Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby tie čo ste brali medrol tak aky kolagen sye k tomu brali neviem ktory bude najlepší. Ďakujem
@butterfly333 neviem ti poradiť konkrétnu značku, ja nekupujem z lekárne a nepoužívam čistý, lebo za mňa to pôsobí slabo....ale určite hľadaj taký, ktorý má obidva kolageny..hlavne 2 typu.
@abigaile ďakujem
Ahojte dievčatá, zdravím všetky bojovníčky za dve čiarky na teste. Dnes sme boli na kontrolnom spg u dr. a počet spermií sa nám po troch mesiacoch (užívania Folandrolu) zdvojnásobil (z 23 na 56 mil/ml), aj patológia nám klesla z 65% na 55% ...ach, musela som sa niekde pochváliť, za posledné týždne prvá dobrá správa.
A 3.3. ideme do Heliosu v Martine.... uff 😅
Ano a do toho Heliosu som volala dnes a objednali nás už o týždeň, som v šoku, takom príjemnom, konečne sa veci začali hýbať...
No a teraz mi porozprávajte ako sa máte? 🙂
@mirus11 ms prišla? už si začala s inozitolom a vitexom? Ako si si to nadávkovala?
@giuli ty ako s ovu testami? mne dnes ako naschvál vyšiel (skoro) pozitívny 😀 ešte skúsim večer
@devana112 dnes som začala nový cyklus, som 1DC,a začala som aj s Vitexom-1x ráno ma lacno, a inozitol 2xdenne po 2g.tak ako mi tu žienky poradili. Tak som zvedavá, ako bude tento cyklus prebiehať i keď viem, že to až taký rozdiel hneď prvý cyklus nebude.
@naty1987 mne dnes tiež prišli ešte ďalšie tehu testy, tak som zvedavá, že či aj tie budú také prajne k tým duchom.
Dnes som mala druhú kontrolu 8+2tt a krásne nám už bilo 💖... Som neuveriteľne šťastná 😍a prajem vám všetkým z celého 💖, aby ste sa už dočkali aj vy vytúžených // 🍀🙏
@shellynda gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička
@shellynda gratulujem a vela zdravicka a krasne pohodove tehotenstvo 🥰🍀
Ahojte. Žienky, ktoré máte skúsenosť, prosím o radu. Večer o 20:30 si mám pichnúť pregnyl. Nikde v návode som sa nedočítala, koľko pred podaním treba vybrať z chladničky. Neviete niekto? Nemusí mať pri pichaní izbovú teplotu?
@evita2176
@butterfly333
@monu66
@kika123kika
@giuli ďakujem vám veľmi moc 😘 a dúfam, že toto už dotiahneme do úspešného konca 🙏😍a aj vám veľmi prajem, aby ste sa dočkali čo najskôr 🍀💖

@sunny_g ahoj🙂 z grafu vidno, že ovulacia bola...ale tým,že merias cca každý druhý deň aj to nie v rovnakom čase, tak tvoj graf je potom veľmi nepresný a skreslujuci. Chces iba získať prehľad o Tom, ako ti funguje telo, či sa aj snažíte?🙂