Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Počujete žienky, čo kupujete one step tehu testy, aké sú, robíš duchov alebo sú lepšie tie z Ali tehotenské testy, ale tie viem ze robia duchov? Len ma to zaujíma, že vlastne ktoré mam objednať?
@mirus11 nechcela som vás demotivovať 😵
@luckynko44 aj ja už začínam špiniť, tak ideme do nového kola. Máj pred nami 🌳🌷🐝
@majka_3 som veeeľmi zvedavá ako budeš pokračovať, dúfam, že sa pošťastilo tento mesiac 😉
@domig1 ja som minuly rok mala lady max a pekne ukazovali a teraz ukazuju slabo a mama test mi ukazal na 9dpo poslem foto 🙂 mama test na 9dpo a lady max 2dni meskanie ms 🙂
@kika123kika ďakujem 🙂 ja mám doma len pepino a tie mamatesty tak som rozmýšľala že doplním zbierku 😀
Ja dnes takto. Stale mi v grafe nevyznacilo horizotal.ciaru,neviete cim to moze byt? Posledne dve teploty su skreslene spala som len 4 hodky a merala som neskor ako zvycajne.Tak az zajtra uvidim real.teplotu.
@mirus11 tebe to pekne hore vyletelo 🙂 a @majka_3 Tebe sla tiez hore a uvisis zajtra mozno stupne este viac. Ved zatial si 8 DPO. Ja som presne tento test skusala min.mesiac a ukazal celkom pekneho ducha. Ja im moc neverim.
@shellynda ešte nie.. 😊 Nemám ani žiadne príznaky, cítim sa úplne normálne. A chcem sa vyhnúť sklamaniu. 😊 Takže pekne počkám ešte 3-4 dni.. Škoda, že som nemerala aj minulý mesiac, aspoň by som si to vedela porovnať..
@rosalie1411 myslím, že ani nebolo treba😉... Krásne je vidieť pred ovu a po ovu teploty. Držím palce 🍀
Dobre ranko, no takto, ja som mala hroznu noc stale som sa prehadzovala, zobudila som sa pol hodinu skor ako zvyknem a aj to bez budika tak som zmerala a isla som z 36,80 a dnes teda rank som merala klesla som raapiiiidne na 36,54 takze ani som netestla zhodnotila som ze to nema význam, tak teraz v tichosti cakam na kramy😂😂😂
@rosalie1411 no ty máš super graf, krásne teploty, ja na tvojom mieste by som už dávno testovala, by som to nevydržala
@123alena123 fuha ale kym nepride ms neni nic stratene 🙏🏽🙏🏽 Mozno koli tomu ze si mala na ord noc :/
Dievčatá prosím vás... Ako prebieha zápal vaječníkov - maternice?
Ďakujem za každú info...
@majka_3 ahoj svagrina ma zapal maternice a nejaky gel dostala ktory si zavadza do vaginy. A po kazdom sexe krvacala inak nemala ziadne bolesti ani nic len to krvacanie po sexe
@kika123kika aha noo krvácanie nemám, zatiaľ... Neviem co to ma znamenať... Normálne teplo ma zalieva.... Aj teplotu som si merala ale nemám.. Len ma zaleje teplo a prejde to...

@shellynda aj ja to mam tak isto, jedna appka ukazuje na 22dc a druha na 23dc ovulku. Tak som zvedavá, či dostanem o 3 ci o 4dni ms.