Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa ake gatky? aj my chceme vidiet 😀
@paskolinka ja som videla na fcb 🙂 Same kozy a jedny krasne modre gatulky 🙂
@adamnela jaaaj zas ten fb 😠 tusim o vela prichadzam 😀
@paskolinka tieto 😀
@paskolinka no na nieco je ten fcb ozaj dobry 🙂
Inak dnes zasa jemno zlto-biely kremovy hlien mam...Mavate to niektora pred mrchou?
@rybkaa hmmm... tak taku chut kusnut do damskej prdelky som este nemala 😀
@paskolinka vnútri sa skrýva dobošová torta, nič lepšie nepoznám 😀 sú k tomu aj sporoodeté prsia, keby sa ti chuť na prdel zunovala 😀
@adamnela u mna je to rozne, pred ms som mala uz snad vsetky typy hlienu, aj takyto 😉
@rybkaa tak tie su fakt srandovne 😀 😀
@adamnela Ja mam tiez taky nejaky dost husty a dokonca sa aj trochu taha - som 6 DPO tak sama sa cudujem coto, ale tak hlien pozorujem len treti cyklus takze je mozne ze som si to predtym nevsimla i ked sa mi zda ze byval biely a tekutejsi fakt ako telove mlieko uvidim co bude za par dni :-/
@paskolinka hrboľatý silikón 😀 bola ešte jedna prsatá, tá bola krajšia 🙂
@rybkaa ja viem moja,mas pravdu...vdaka aj za ivf,no chceme ist,len sa bojime,ze prideme aj o poslednu nadej a sancu...bojime sa ci to moje vajecniky zvladnu a pod. Je to kopa penazi a zataz,no a v car robia podrobnejsie vysetrenia az ked to nevyjde alebo potratim...no musim sa pozitivne naladit napriek tomu,ze sa to stale odklada...
@jaja9891 teraz nerieš to, čo bude ak to nevyjde, sústreď sa len na to, že to VYJDE! Lebo si to sama privoláš....treba myslieť pozitívne, aj keď je to ťažké a otázne ako to dopadne, ale treba v to veriť, nie dopredu sa báť, že to nedopadne dobre....máte šancu a treba sa jej chopiť, nie ju premrhať 🙂
@rybkaa no je jemne zltaksty, nie je cisto biely a tiez ako telove mlieko...No uvidime... 😒
@jaja9891 neviem nejako si nespominam, ci mam taky hlien pred kazdou mrchou...Ale je pravda, ze ja mavam velmi malo suchych dni, tazko povedat...
Moja, mysli pozitivne a uvidis, ze to IVF vyjde, treba sa tak nastavit a nepripustat si ziadne negativne veci 🙂
@paskolinka ved jasne, ze moze byt kazdy druh hlienu, len to zo mna vyslo tak nahle a prudko a kukam a na intimke take bielo zlte...Teraz zasa napriklad nic, je to tak etapovo...
@lenna71 tak sa teda nechame prekvapit obe, co z toho vznikne...
@adamnela ja odkedy sa tak viac pozorujem, tak stale ma nieco prekvapi. ale ked je ten hlien taky kremovy, tak to je po ovu bezne, nemusi byt cisto biely, pokial ta farba nie je velmi cudna (do zelena napr.) a nemas s tym nejaky problem (svrbenie, palenie, zapach), tak by to malo byt ok.
Babulky, momentalne som v cakacej faze, ci sa zadarilo alebo nie. Vo stvrtok idem na rtg chrbtice a nohy... moze to nejako uskodit vajicku alebo ako to je? Dakujem
@kukku no ja by som sa asi bala ist na ten RTG. Lebo to byva zakon schvalnosti ze ked sa nedarilo, tak si nezostala tehu a teraz, ked mas ist na rontgen, tak akurat je mozne, ze to vyslo...NO neda sa to presunut aspon na buduci tyzden, ke si uz budes ista?
@mawiya no ci pana riadna torta 😉 ty a ta mrkva, to bola fajna uroda 😉
@kukku vo štvrtok by už nieco mohlo byť na teste... Ale zase keby sa dalo rtg presunúť, bola by si kludnejsia, predsa len 11 dpo môže aj nemusí stačiť na pozitívny test...
Dobre ranko kočeny...
Akurat ranajkujem a frcim do roboty, tak som tu este na skok. No tak ja sa uz zacnam pustat z kopceka, presne ako som predpokladala. http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Takze ziadne tehu sa urcite nedeje a tento tyzden pravdepodobne rid mrsula, moja druha v poradi... 😒
A vy ako kocky?
@kukku tak co ako teplota sa dufam stale drzi ore, hmm?
Inak baby som konecne vcra po vyse 2 mesiacoch zafarbena a aj ostrihana na kratsie, lebo mi strasne vypadavju vlasy. Nemate niektora nejaky overeny pripravok, ci uz tabletky, sampony alebo vodicky, co nazaj zaberaju? Diky... 😉
teraz som si vsimla, ze kolko chyb mam v predoslom prispevku...Vidno, ze este spim 😀
Dobre ranko, zatial sa drzim, ale dnes zase maly pokles... pred rtg skusim testnut a ked nic, skusim prelozit na buduci tyzden, ked uz bude iste, ci sa podarilo 🙂
Dakujem baby za rady 🙂
www.fertilityfriend.com/home/kukku

@paskolinka ma uz potom aj do prdele mozno posle, ze aj tak je meranie zastarala metoda a to krvacanie sa mi asi len prisnilo 🙂 No bud som nemala kramy skoro 3 mesiace, alebo mam hned 2x za mesiac...Jaka parada... 😉