vobec stotoznena a urcite ho pri prvej príležitosti vymenim...a ten z DM je ok? V predajniach som ich nenasla,bola som v 3...mozno cez net

mirus11
24. feb 2020

@giuli ja mam tiež z DM, majú hopri tehotenských testoch, a som s nim veľmi spokojná.

mirus11
24. feb 2020

Žienky dnes hlásim 1DC,a tak začínam s užívaním Vitexu a Inositolu +kyselina listová. Som zvedavá ako to bude pokračovať.

giuli
24. feb 2020

@mirus11 dakujem,pozriem...