icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
24. mar 2020

@giuli noo tak uvidíme 😀
@nina004 asi miniem posledný test zajtra 😀

Baby odporučte lekáreň ktorá mi dodá rýchlo testy 😀
Muž mi jedno balenie kúpil, keby mu dám kúpiť ďalšie to by už neprežil 😀🤣
A ja seba ohrozovať nechcem...radšej.. Som stále doma...

ettella
24. mar 2020

@majka_3 ja asi pôjdem do drogérky, mám pocit, že je tam menej ľudí ako v lekárňach.

majka_3
24. mar 2020

@ettella vidíš aj to je nápad... 😊

lauritka
24. mar 2020

@majka_3 ved ti pošlem prvou a mas na druhy den v schranke 😉 nemusiš nikam chodit.

ettella
24. mar 2020

@lauritka pošleš aj mne? 😀

lauritka
24. mar 2020

@ettella napiš mi do IP 🙂

nina004
24. mar 2020

@olivia_0309 Ahoj, rozmyslam,ze si kupit ten olej z yamu. Aky mas ty? Na nete je strasne vela druhov a firiem ,tak by som chcela nejaky overeny 🙂

olivia_0309
24. mar 2020

@nina004 Ahoj, vies co ja mam kupeny od baby, u ktorej som bola na HJ,ona nosi original etericke oleje zo Sri Lanky. Bola si na HJ u Mirky Mahimy Bartosovej? ak nie tak skus kontaktovat ju, pozri stranku hormonyoga.sk 😉

nina004
24. mar 2020

@olivia_0309 Bola som v Cechach na kurze a olejicky nam neponukala pani. Skusim sa mrknut na tu stranku. Dakujem ;)

olivia_0309
24. mar 2020

@nina004 jasne, aj na Fb ju najdes tak ju skus kontaktovat ohladom olejcekov posle ti ponuku co vsetko ma. Mirka je ale “uviaznuta” na Sri Lanke avsak odpise a poradi ti😉

mirus11
24. mar 2020

@majka_3 moja mne dnes ide brucho puknut, tak ak nedostanem ms dnes, tak asi vôbec. Aj kríze ma akosi začínajú bolieť. Tak sme dnes na tom podobne.

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 toto mi pises z duse...krize zacinaju brucho ako balón,sem tam bolest,prsia citlive na dotyk...

majka_3
24. mar 2020

@mirus11 noo ja už viem od čoho mám teplotu hore asi nejaká viroza.. Mne je nehorázne zle a ešte ma aj preháňa... 😒 Hrozne mi je...
Teplotu si mala akú?

mirus11
24. mar 2020

@majka_3 i keď ja očakávam, že zajtra už pôjde pomaličky dolu, u keď netuším prečo dnes tak skočila.

mirus11
24. mar 2020

@luckynko44 u mňa prsia nie sú citlivé, ale brucho boli dosť, i keď s menšími prestávkami

majka_3
24. mar 2020

@mirus11 wau super si vyšla hore 🤞😉

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 ale ved ty mas krasny graf 😉 aku mavas LF ze cakas prichod ms tak skoro? Aaa to budu ine bolesti 😉

ettella
24. mar 2020

@majka_3
@luckynko44 mňa od obedu začalo pobolievať podbruško, čo mám vždy 2 dni pred menzesom. V duchu sa pripravujem na pokles teploty zajtra.

majka_3
24. mar 2020

@ettella tak snáď len stúpne 😉😊

ettella
24. mar 2020

@majka_3 tak keď pán Boh dá, tak aj motyka vystrelí 😀

kalmak
24. mar 2020

Damy, prvykrat meriam dole. prve dni uplne flat teplota, co som v ustach nikdy nemala... zvlastne. Dnes 15DC, vcera dost silne ovulacne bolesti, dnes treti den hlien, testy na foto - podla mna pozitivne. Ako vidite, oproti poslednym dvom mesiacom obrovsky rozdiel! Ovu na 14DC oproti 18-19DC Len teplota dnes rovnaka ako vcera, tak som zvedava, co zajtra..

majka_3
24. mar 2020

@kalmak podľa mňa zajtra už pôjde hore 😊 čiže ešte dneska poistiť 😉

kalmak
24. mar 2020

@majka_3 hihi ano, dnes nechcem pocut "ach, mal som dnes toho tolko!" 🙏🙄😂 ale velmi velmi chcem vidiet ten rast, potesi ma to 🙂))

mirus11
24. mar 2020

@luckynko44 LF 10-11dni,ako kedy.

mirus11
24. mar 2020

@ettella presne ako u mňa, aj ja mávam bolesť brucha 2 dní pred MS a potom ho aj pekne dostanem.

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 a dnes si 8DPO...noo este by som ms necakala 😉 !vyzera to pozitivne 😊aj s tou teplotkou

mirus11
24. mar 2020

@luckynko44 oh moja, takých pekných teplôt som už mala, a vždy klesla teplota v deň ms. A necítim sa ze by som sa mala neako inak, ako inokedy.

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 😁 tak to mame presne rovnako...no kym nepride treba dufat,verim 😊

ettella
24. mar 2020

@mirus11 tie príznaky sú pre mňa také známe. Mm sa čuduje keď mu vždy 2 dni pred menzesom poviem že nič z toho, že ako to viem... Tak mu každý mesiac opakujem že za tie roky sa už poznám 🙈

abigaile
24. mar 2020

juj baby, ja vam tam vsetkym silno drzim vsetky prsty co mam!!!!!!! Netrpezlivo ocakavam zajtrajsie teploty 😀 Ja som stale velmi nizko...tak ani nema vyznam pridavat graf

sticker