Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@beatinka moja nechcem strašiť, ale mne tiež test ukazoval pozitívny, aj keď som mala krvácanie, až podľa krvi zistili, že som o babo prišla, a tehu test ukazoval pozitívny, aj keď mi menzes skončil, ale ze to preto, lebo som mala ešte hcg v krvi, ale keď som už mala len minimum, už bol negatívny, tak môže sa stať, že sa babo dobre neuchytilo ako u mňa, a odišlo samo, bez čistenia. Bolo to aj pre veľmi smutné, ale nikto z nás si to nevyberie.
@giuli
@mirus11 včera mi krajkovič povedal, že mám progesterón brať ústami, keď krvácam. Tak neviem, či zase ísť k dr, alebo kašlať na to a čakať kým bude test biely. Dnes som 8dpt. Vklad som mala na 21 dc a bežne mávam krámy 24-26 dc.čiže som ich mala mať normálne cca v sobotu. Len po včerajšom krvácaní som myslela, že dnes na 20tkovom nebude nič. Ale zrejme sa to vyplavuje dlhšie. Tak zajtra už asi nebude nič. Počkám a poprípade skočím do centra v piatok, nech možem vysadiť progesterón.
@beatinka moja mne to trvalo 2 týždne pokiaľ som mala test negatívny, aj vyplavenie toho hcg z krvi mi takto trvalo. Chodila som každé 3 dni na krv, aby mohli vylúčiť mimomaternicove tehu. Našťastie všetko dopadlo dobre, sama som sa vyčistila, a nemusela som ísť na čistenie. Tak sa to nikto okrem mm nemusel dozvedieť, že som potratila.
@giuli moja krásne testiky držím palčeky
@butterfly333 dakujem ti🤗
@giuli noo vidis ze je vsetko ako ma ❤️🥰🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Gratulujem este raz krasne ciaaarky 🍀🍀🍀
@kika123kika
@beatinka
@shellynda dakujem Vam💋♥️
@beatinka silno presilno drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ✊🏼🍀❤️
@kika123kika dakujem kikus
@giuli waaau moja to sú riadne koľajnice gratulujem zo ❤❤❤ aj ja chcem také 😘
@butterfly333 buduuuu zlatko...tak velmi ti to prajem. A kazdej jednej tu medzi nami dievcatami🤗🤗🤗

@beatinka tuez by som asi sla k dr...kedy si mala dostat ms?