icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adrianaaa32
30. sep 2014

@jaja9891 nikto nema pravo ta odsudzovat!! Co je zle na tom ze chces vlastne dieta? Takto to vobec neber. A s tou spovedou, no s tym ti neporadim, ja nechodim do kostola ani na spoved....ale myslim ze sama vies ze nejdes spachat zlocin, tak sa tym netrap..

adrianaaa32
30. sep 2014

@sjuzan77 ach nieeeee ☹ ☹

rybkaa
autor
30. sep 2014

@sjuzan77 to hadam nie ☹ ☹ ☹ tak velmi som ti drzala palce a myslela na teba...že to nevzda ☹ chcela som ti napisat uz davno no vždy som to nejako odlozila, a dnes som citila, ze uz musim. ..keby som tusila ze dnes je cierny den, neurobim to...je mi to hrozne luto...fakt mi vyhrkli slzy...drz sa!

jaja9891
30. sep 2014

@sjuzan77 Moja na to ani nemam slov, je mi to velmi luto :( drz sa...

mawiya
30. sep 2014

@sjuzan77 bože zuzinka moja. je mi to tak ľúto. aj som nasratá. slzy mi tečú. prečo ťa to takto trápi? kokos toto si fakt nezaslúžiš, ale škoda lamentovať. sme tu všetky s tebou a pre teba. teraz sa len musíš rýchlo zotaviť a hľadať príčinu. a zotaviť hlavne psychicky. moja myslím veľmi veľmi na teba. drž sa zlatík.

adamnela
30. sep 2014

@sjuzan77 to ma strasidelne moc mrzi Zuzik, drzim palce, nech je to cim skor za tebou. Stale sme na teba mysleli a posielali Ti oporu...Zialbohu, no strasne ma to mrzi,je mi to velmi luto naozaj...Drzkaj sa moja...

paskolinka
30. sep 2014

@sjuzan77 ☹ to mi je veľmi ľúto

zuzulienocka77
1. okt 2014

@sjuzan77 ☹ ☹ ☹

kitulka
1. okt 2014

@sjuzan77 Zuzulka, tak som dufala, ze tentokrat Ti to vyjde a drobcek to vybojuje ☹ Ani neviem, co mam na to povedat....je mi to velmi, velmi luto. Dufam, ze uz zacnu podnikat nejake dalsie kroky a patrat po pricinach, preco sa Ti to deje a vzdy yhruba v tom istom obdobi. Posielam Ti vela pozitivnej energie a prajem nech sa skoro pozbieras hlavne psychicky. Esteze mas doma pokladik, ktory Ti robi radost a ked sa na nu pozries, tak je to trapenie hned lahsie... DRZ SA!!!!

adamnela
1. okt 2014

Ahojte kočeny....
No ja sa zatial stale drzim hore, ale mam od vcera neskutocnu zravku, pobolieva ma sem-tam podbrusko, takze kazdym dnom ocakavam mrchu. Ktovie ak som teda tu ovulku naozaj mala, tak kedy to mohlo byt, ale to zistim asi az vtedy, ked pridu kramy. Lutealku mavam tak v priemere 14 dni, takze som naozaj strasne zvedava. Takze tu moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

zarzisia
1. okt 2014

@sjuzan77 Ake nespravodlive :( Drzala som vam moc palce.... mrzi ma to

zarzisia
1. okt 2014

Dobre ranko baby.....tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef ...

vejula
1. okt 2014

@sjuzan77 ☹ 😔 držkaj sa

monika11m
1. okt 2014

baby 36,9 je dost na ovulku ? normalne som mala 36,6 36,5

adamnela
1. okt 2014

@monika11m a nemas graf? Ak si mala naposledy 36,5 alebo 36,6 a teraz mas uz 36,9 tak je uz urcite po ovulke...Lepsie by sme sa v tom zorientovali, kebyze mas grafik 🙂
@zarzisia no vyzera to tak ze by si uz mala byt teoreticky po ovulke asi, ci? Skoda, ze tam nemas viacej tych teplot zapisanych 😒

monika11m
1. okt 2014

@adamnela meriam si stale tak viem len ci to je dost

mawiya
1. okt 2014

tak dievčence dnes mi došlo do práce prekvapko od @rybkaa . skoro som odpadla. Ďakujeeeeeeeeeeeeeeem. no a popravde ostatné môžete slintať, bo je božie. ľúbim ťaaaaa.

