Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@melaniiiiia stale rovnako..zatial sa teplota nezdvihla
@nevenka ved to som preto sem dala, že im zasa netreba moc veriť, ja síce tehotná nie som, ale duchu ju mi. Kúpené v lekárni neduchuju, tie sú čisté, ale u teba to aj vizera že je pekná ružová čiarka. Ú teba to môže byť pravda. Ú mňa dnes rapídne klesla teplota, ale ms zatiaľ nikde, ani brucho vôbec neboli, tak som zvedavá, kedy sa jej uraci prist 😀
Ahojte babule ako sa mate? Nejaky cas som len vas len sledovala 🙂 gratulujem k babatkam k pozitivnym tehu testom a drzim palce aj tym s pozitivnymi ovu testami 🙂 u mna dnes takto zolka skoda ze sa este nemozme snazit :/ uz by som tak tuzila po tom tehu brusku a tak a ked si spomeniem ze uz som tu mohla mat moje krasne princezne och strasne to boli :/ no uz asi zacneme koncom marca zaciatku aprila 🙂 a este 27meho volam na gyndu ci mozem ist na tie krvne testy ale baby ja citim ze uz je negativna toxo a mozme sa uz tomu venovat naplno 🙂
@kika123kika krásny pozitívny ovu testik
@kika123kika super moja...je to co nevidiet....
@giuli za mna je tiez ten posledny naj....nemavas aj silnejsie? Ale ako pise mirus11, tak poistit kazde dva dni a nestresovat sa 🙂)
@croxley2013 ja tam v tom tvojom grafe vidim nejaku znacku LH peak....to si zadavala pozitivne testy? Inak tiez by som pockala este zo dva dni, lebo teplotu mas zatial len dva dni vyssiu ako ostatne.... uvidis 🙂
Inak ja este stale cakam na ovulku...zistila som, ze asi budem mat zvyseny aj prolaktin, lebo sa mi da vytlacit kvapka mlieka...ale s tym bojujem od puberty......
Ake vysetrenia vlastne moze robit vseobecny gynekolog? Raz som chcela spravit hormonalne testy, ale labak to nespravil, lebo ze to nemoze gyndos.....
Kto mava tiez take dlhe cykly? rada by som daky graf tiez videla 🙂
@abigaile po ine cykly boli aj silnejsie..no uz min.sa mi nezdal ,ale teplota sa zdviihla aj MS prisla na 31dc....teraz teplota zatial nizko,tak cakam co sa bude diat...len mam stale bolesti pri chodzi,sadani ,vstavani v kuse uz 4den
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@giuli ano, mam skusenosti s parlodelom, teraz sa uz skor pouziva generikum...nebyva z neho tak zle...aj ked, mne aj z toho bolo zle :D
Takto cez zimu mavam taketo dlhe cykly....normalne pocas roku tak 6 tyzdnove....
No pojdem sa ho znova opytat, ci mi spravi HP..... robieva sa to len na ten 3ti den menstruacie? Ci sa moze hocikedy pocas cyklu?
@abigaile áno dajú sa tam nafotiť testy a apka ti to vyhodnotí.
@giuli
@mirus11 no to je ten zo stvrtka, tehotensky. Aj dnes som pepinom testovala a ten je biely. U mna by to bolo velmi divne, lebo ja prave som po menzese a dnes je 11 DC (teda pocitam od takeho riadneho krvacania). Ja uz cakam na dalsiu ovulaciu. A zacala som merat vcera a dnes v posve, ovulacne este nie su pozitivne, ale ciarka je silnejsia ako vcera. Mavam dlhe cykly, ale minuly bol 29, co je vynimka. Fertility friend mi capol ovulaciu na 8 DC, ale to asi preto, ze som zacala merat v posve a je to vyssie ako v ustach...
Žienky dnes hlásim 1DC,a tak začínam s užívaním Vitexu a Inositolu +kyselina listová. Som zvedavá ako to bude pokračovať.

@giuli silnie...a graf čo?
Ja som tento mesiac nejak neodmerala