icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
10. mar 2020

@beatinka tuez by som asi sla k dr...kedy si mala dostat ms?

mirus11
10. mar 2020

@beatinka moja nechcem strašiť, ale mne tiež test ukazoval pozitívny, aj keď som mala krvácanie, až podľa krvi zistili, že som o babo prišla, a tehu test ukazoval pozitívny, aj keď mi menzes skončil, ale ze to preto, lebo som mala ešte hcg v krvi, ale keď som už mala len minimum, už bol negatívny, tak môže sa stať, že sa babo dobre neuchytilo ako u mňa, a odišlo samo, bez čistenia. Bolo to aj pre veľmi smutné, ale nikto z nás si to nevyberie.

beatinka
10. mar 2020

@giuli
@mirus11 včera mi krajkovič povedal, že mám progesterón brať ústami, keď krvácam. Tak neviem, či zase ísť k dr, alebo kašlať na to a čakať kým bude test biely. Dnes som 8dpt. Vklad som mala na 21 dc a bežne mávam krámy 24-26 dc.čiže som ich mala mať normálne cca v sobotu. Len po včerajšom krvácaní som myslela, že dnes na 20tkovom nebude nič. Ale zrejme sa to vyplavuje dlhšie. Tak zajtra už asi nebude nič. Počkám a poprípade skočím do centra v piatok, nech možem vysadiť progesterón.

mirus11
10. mar 2020

@beatinka moja mne to trvalo 2 týždne pokiaľ som mala test negatívny, aj vyplavenie toho hcg z krvi mi takto trvalo. Chodila som každé 3 dni na krv, aby mohli vylúčiť mimomaternicove tehu. Našťastie všetko dopadlo dobre, sama som sa vyčistila, a nemusela som ísť na čistenie. Tak sa to nikto okrem mm nemusel dozvedieť, že som potratila.

giuli
10. mar 2020

@beatinka och joj...je mi to luto,no este stale tam moze daco byt...asi ns nieco ten progesteron dali...snad to bude ok...drzim palce,paste...vsetko

butterfly333
10. mar 2020

@giuli moja krásne testiky držím palčeky

giuli
10. mar 2020

@butterfly333 dakujem ti🤗

evi38
10. mar 2020

@giuli gratulujem dodatočne k narodeninkám 🙂
@beatinka jéj, čo to tu vidím 🙂...obom Vám gratulujem a silno držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

giuli
10. mar 2020

@evi38 dakujem 🤗

beatinka
10. mar 2020

@evi38 zlatá, ďakujeme... aj keď u mňa je nádej maličká, ešte trošičku dúfam... Ty/Vy 🥰 sa ako držíte? Všetko v poriadku?

kalmak
10. mar 2020

@giuli vyzera to super!!!!
ja dnes 1DC, vcera spinenie... podla mna aj napriek pozitivnemu ovul testu anovulak. sklamana som troska :/ idem na Horm. profil, tak som zvedava, co tam bude..

tufik07
10. mar 2020

@beatinka moja sestra keď bola tehu tak mala normálnu MS do 4 mesiaca tehotenstva..ale pre istotu skoc k dr. ako píšu baby

giuli
10. mar 2020

Tento musim dat...🤣🤗😊one step...robeny teraz a konecne som sa dockala kolajniciek

beatinka
10. mar 2020

@giuli supeeeer!!! Radosť pozerať!!! 🙏🍀❤️

shellynda
10. mar 2020

@giuli no tak toto je bomba 💣😍júúúj, ale sa teším s tebou, je to tam!!! 😘💖Dostali sme to ako vytúžené narodeninové darčeky 🤩

kika123kika
10. mar 2020

@giuli noo vidis ze je vsetko ako ma ❤️🥰🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Gratulujem este raz krasne ciaaarky 🍀🍀🍀

giuli
10. mar 2020

@kika123kika
@beatinka
@shellynda dakujem Vam💋♥️

anniii
10. mar 2020

@beatinka Nechcem ti dávať falošnú nádej, ale krvácanie v tehotenstve nemusí vždy znamenať koniec. Ja som v prvom tehotenstve v 6tt krvácala jasnou krvou a malý to ustál. Nie je to pravidlo, ale aspoň malá nádej tam je. Ešte krvácaš?

anniii
10. mar 2020

@giuli Tak to je test, ako má byť, perfektný darček, gratulujem! 😍 Dúfam, že sa na endokrinológii uvoľní termín. Neviem, či si dobrala ten môj Inofolic, lebo ak áno, budem si pripisovať zásluhy. Ale nie, neboj 😉

giuli
10. mar 2020

@anniii jasne,ze hej....a mozno aj on pomohol...vsak si mi to aj prorokovala....dakujem ♥️

beatinka
10. mar 2020

@anniii áno, ešte stále. Úplne svetlá krv, až do oranžova... ale vybavila som si zajtra dr, tak ráno už hádam budem vedieť, na čom som. Držte mi palce... 😔

giuli
10. mar 2020

@beatinka budem na teba silno mysliet...daj potom vediet ✊✊🤗🤗

kika123kika
10. mar 2020

@beatinka silno presilno drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ✊🏼🍀❤️

mirus11
10. mar 2020

@giuli krásny, hádam sa aj ja raz takéhoto dočkám 😀

giuli
10. mar 2020

@mirus11 urcite ano....berte si ma za priklad ...a nevzdavajte to 😊😊🤗🤗👍✊

giuli
10. mar 2020

@kika123kika dakujem kikus

zuzik5891
10. mar 2020

@giuli tak ja sa na ten one step neviem vynadívať😍😍😍😍

butterfly333
10. mar 2020

@giuli waaau moja to sú riadne koľajnice gratulujem zo ❤❤❤ aj ja chcem také 😘

zuzik5891
10. mar 2020

@kalmak sme dve...ja som tiež dnes 1DC...tenro cyklus som až na 2 dní po ovu v kuse špinila...zjavne mi chýba progesterón...aj LF sa mi skrátila z 13 na 10 dní

giuli
10. mar 2020

@butterfly333 buduuuu zlatko...tak velmi ti to prajem. A kazdej jednej tu medzi nami dievcatami🤗🤗🤗