icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
14. apr 2020

@ellie0510 ahooj...no podla mna 29 😉

majka_3
14. apr 2020

@nevenka ako staré deti máš? 😊
Ja mam tiež dve a plánujeme tretie... Tak preto sa pýtam keď píšeš ze sa pekne hrajú, bijú 😊🤣 poznám to 🤷‍♀️😊
Inak gratulujem 😊 ♥️

abigaile
14. apr 2020

@majka_3 paraaada, dočkala si sa☺️

abigaile
14. apr 2020

@mirus11 uuuuz sa to bliiizi ☺️ tak si mala pravdu, že až na ten 22 deň ti to vyjde?

abigaile
14. apr 2020

@nevenka super, gratulujeeeem mamina ❤️

abigaile
14. apr 2020

@rosalie1411 čo urobila teplota?

Mne klesla, dosť ma aj v noci pobolievala maternica, tak hádam si nebudem dačo nahovárať...
Minule sme sa smiali s gynekológom, že bolesti maternice si nemôžem nahovárať, však nie som 🐐 koza. 😂 ( Zvierací humor, lebo som veterinarka😁)

ellie0510
14. apr 2020

@luckynko44 a prosím ta nieje to malo, že teplota stúpla iba o 0,1stupna?

luckynko44
14. apr 2020

@ellie0510 niekomu stupa pomaly..ale mas tam minimalne 4 hodnoty nizsie tak si myslim ze apka ti to dobre vyhodnotila

mirus11
14. apr 2020

@abigaile u teba je to také zázračné, teploty raz hore raz dolu, ale som na teba veľmi zvedavá, u mňa ešte nie je ovu test úplne pozitívny, tak som zvedavá, drz palce aby ovulka prišla štvrtok, alebo piatok, aby dočkala na mm

ellie0510
14. apr 2020

@luckynko44 ďakujem ti veľmi pekne 😊

rosalie1411
14. apr 2020

@abigaile mne dnes stúpla, takže asi ozaj bola ovulacia na 20dc (v nedeľu) a dnes by som teda mohla byť 2 DPO.. Som zvedavá ako to bude pokračovať.. Je to zaujímavé, ta bazalna teplota.. 😊
Držím palce, nech teplota zasa stupne hore a o pár dní, aby MS neprišla. Inak úplne chápem, že nechceš testovať skoro. Ani ja to nerobím, lebo som z toho potom len sklamaná... Tak si to sklamanie nechávam na deň, keď dôjde MS 😁😁

nevenka
14. apr 2020

@majka_3 Syn ma 6,5 a dcerka 4,5...ale dost blbe obdobie prislo, hadaju sa, lebo kazdy z nich chce dirigovat toho druheho, dcera neskutocne akcna a tvrdohlava, nespia uz na obed...vacsinou, ked sa hraju, tak osobitne, ked spolu, tak pekne hranie trva len chvilku a musim robit policajta. Tak uvidime, na jesen ma syn ist do skoly. Ale su sikovni, vedia si poradit, len su hlucni a ja uz teraz unavenaaa...no uvidime, co z toho bude, nejak ma to brucho pobolieva, skoro ako na menzes...My sme neplanovali, ale tak v kutiku duse som dufala este, ze bude jedno, lebo este raz zazit miminko, pekna predstava. Inak budem mat 37. Tak bud teraz, alebo uz nie. Vek uz citit. A este tie problemy so stitnou, nejako nevladzem a lieky mi zatial nedali. Tak tak, no 😇

majka_3
14. apr 2020

@nevenka to všetko daaš😊 držím palce... Ms bolesti sú ok, zajtra bude test silnejší 😊 posli nám sem foto nech nás to povzbudí 😉
Keď ste neplanovali, len tak merias bt?ja mam 8rocnu a 5 rocnu ale vedia sa vaic zahrať ako sa hádať 😊 tak to ma teší...

dome_nicka
14. apr 2020

Ahojte žienky s bazalnu teplotou som ešte začiatočník...viete mi toto zhodnotiť ? :D Na 14DC som mala pozitívny test, s teplotami to vyzerá takto. Myslite že ovulka prebehla ? Tá teplota sa mi zvýšila až dnes na 18DC... je to v poriadku?

alzbeta162
14. apr 2020

@dome_nicka skus app co ti vyznaci ovu lebo ja som z takýchto app mimo 🤣neviem kedy bola je atd.

rosalie1411
14. apr 2020

@dome_nicka ja tiež meriam 1.krat, ale možno mohla byť aj na 16dc.. 🤷‍♀️

martinade
14. apr 2020

@dome_nicka ovu prebehla ak 3 dni mas vyssiu teplotu ako v 6 predchadzajucich dňoch

majka_3
14. apr 2020

Dievčatá myslíte že ovu by som mohla mať aj dnes? Dosť mam bolesti na pravej strane plus kríže a podbruško... Ci zasadite že od pozitívneho až ďalšie dni.... Ďakujem 😊

ettella
14. apr 2020

@majka_3 ja som tak mala posledné 2 cykly, že v deň pozitívneho testu mi išlo brucho rozdrapiť od bolesti a ovulku s poklesom teploty som mala až o 2 dní.

majka_3
14. apr 2020

@ettella ako myslíš ze ovulka s poklesom, že teda prebehla o dva dni?

mirus11
14. apr 2020

@majka_3 zlatko poisti zajtra ráno, myslím ze ovu bude až zajtra pozajtra, pozri u mňa na testy, ráno silnejší, teraz slabší, ale ani podľa hlienu nevyzerá, že by u mňa ovulka sa chystala zajtra. Krcok tvrdsi, nie je to ešte ono, aby som ovulku nakoniec nemala až piatok, ono to asi čaká na pána 😂😀

ettella
14. apr 2020

@majka_3 áno, na 15 den večer pozitívny test a bolesti a až na 17. deň na 99% ovulácia, s poklesom teploty o 0,4 stupňa

zuzik5891
14. apr 2020

@nevenka ahoj...tak v prvom rade ti blahoželám...na 11DPO peknučká čiarka 🥰...aký máš problém so štítkou?...a prečo ti vlastne nedali lieky už vtedy keď na ten problém prišli?

majka_3
15. apr 2020

Dobre ránko dievčatá
Čo myslíte?
Podľa mňa včera bol ten deň D ci?
Neskutočne bolesti som mala do pol noci a dnes teplota najvyššia... 😊

weweronka
15. apr 2020

Ahojte dievcata tak toto som este nemala 😂 neviem ci to tento mesiac vyjde

luckynko44
15. apr 2020

@majka_3 parada! Teplota vyzera slubne,priznaky ovu za tebou..vitaj v aprilovkach po ovu 😂😂😂

majka_3
15. apr 2020

@luckynko44 ooo 😊 to bolo veru rýchle 😊
Prsia ma neskutočne dnes bolia... To občas po ovu mávam... Čiže aj to ma tak utvrdzuje že byohla byť. Lenže včera nič nebolo 🤣 tutu...
A ty krásne stúpaš ♥️🍀

luckynko44
15. apr 2020

@weweronka nevidim dovod preco by nemohlo 😊

luckynko44
15. apr 2020

@majka_3 ale bolo den predtym 😋 nebooj vsetko je super!

majka_3
15. apr 2020

@luckynko44 ešte ráno možno poistime, ale to už asi nemá žiadny zmysel... 🤷‍♀️🤦‍♀️
Nevadí minuly cyklus sme sa trafili na deň a nič s toho 🤣