icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
28. sep 2014

Ahojte baby moje..
@janaochi Tak teplota sice stúpla, ale test biely ako sneh a ani náznak ducha..Ani neviem kolky DPO midem vlastne byt. No skoda veľká, ze sme naposledy sexikovali len v ten den pozitívneho ovu testu :-/

senta_sofia
28. sep 2014

@adamnela ak by sme sa tvarili, ze ovulacia bola na ten 28DC, tak by si bola este len 11DC, takze by to nemusela byt az taka tragedia, ak by bol test biely... Som zvedava, co to spravi dalej 🙂

adamnela
28. sep 2014

@senta_sofia no myslim, ze ak by som aj bola ten 11 DPO, tak by bol aspon náznak mini ducha. No ktovie, ostáva mi ken čakať čo ti urobí 😒

jaja9891
28. sep 2014

@mawiya oki,dakujem, tesim sa 🙂

kubisova
29. sep 2014

@adamnela este pockaj a uvidis,ale budeme dufam ze to vide...ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

paskolinka
29. sep 2014

caute dievcata, takze u mna opat ziadna slava, tyzden zahajujem 1.DC 😖 pozitivna na tom je akurat 12-dnova LF po dlhej dobe bez spinenia 😅

rybkaa
autor
29. sep 2014

@paskolinka pekne sa ti predĺžila luteálka 🙂 aspoň niečo .... no a teraz to už len využiť a predlžovať ju aspoň na 9 mesiacov 😀

paskolinka
29. sep 2014

@rybkaa ono ani sa tak nepredlzila, vzdy som mala 12-13 dni, len ku koncu som zacinala spinit a nejako sa mi to zhorsovalo, tak som rada, ze to nabralo opacny smer 😉 ty ako? ovulka sa potvrdila?

paskolinka
29. sep 2014

@adamnela tak ovu nakoniec predsa bola. inak kedy si to vysadila ten duphaston?

rybkaa
autor
29. sep 2014

@paskolinka no dáku čiaru som vystrúhala 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

kukku
29. sep 2014

Ahojte, môj dnešný 🙂

jaja9891
29. sep 2014

Ahojte zienky,moj dnesny graf,zajtra by malo vyznacit ovu na 14 DC...aleeee,otazocka,myslite,ze ovulujem,ked ta teplota len trosku vzrastie?nemal by ten vzostup byt vyraznejsi??? navyse este aj dnes ma bolia vajecniky,ale to bude asi kvoli cystam a tej pliage... normalne mam depku,ci sa niekedy babätka dozijeme,aj mm mal vcera... uz sa nam ani snazit nechce...

adamnela
29. sep 2014

Ahojte kočeny moje...
No u mna je to stale velka zahada:
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Tak dajte typy, kedy mohla ta moja "ovulka" prebehnut?
@jaja9891 hlavne, ze sa teploty drzia vyssie ako predovulacne a dufam, ze sa budu drzat hore pekne, pekne dlho...Musime na tie zazraky verit...
@kukuu no grafi zatial vyzera velmi pekne, nechsa takto drzi hore....
@paskolinka No s tou Tvojou mrchou ma to mrzi, ale pozitivum je aspon to, ze to bolo tentoraz bez spinenia red nou. No Dufik som vysadila na 25 DC a uzivala som ho od 11 DC. Preco sa pytas? Ci len tak, alebo Ta nieco napadlo?

jaja9891
29. sep 2014

@adamnela tak mas to riadne zaujimave... fakt netusim..a nemohlo ist o ovulacne krvacanie??

