Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@abigaile no práveže mávam na 19-20dc... Takže ak ešte nebola, bude to posunuté o pár dní. Ale pocitovo by som fakt povedala, že bola v sobotu večer na 19dc bez ohľadu na test a na to, ako klasický mávam cyklus. Celkovo mam 34 dňový cyklus. Tak som zvedavá ako to bude tento mesiac. Prvýkrát testujem, tak som z toho nejaká zmätená..
Pozerám ale, že ty budeš za chvíľku testovať 😊 držím palce 🍀
@lauritka ďakujem za názor. Som teda zvedavá na ďalšie teploty 😊😊
@rosalie1411 ďakujem☺️ ja s testom budem čakať ešte aspoň do 16 dní....ani prvé tehotenstvo mi skôr neukázalo... A neviem, či vôbec mám šancu, lebo nie ideálne sme pracovali na potomkovi😁 keďže som vôbec nemyslela,že tak skoro bude ovulka....
@majka_3 robila si testik?
@majka_3 pozitivny ako oci 😋 juuu
@mirus11 sčiarkava sa 😊 super..grafy ako vyzeraju?
@luckynko44 graf celkom fajn, už sa pomaly chystá na ovulku 😀
@mirus11 parada!..ale mas tatransky fascinujuci graf 😋
@majka_3 az taky pozitivny som ja este nemala😅 uz len sa mojkat ❤👶
Prosim, pobolieva ma podbrusko, je 26 DC, ja vacsinou podla merania BT mam ovulaciu neskor, okolo 20.dna, ale tento cyklus to "asi" teda bolo inak. Nikdy v zivote (2 roky, co si meriam), som nemala po ovulacii ani nahodou teplotu, ktora by sa blizila 37, a teraz niekolko dni bola aj cez 37, tak som si vcera robila tehotensky test a su tam dve ciarky. Moze tak skoro ukazat tehotenstvo? 25 DC? Citim sa, akoby som mala mykozu a take podbrusko cudne...prikladam graf a fotku testu. Ale dnes bola teplota nizsia, ale problem je aj to, ze deti nejak skoro vstali a merala som si skoro o hodinku skor ako zvyknem, musela som vstat.
@nevenka gratulujem cakas babatko 😊 test z 11dpo moze byt uz pekne pozitivny..drzim prsty! 👶
@luckynko44
@ettella dakujem...trosku neplanovane, tretie, muz tomu nechce zatial verit, ale vsak vzdy, ked som "panikarila" pred tym, nic nebolo pozitivne, ani duch a teraz takto jasne. Zopakujem test zajtra, musim si ist nejaky kupit. Len teraz, v tej korona situacii, neviem, ako to je s doktormi. Mam provlem so stitnou zlazou a neberiem lieky, ale doktor mi povedal, ze mam ihned prist, ak budem mat pozitivny test, ze mi spravia testy a pripadne nasadia lieky...musim mu teda zavolat 😇
@nevenka tak sup sup volaj 😊 a vsetko bude v poriadku..hlavne sa tes a zacni uzivat ❤ je to dar
@luckynko44 no pisala som mu mail, ze najprv mi musi tehu potvrdit gynekolog a potom mi da termin. A posielala som mu aj foto testu, tak hned gratuloval, takze neviem, ci potrebuje tak surne peciatku, ci co, vsak ani gynekolog este nebude nic na sone vidiet, max. tak zoberie krv na hcg a v tejto situacii sa trepat cez cele mesto kvoli tomu, mi nepride asi az tak dolezite. Ach jo...Idem sa este tesit z tych 2, co mam teraz doma, ze uz sa tak pekne hraju, biju, take samostatne su 😊😂
@luckynko44 a spracovat to trosku, vydychat sa 😇...ale v zasade sa tesim, ale este tak opatrne...
@nevenka presne tak,pekne relaxuj a mysli nato ze vsetko ma svoj cas a vsetko bude v najlepsom poriadku 👶❤🙏

@rosalie1411 ovulka mohla byt 20 dc co by sedelo aj s ovulacnym testom za podmienky,ze este stupnes a budes sa uz drzat hore.👌