paskolinka
1. okt 2014

@maciatko115 no ahoj 🙂 tak u nas su nejake nove tehule (senta_sofia, mawiya, zuzulienocka77), no a ostatne sa borime so staro-novymi problemami a snazime co to da 😉 tebe drzim palce, nech navsteva u gynekologa dopadne dobre, najlepsie, keby uz tehotenstvo diagnostikoval 😀

adamnela
1. okt 2014

@mawiya no paradicka...tak si mala teda prekvapko poriadne 🙂 Dobru chut...

paskolinka
1. okt 2014

@adamnela inak tebe sa to podozrivo drzi hore 😉

adamnela
1. okt 2014

@paskolinka hej, drzi, drzi, ale skusala som pred chvilkou test a biely ako sneh, takze je to jasne na mrchu. Ani netusim kolky DPO mozem byt. Ale ak by som mala ovulku na nejaky 32 alebo 33 DC, tak som este len 10-11 DPO a tam ani nebol sexik, takze nic z toho urcite. Ak by bola ovulka na nejaky 28 alebo 29 DC, tak by som bola nejaky 14 DPO a to by uz aspon dusik bo, ak nie aj normalna ciarka. Takze tehu to na 100% nebude 😖

paskolinka
1. okt 2014

@adamnela inak keby teraz dosla ms, tak nabehnes k doktorke a dohodnete tu laparku, alebo aky je postup?

senta_sofia
1. okt 2014

@adamnela ja mam dojem, ze tvoje telo si robi dobry den aj z duphastonu... 😀

rybkaa
autor
1. okt 2014

@monika11m dosť, keď sa udrží

attraversiamo
1. okt 2014

Ahojte. ja som tu tak trochu aj nová, snažíme sa druhý mesiac, od polovice prvého mesiaca beriem inofolic, okrem neho nič.
Používame už len gél Pre-Seed.
dnes som 10 DPO a trochu som od rána v obavách z bazálnej teploty. uvidíme aká bude zajtra. pripájam graf.
Nechcem defiinitívne zavrhúť, že sa to nepodarilo. Nechem ešte ani tetovať lebo // sa nemusia ukázať ešte a len by som bola predčasne sklamaná. 😒
Pripájam teda ten graf. Mrcha (ne)má prísť 5.10. nemerala som od začiatku mesiaca, ovulaciu potvrdili ovu testy, aj 15 DC aj 16DC boli dve tmave čiarky na ovutestoch.

adamnela
1. okt 2014

@paskolinka no v piatok ide mm na ten spermiogram a ano asi tak, ze ked dostanem ms, tak pojdem na krv ktorykolvek den hned rano nalacno a dalsi postup dohodneme. No som zvedava...

paskolinka
1. okt 2014

@attraversiamo vsak uvidis, ako to pojde dalej, nic zatial nie je stratene, teplota kludne moze este vybehnut hore 😉

rybkaa
autor
1. okt 2014

@mawiya ďakujem za pozitívnu reklamu 🙂

rybkaa
autor
1. okt 2014

@attraversiamo a 17 DC si tiež mala pozitívny test? to znamená, že testovacia čiarka bola rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná (že tam bola, hoci slabšia, nestačí). Ovulku máš vyznačenú dobre, na 10 DPO už môže byť duch, ale nemusí, tak ak nechceš byť sklamaná, počkaj do ms, zatiaľ si nad čiarou, tak sa zbytočne neznepokojuj, ten pokles nemusí znamenať vôbec nič 🙂

rybkaa
autor
1. okt 2014

@monika11m po ovu máme každá inú teplotu, tak je ťažko povedať, či to je dosť alebo málo....keď máš pred ovu teploty 36,6 tak je to dosť, ešte môže ísť aj vyššie, lepšie by bolo, keby si dala graf, z toho sa dá na to ľahšie prísť 🙂