paskolinka
29. sep 2014

@adamnela podla mna bola niekedy v tych dnoch ked ti akurat chyba teplota, najskor 29DC, neviem potom ale, co ten test, lebo ten bol pozitivny uz 26DC, co je dost skoro, ked tak kukam na ten graf... ale tak nakoniec, ked si mala tie nekvalitne testy, mozno ho ani netreba brat do uvahy...? to krvacanie je tiez cudne, jedine zeby to sposobilo to vysadenie duphastonu. lebo ovulacne krvacanie tri dni, je asi moc. neviem teda, ako to maju ine baby, ale ja ked som mala krv pocas ovulky, tak to bolo skor take jednorazove, trosku akoby zamiesane v tom plodnom hliene a len na toaletaku 1-2x za den a trvalo to len jeden den a tusim raz sa mi stalo, ze aj na druhy den som cosi nasla, ale ziadne vlozky nebolo treba... najskor si tvoje telo ide podla svojich hodiniek a tym duphastonom si to akurat trochu domotala, lebo tam ti vychadzaju vyssie teploty presne na to obdobie, kedy si ho brala a nasledne ta "ms" ... dneska si netestovala? ja by som cakala, ze ak to nie je tehu, tak za par dni dojde normalne ms. a ked nie, tak fakt uz neviem 🙂

rybkaa
autor
29. sep 2014

@jaja9891 ja odkedy meriam v papuli, tiež nemám dáky mega vzostup ako v šuške, takže je to asi ok 🙂 u teba je ten vzostup aj jasnejší,stačí o 0,2 °C, takže nerieš, je to v pohode 🙂

rybkaa
autor
29. sep 2014

@adamnela fotku testu si dávala? myslím toho ovulačného? idem pokukať, bo nepamätám...ťažko povedať, že kedy bola, keďže si nemerala....

jaja9891
29. sep 2014

@rybkaa ok diky za nazor... ved je to v podstate jedno... uz len pockat na ms a nasadzujem HAK a snad sa niekam pohneme,lebo ma to uz nebavi...vsade okolo mna tehu po jednom vrznuti,a to ma privadza do sialenstva 😀

rybkaa
autor
29. sep 2014

@jaja9891 ja to už ani neriešim, lebo už otehotneli aj tie, čo nikdy deti nechceli, rozchádzali sa alebo sa im len šmyklo....ta nech, raz sa ozdaj šmykne aj nám ostatným 😀

adamnela
29. sep 2014

@jaja9891 myslim, ze na ovulacne krvacanie je to pridlho, skor to bolo vysadenim Dufiku a nahlym poklesom hormonov...
@rybkaa myslis ten pozitivny ovu test na 26 DC, ci? Ci ktory? A ani ma nenapadlo vtedy merat, kedze som to brala ako zaciatok mrchy...
@paskolinka nie, dnes som netestovala. Kedze vcera som skusala a nebol ani naznak ducha, tak to tehu urcite nebude. Podla mna mam PMS, lebo som nervozna, povyhadzovana statocne, nemam chut na sex a chce sa mi stale spat 😒 A inak pocas tych dni ako som mala poz. ovul. test, egg hlien a akoze aj tie kramy, tak som bola nadrzana...tak asi naozaj boli plodne dni. Teraz veru ani pomyslenie na sex 😒

rybkaa
autor
29. sep 2014

@adamnela no už som ho našla, to je ten škaredý ružový test, aj keď sa tvári silný, že je zrejme pozitívny, ťažko povedať, či to aj brať do úvahy alebo či tú pozitivitu nejako aj duphaston neovplyvnil, typovala by som, že ovu bola cca 33 dc, hoci aj potom si mala ešte nie celkom poovulačné teploty, ale už to stúpalo, tak myslím, že vtedy sa niečo stalo a buchlo to, krvácanie bolo zrejme len ako pokles hormónov po vysadení dufíku alebo čo...no každopádne, pekne to držíš hore 🙂 ak by teda ovu bola 33 dc, dnes si ešte len 7 dpo, čo je na test málo, keby si sa ale riadila ovutestom, tak si 12 DPO, ale to si nemyslím, keďže teplota by potom stúpala veľmi pomalinky, takže už ostáva len čakať, že čo ms, či dojde či nie či čo 🙂

adamnela
29. sep 2014

@rybkaa ak by bola ovu az na 33 DC, tak to by ani tehu test nemal co zachytavat, kedze ziadne tutu-mutu sa vtedy nekonalo. Naposledy to bolo len v den tho pozitívneho ovu test a odvtedy nic, takze cakat uz len na MS pravdepodobne budem. Cize bud tento tyzden, alebo niekedy zaciatko budúceho tyzdna...Ine to ani nebude urcite 😒

jaja9891
29. sep 2014

@adamnela na teba asi ani duphaston neucinkuje...a mas pravdu,ten pokles hormonov asi vyvolal to krvacanie... asi ti neostava ine len cakat na normalny cyklus,lebo hormony dokazu s telom narobit sarapatu...

