Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 Ahoj, rozmyslam,ze si kupit ten olej z yamu. Aky mas ty? Na nete je strasne vela druhov a firiem ,tak by som chcela nejaky overeny 🙂
@nina004 Ahoj, vies co ja mam kupeny od baby, u ktorej som bola na HJ,ona nosi original etericke oleje zo Sri Lanky. Bola si na HJ u Mirky Mahimy Bartosovej? ak nie tak skus kontaktovat ju, pozri stranku hormonyoga.sk 😉
@olivia_0309 Bola som v Cechach na kurze a olejicky nam neponukala pani. Skusim sa mrknut na tu stranku. Dakujem ;)
@nina004 jasne, aj na Fb ju najdes tak ju skus kontaktovat ohladom olejcekov posle ti ponuku co vsetko ma. Mirka je ale “uviaznuta” na Sri Lanke avsak odpise a poradi ti😉
@mirus11 toto mi pises z duse...krize zacinaju brucho ako balón,sem tam bolest,prsia citlive na dotyk...
@luckynko44 u mňa prsia nie sú citlivé, ale brucho boli dosť, i keď s menšími prestávkami
@mirus11 ale ved ty mas krasny graf 😉 aku mavas LF ze cakas prichod ms tak skoro? Aaa to budu ine bolesti 😉
@majka_3
@luckynko44 mňa od obedu začalo pobolievať podbruško, čo mám vždy 2 dni pred menzesom. V duchu sa pripravujem na pokles teploty zajtra.
Damy, prvykrat meriam dole. prve dni uplne flat teplota, co som v ustach nikdy nemala... zvlastne. Dnes 15DC, vcera dost silne ovulacne bolesti, dnes treti den hlien, testy na foto - podla mna pozitivne. Ako vidite, oproti poslednym dvom mesiacom obrovsky rozdiel! Ovu na 14DC oproti 18-19DC Len teplota dnes rovnaka ako vcera, tak som zvedava, co zajtra..
@luckynko44 LF 10-11dni,ako kedy.
@mirus11 a dnes si 8DPO...noo este by som ms necakala 😉 !vyzera to pozitivne 😊aj s tou teplotkou
@luckynko44 oh moja, takých pekných teplôt som už mala, a vždy klesla teplota v deň ms. A necítim sa ze by som sa mala neako inak, ako inokedy.
@mirus11 😁 tak to mame presne rovnako...no kym nepride treba dufat,verim 😊
juj baby, ja vam tam vsetkym silno drzim vsetky prsty co mam!!!!!!! Netrpezlivo ocakavam zajtrajsie teploty 😀 Ja som stale velmi nizko...tak ani nema vyznam pridavat graf

@giuli noo tak uvidíme 😀
@nina004 asi miniem posledný test zajtra 😀
Baby odporučte lekáreň ktorá mi dodá rýchlo testy 😀
Muž mi jedno balenie kúpil, keby mu dám kúpiť ďalšie to by už neprežil 😀🤣
A ja seba ohrozovať nechcem...radšej.. Som stále doma...