icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
30. mar 2020

@olivia_0309
@julianka007
@giuli diky baby za odpovede nič nechcem preháňať a ani podceniť akosi tomu neviem uveriť že to vyšlo aj keď sa teším jak blázon 🥰 určite si inositol a vitex ešte nechám a budem užívať do 12tt ak sa ma niečo stať stane sa ....Ale nechcela som to všetko prestať brať zo dňa deň tak ešte budem pokračovať a potom vysádzať postupne

naty1987
30. mar 2020

@majka_3 ja som inofolik zmenila za fertipronu je tam toho v zložení viac a je cenovo dostupnejsia

tinka_c
30. mar 2020

Ahojte baby 🙂 prikladam fotku mojho grafu, je tam nejaka nadej?🙂

ettella
30. mar 2020

@naty1987 blahoželám 😘

kalmak
30. mar 2020

@bona69 ahoj, ako si uzivala vitex? od 1DC ci az po ovulacii?
@naty1987 juuj parada, len nech silnie!!!

lauritka
30. mar 2020

@tinka_c pekny je

butterfly333
30. mar 2020

@tinka_c vždy je nádej.

majka_3
30. mar 2020

Viem že VITEX tu bol viac krát spomínaný no nevenovala som tomu pozornosť... A teda akosi to neviem nájsť... Užívanie od skončenia ms až po ďalšiu ms? A počas MS je pauza?načo je vlastne dobrý? @giuli ty máš tuším skúsenost 😊

mirus11
30. mar 2020

@majka_3 ahoj moja, tak aspom ty pokračuješ so mnou ďalej? Sa teším ze tu nezostane nakoniec sama. Ja som brala ten Vitex celý cyklus, ale som to aj vysadila, plus som brala inositol, aj ten som vysadila, keďže teraz nebudem s mužom dlksiu dobu, tak je to zbytočné brať. Ale ak by som to začala brať znovu, tak vitex až po ovulácii a inozitol ani neviem.

majka_3
30. mar 2020

@mirus11 neostala si tu sama 😊 noo práve sa venujem včelej materskej kašičky...
http://vceliamaterskakasicka.sk/produkt/bee-fer...
Co myslíš...

nina004
30. mar 2020

@mirus11 , @majka_3 ja som tu ostala s vami 🙂
Ja som dnes citala o vitexe a a vyzera dobre. Rozmyslam,ze ked doberiem inotisol,tak skusim kupit vitex 🙂

majka_3
30. mar 2020

@nina004 anoo aj ty si ostala aj @ettella 😊
tak v skratke mi napíš prosím načo je dobrý ten vitex... Ja už mám v tom chaos 🤣

giuli
30. mar 2020

@majka_3 ja som ho brala od ovulacie po MS...je to prir.progesteron a mal by napomoct k predlzeniu Lut.fazy

majka_3
30. mar 2020

@giuli takže pre mňa zbytočne keď mam lf 14dni cii

giuli
30. mar 2020

@majka_3 ja by som nepovedala,progesteron napomaha aj k uhniezdeniu.,udrzaniu tehotenstva,..takze tak ...js si myslim,ze si tym vobec neublizis

giuli
30. mar 2020

@majka_3 gynex ,fertipronu ,tu berie naty...

shellynda
30. mar 2020

@giuli júúúj keby si tak mala pravdu 🙏😘... To by bol riadny šok, toto by som teda ešte nečakala vôbec.Skúsila som test aj teraz 😃, ale nejdem si robiť nádeje ešte, pokiaľ to nebude 100%.Ráno skúsim test a budem dúfať, že bude silnejší 🙏😍

majka_3
30. mar 2020

@giuli a nepozerala si vyššie som pridala link na včeliu kašičku... Rozmýšľam aj nad ňou...

majka_3
30. mar 2020

@shellynda wau vyzerá to sľubne... Držím palce 🍀Koľko si od čistenia?

giuli
30. mar 2020

@shellynda zlatko,nie je pochyb o tom ,ze to hcg stupa ..teraz uz len prist na koren toho ,z coho.....ja dufam ,ze tam je 👶

giuli
30. mar 2020

@majka_3 tu som neskusala

bona69
30. mar 2020

@kalmak ja v kuse celý mesiac,teda tri mesiace bez prestávky, to bolo jedno balenie od kiwu wuki.hned po dobrati v ten deň boli//,ako zázrakom 😁

shellynda
30. mar 2020

@majka_3 ja som sa práveže vyčistila pekne sama bez kyretu😊pred 21 dňami. Toto by som ešte nečakala vôbec 🤩to by bol zázrak 🙏

butterfly333
30. mar 2020

@shellynda vyzerá to veľmi dobre držím palčeky

kika123kika
30. mar 2020

Babule otazka uvidim zajtra na teste ako silni dnes ms neprisla podla vas mozem zavolat zajtra sestricke na odber na HCG? Ci rastie ako ma?

shellynda
30. mar 2020

@giuli ani nevrav moja😍bodaj by si pravdu mala🙏. Ja ani nezaspím dnes 100%😃... To by som ešte ani nečakala, toto by bol fakt zázrak, ale prečo vždy potratím veru, to treba zistiť

shellynda
30. mar 2020

@butterfly333 ďakujem 💖uvidíme zajtra,budem testovať 😊

majka_3
30. mar 2020

@shellynda kamarátke sa tak tiež podarilo že hneď a všetko dobre do úspešného konca 😊 čiže verím že je to tam.... Keby skočíš zajtra na krv a možno v piatok na porovnanie, by bolo fajn

giuli
30. mar 2020

@kika123kika urcite ano,povedia ti ako dalej....v tejto dobe velmi sice neordinuju,no treba skusit,za to nic nedas...

giuli
30. mar 2020

@shellynda zajtra cakam dobre spravy😉😉