icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
13. mar 2020

@kakatulik áno viem, už budem len čakať... Bt bude tiež skreslena? Ci na graf sa ako tak budem môcť spoľahnúť.

ellie0510
13. mar 2020

Ahojte baby. Prosím vás zvyšuje Duphaston bazalnu teplotu?

mirus11
13. mar 2020

Tak žienky ten poobedny test bol asi pozitívny, aj appka to tak vyhodnotila, a teraz robeny ovu test je už o trochu slabší, ako ten poobednú, tak to mam brat, že ovulácia prebehne nasledujúci deň, alebo je možné že bude až v nedeľu?

giuli
13. mar 2020

Dnes robeny digi test ,podla poslednej ms 5tt+2,podla ovulacie ,kt.bola na 19dc 4tt+4....snad sa na sone dockame dobrej spravy...😊😊🤗

mirus11
13. mar 2020

@giuli ide to správnym smerom, uvidíš. Krásny test.

butterfly333
13. mar 2020

@giuli super moja len tak ďalej nech je všetko v poriadku 😘😘😘

kakatulik
13. mar 2020

@majka_3 ja si myslim,ze BT by to malo ovplyvnit len minimalne.

kakatulik
13. mar 2020

@ellie0510 ano urcite podvyhne hore...je to progesteron.

ellie0510
13. mar 2020

@kakatulik ďakujem pekne! Prosím ta ma potom nejaký zmysel si merať BT keď beriem duphaston?

kakatulik
14. mar 2020

@ellie0510 myslím že áno,veď ho aj vysadis. 😀

shellynda
14. mar 2020

Dobré ránko, tak ja už sa pomaličky dávam dokopy😔, pijem alchemilkový čajík a iné zatiaľ nič.Dr. mi na kontrole nič nenavrhol, žiadne vyšetrenia, nič, len vraj som sa pekne vyčistila a úplne sama,bez kyretu a preto po mesiaci sa máme začať snažiť. Odporučil mi kúpiť si Nosifol forte, ale nemal mi robiť aspoň nejaké vyšetrenie🤔?

giuli
14. mar 2020

@shellynda som rada,ze si ok,aj ked to bude boliet ....ak sonom zistil ,ze vsetko je vycistene, nema dovod ....sleduj sa ,keby nahodou a mala by si bolesti....drzim ti palce do dalsieho snazenia....🤗🤗🤗

mirus11
14. mar 2020

Žienky tento je už pozitívny? V skutočnosti ešte tmavsi

ikonica
14. mar 2020

@shellynda skus si vyziadat aspon hematku a endokrino... Ak nebude ochotny, tak skus u obvodnej...

majka_3
14. mar 2020

@mirus11 ja myslím ze áno, uvidíš cez deň aky bude... Možno ešte tmavší... 😊 ♥️ 🍀

mirus11
14. mar 2020

@naty1987 moja a ty ako? Taplota a testy ako?

shellynda
14. mar 2020

@giuli ďakujem moja😘, tak fyzicky som už ako tak v poriadku, ale na snaženie to ešte nie je a neviem kedy bude. Mám neuveriteľný strach s toho😔,no ale určite ešte skúsime, ale asi až po nejakých testoch

shellynda
14. mar 2020

@ikonica určite pôjdem, lebo to nechcem nechať na náhodu a niečo zanedbať. Povedal len, že bolo možno choré a to sa stáva, ale nemyslím, že to mal takto lahko odbiť, veď to nebolo 1 krát

giuli
14. mar 2020

@shellynda samozrejme,teraz sa daj do poriadku,fyzicky a psychicky a ked sa na to budete citit opat ,tak skusite ...myslim na teba,drz sa😊🤗🤗

naty1987
14. mar 2020

@shellynda môže ťa poslať na hematologiu ,endokrinologiu či stitna nerobí šarapatu alebo ....No niekto to nerieši ako väčšina dr.a niekto zas hneď ...mne dr povedal že keď raz bije srdiečko a prestane najväčšia pravdepodobnosť je ze bol chorý plod alebo mohol mal dawnov....Ale to sú len dohady ....baby väčšinou tieto dve veci riešia ako štitna a krv a keď je problém pichaju si na riedenie krvi....

giuli
14. mar 2020

@mirus11 ja by som ho uz povazovala za pozitivny..supet👍👍✊

mirus11
14. mar 2020

@giuli jej super, dnes príde muž okolo obeda, takže tento cyklus to normálne stíhame 😀, len ci sa aj niečo podarí, to uvidíme neskor

giuli
14. mar 2020

@mirus11 si myslim ,ze okolo 14.00 bude este silnejsi...oplati sa ti skusit ...drzim palce👍✊

naty1987
14. mar 2020
naty1987
14. mar 2020

Včerajšia ovu testy vola ich aj skoda namacat 😂😂😂 uvidím ďalšie dni že čo

nina004
14. mar 2020

@mirus11 podla mna uz je urcite pozit. 🙂

mirus11
14. mar 2020

@naty1987 no mne dnes dokonca ukázal aj ten test, čo mi doteraz ani druhu slabú čiarku neukázal, už som mala na tie jedny testy nervy, že ich hodím do koša, a on sa zobudil. Mam ich ešte veľa, také isté tie co máš s tým zelenym pásom na foto.

mirus11
14. mar 2020

@giuli moja teraz robeny, a je ta čiarka silnejšia ako kontrolná, ale blížiť sa to blíži, lebo mam stále pocit mokra dosť ma boli brucho 😀

giuli
14. mar 2020

@mirus11 je pozitivny.....plodne snazenie zelam✊✊✊

naty1987
14. mar 2020

@mirus11 a ten zelený je len takýto slaby🤦‍♀️🙈🙈🙈 ja ich mám už len pár a potom mám už len tie čínske baby ich chválili tak som objednala že skúsim 😂No sú také slabe že neviem čo si mám myslieť. ..uvidím čo bude dnes na vecer znova spravím....mne nič neni nič ma neboli uvidím ďalšie dni
Tebe držím silno palce telo si pekne počkalo na tvojho muža 😁👌 tak nech ti to vijde ✊✊✊🍀❤