icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
11. apr 2020

@majka_3 @ettella skusala sim testiky aj vcera k veceru aj dnes rano a su slabe,preto mi aj apka vyznacila ovu na dnes 😊 tak dufajme..@ettella tak ovulkujeme spolu sranda 😉 @majka_3 a teba cakame coskor 🙂

rosalie1411
11. apr 2020

Ja som si ešte včera robila OVU test a večer už bol úplne pozitívny, aj ma pobolievalo podbruško. Rovnako včera a dnes úplne veľa hlienu, čo u mňa teda nebýva zvykom.. Až som prekvapená. Skúšala som jest lanové semienka pár dní pred ovu. No a teplota vyzerá takto.

luckynko44
12. apr 2020

@majka_3 @ettella @mirus11 ako dnes zienky? 🙂 ja hlasim 1DPO zrejme 🤣

alilka
12. apr 2020

Ahojte baby. Aj ja som kedysi k vám patrila.. Ak si na mňa spomínate 😊 vidím tu krásne fotky bábätiek, tak sa vám pochválim aj ja 😁 nas poklad Matiasko mal už 4mesiace 😍

luckynko44
12. apr 2020

@alilka jeej maly anjelik 👶 nadherne kukadla 😍😘 stastna maminka

majka_3
12. apr 2020

@luckynko44 vyyyborne 😊 tak čo skoro čakám od teba // na teste 🤞🍀
Jaaa sa nemôžem dočkať pozitívneho testu a to nehovoriac o ovulke 😀 testy mam slabé ale dnes to cítim... Vaječníky.. kríže... Podbruško...
Duufam že poobede už bude pozitívny 😀🤣
@ettella a ty ako moja pokračuješ? 😊
@mirus11 no co už bola ovu? 😊

butterfly333
12. apr 2020

@alilka moja je krásny aky je už veľký fešák 😘😘😘

luckynko44
12. apr 2020

@majka_3 😘 budem sa snazit 😉 ..tak vecer by som chcela vidiet pozitivny ovu tvoj ! Aby sme mohli cakat spoluuu..tak sa to lahsie tiahne 😋

ettella
12. apr 2020

@luckynko44 žeby sme boli obe 1DPO? 😉
@majka_3 tmavne. Tak nech je test čím skôr pozitívny a nech sa zadarí ❤️

luckynko44
12. apr 2020

@ettella tak aprilovky idu do boja 😉👶🙏

kakatulik
12. apr 2020

@alilka to faaakt uz 4 mesiace ...je fakt nadherny. Krasny spolocny cas zelam❤😘

majka_3
12. apr 2020

@ettella
@luckynko44 noo dievčatá vyzerá ze idete na rovnakú vlnu 😊🤞 super... Držím vám palce 🤞🍀♥️
Ja vás už síce nedobehnem, aleee snáď nebudem kus za vami 🤣
Bolesti mam riadne... A to stojím pri sporáku... 🙄

luckynko44
12. apr 2020

@majka_3 tak ty len pekne sup sup k nam 🙂 ohrievame bruska pri sporakoch 🤣 mna uz len prsia bolia 🙈 vzdy od ovu az po menzes...v postate ma bolia 2 tyzdne kazdy mesiac 😁

mirus11
12. apr 2020

@majka_3 u mňa si dáva načas, test slabý, akoby ani ovulka nemala byť, ale keď tak, tak nech ešte počká ale 4 dní 😀😂

mirus11
12. apr 2020

@luckynko44 moja u mňa zatiaľ nič, ovu testy stále rovnaké, a zatiaľ vôbec netmavnu, že by bola ovulka ako predošlý cyklus, až 22dc?no uvidíme

majka_3
12. apr 2020

@luckynko44 áno aj ja to také mávam od ovu až po ms akurát minulý mesiac ma najprv týždeň svrbeli a potom začali bolieť 😀
@mirus11 moja drahá, tvoja ovulácia čaká na muža 😀🤣
Drzim palce 😊

luckynko44
12. apr 2020

@mirus11 srandaaa...vajko caka na milovaneho 🙂! Ved to je super drzim prsty

ettella
12. apr 2020

@luckynko44
@majka_3 ja mám dnes zaslúžený oddych, len raňajky som pripravila a šup späť do postele 😁 a mám obavy že v nej ostanem ešte pár hodín 😛 Prajem vám krásny deň ☀️☀️☀️

abigaile
12. apr 2020

Dievčatá, ja som dnes takto.....
Stále haluzim a očakávam, že to ovulka nebola a že príde ešte zvýšenie teploty, keďže mávam tak 5-6 týždňové cykly....
Som už nedočkavá, že čo sa ďalej bude diať 😁

zuzik5891
12. apr 2020

@alilka je úplne na zjedenie...❤😍🍀...

luckynko44
12. apr 2020

@abigaile fuu tak toto aj mna zaujima ako sa to vyvinie😊

abigaile
12. apr 2020

@luckynko44 posledné dni ma aj maternica pobolieva...stále sledujem, či nebudem mať bielkový výtok, že čo ak by😁 takže cakaaaam😁 toto je neskutocna haluz, že telo takto fantastický funguje, že ho môžme krásne sledovať❤️

luckynko44
12. apr 2020

@abigaile presne ako pises je to neuveritelne..kym som nemerala a nesledovala som cyklus nemala som ani ponatie ako presne vsetko funguje 🙂 ..uz to len zurocit k tomu po com vsetky tak tuzime 🙏

taily30
12. apr 2020

@alilka krasny chlapcek

martinade
12. apr 2020

@alilka uz 4 mesiace? Zlatučky 💗

81anina
12. apr 2020

@alilka chutnucky chlapcek 💙

mirus11
12. apr 2020

@majka_3 moja no co ako test?

majka_3
12. apr 2020

@mirus11 aleee... Beloba..Vôbec nezosilnel... 😒

verona1989
12. apr 2020

Ahojte baby. Tak musím sa vám aj ja tu pochváliť 🙂 niekedy som si merala bt ale to mi vydržalo asi 4-5 mes max. Skôr som dôverovala ovu testom a svojim pocitom. Až nakoniec som to vzdala a riešili sme umelé. Nakoniec nám to stopli doktori lebo už nebolo co riešiť keďže som otehotnela ani neviem ako ;) tým vám chcem dodať silu aby ste to nevzdávali, a ak mate nejaké problémy ak niesu samozrejme veľmi vážne tak to nevzdávajte. Som dôkazom toho ak to človek vzda,príde to aj samo 🙂 toto je nas Paťko, je to riadny čert a častokrát riadna maska, ale velmi ho ľúbime ;) narodil sa nám na Valentína ;)

kakatulik
12. apr 2020

@verona1989 gratulujem. No krasavcek to je a fakt krásny xichtik.💓