jaja9891
29. sep 2014

@rybkaa ano mas pravdu,lepsie je to neriesit.... keby som aspon bola ok,ale ked viem,ze sance su jedine na ten zazrak a stale mi vrta v hlave to ivf,teraz mi je na skodu vsetko co viem...och sladka nevedomost... 🙂

paskolinka
29. sep 2014

@adamnela inak fakt skoda, ze si nemerala tie tri dni, lebo takto mozme len hadat... 😒 tam tie teploty mohli ist hocako. inak ked odmyslime tie teploty dvihnute duphastonom, tak sa ti stale drzali cca na 36.20, takze aj ta 36.30 je uz kvazi vyssia. a na co ti vlastne dala doktorka ten duphaston? stale mi to akosi nie je jasne...

rybkaa
autor
29. sep 2014

@jaja9891 pozri, aspoň vieš, že niečo nie je v poriadku, že máš endo a zrejme preto to nejde...niektoré baby sa trápia roky a nemajú žiadnu príčinu alebo o nej nevedia a nič, ty máš aspoň šancu na IVF, niekomu ani to nie je dopriate...dobré je, že už máte žiadosť schválenú, už sa do toho len pustiť a dúfať, že to vyjde 🙂 prečo ti ivf vŕta v hlave? či nie ste obaja celkom presvedčení o tom, že to chcete?

adamnela
29. sep 2014

@paskolinka teraz mi to dala len na upravu cyklu, aby sme necakali dlho na mrchu a aby sa mohlo cim skor ist do tej laparky..No veru skoda, ze som nemerala aj vtedy, ale co uz, teraz uz len cakat, co sa z toho vykluje a ked pojdem pomaly z kopecka...
@jaja9891 no ved to, tie hormony veru vedia dakedy sarapatit...Keby chceli uz urobit aj dobru sarapatu, nie len take ktorym vobec nerozumieme... 😒

paskolinka
29. sep 2014

@adamnela ak ta ms dojde, tak potom vezmi doktorke aj graf a ukaz, ze vdaka duphastonu si mala ms v jednom cykle dve 😉 ze aky upraveny cyklus 😉

rybkaa
autor
29. sep 2014

@mawiya vrátim sa ešte k tým mojim siedmym šatom 🙂 vieš, to ja som kupovala postupne ako som rástla a šaty so mnou odmietali dorastať 😀 ale to sú aj také len obyč, nieže plesovie si predstavíš, tie mám len jedny - jasné už sú mi malé 😀 , také len jednoduché, čo aj do roboty sa dajú obliecť, aj to som už dlho nič nekúpila, preto sa už do ničoho nenapracem a ja ich tak odkladám, šak dakedy ešte asi schudnem a budú mi dobrie 😀 no hold zábava dopadla tak, že som na polnoc topánky sekundovým lepidlom látala a na šatoch sa mi jedna nitka o prsteň zadrapila a spustil sa mi spodný lem, tak som odchádzala nadránom akoby ma psy trhali 😀 ale inak super bolo, cipana, svalovka aj dnes ešte, sme tančili o dušu, fitness nula bodov 😀

mawiya
29. sep 2014

@rybkaa jaaaaaaaj cica ja mám plnú skriňu vecí do ktorých schudnem. raz. možno. 😀 no videla som akurát fotečky. tak dobrotky ste mali, tu slintám pri monitore. ako by som si do toho zadku v modrých gaťkách zahryzla. a to nie som lesba. len nejako pachltná 😀