icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
Autor odpoveď zmazal
nina004
19. máj 2020

Mne to tu nejako hapruje. Skúsim to ešte raz.

@butterfly333 Uterus čiže maternicu máš v normálnom postavení (AVF znamená ,že je otočená dopredu), homogénna svalovina maternice, endometrium čiže sliznica maternice má 12mm, na maternici máš anomaliu,to je tá septonovaná maternica. Podľa AVF (test rezervy vajčeníkov v kľude ) je 7 folikulov na každú stranu.

butterfly333
19. máj 2020

@nina004 čiže všetko je v poriadku?

luckynko44
19. máj 2020

@majka_3 poobede test biely ako sneh...nedokazem neist cikat viac ako hodinu takze je zhruba z hodinoveho mocu..este stale ale nespinim sem tam tlak v podbrusku ale necitim sa na ms...len krize mam dost bolave a skoro ma seklo ked som vracala liek do suflika 😁😁😁 no zeny nvm...nejako tomu neverim,necitim sa tak

majka_3
19. máj 2020

@luckynko44 moja určite ranný skus 😉 budem držať moc palce...

luckynko44
19. máj 2020

@majka_3 😘 dakujem...som zvedava

mirus11
19. máj 2020

@majka_3 moja u nás to dnes vyzeralo, že muž má ísť do práce, ale nakoniec ide až zajtra, tak dnes robíme poistku 😀😀😂

kalmak
19. máj 2020

@luckynko44 jednoznacne ranny 😀❤️ Musi byt tiez koncentrovany.

croxley2013
19. máj 2020

@luckynko44 určite skus ranný. Aj ja som si robila test, aj keď neviem načo však mi klesla teplota. Tiež bol snehobiely. U mňa by už určite ukázal keby tam niečo bolo. So synom som mala čiarky už 4 dní pred ms.
Len nech to nedostanem zajtra lebo ideme k moru🤞🤞

luckynko44
19. máj 2020

@croxley2013 tak len nech nedostanea vobec,teplota ti este moze vybehnut 😊 ..ja umieram s obrovskou bolestou v krizoch..alebo ani nie ze krizov ale tak nizsie sa mi to taha po krizovej oblasti az ku zadku..fuj otras..neviem najst polohu v ktorej by mi bolo dobre..boze snad je to dobre znamenie..lebo ak nie tak nechcem vediet aka bolestiva bude cervena 😅

croxley2013
19. máj 2020

@luckynko44 moc ti držím palčeky. Nemyslím ze by mi teplota vstúpla ešte. Ja nemám žiadne príznaky. Co je u mňa typické pred ms. Ticho pred búrkou 😁

123alena123
20. máj 2020

Dobre rano dievčatá, pripájam ranny graf 🙂

luckynko44
20. máj 2020

Dobre ranko zienky...tak noc z toho..padla aom do hlbin 😭 na teste tiez bielo..mozem cakat cervenuu ..som smutna..no nic tak dnes vydepkarcim a ideme dalej bez merani,aspon ma caka dnes konecne kadernicka 🙂 pridam vam grafy...fialovy merani v puse FF zo spodu

mirus11
20. máj 2020

@123alena123 Alenka u teba je to veľmi pekne, dnes už som šla trochu hore,tak som sa aj ja už asi dočkala ovulky

@luckynko44 mojko viem ta pochopiť, že to človeka veľmi sklame, aj ja zažívam každý mesiac takéto stavy, ale ja pevne verím, že sa to každej skôr či neskôr podarí 😞😩

mirus11
20. máj 2020

U mňa dnes takto, hádam už pôjdem hore, a bude tento mesiac vidieť, že aj ovulka sa ukázala aj u mna

domig1
20. máj 2020
domig1
20. máj 2020

U mňa ticho pred búrkou, test negatívny.

majka_3
20. máj 2020

@luckynko44 joj moja, to mi je tak ľúto.. Ale neboj budúci mesiac budeme zasa spolu..idem a teplotou dole... 😔
@mirus11 vyru moja vyzerá ze ovu prebehla 😊 tak snáď uspecšne zarobené 🤣

luckynko44
20. máj 2020

@domig1 tak toto vyzera paradne...drzim prstiky velmi mooc 😘

luckynko44
20. máj 2020

@majka_3 ah no...uvidim ako sa to vyvinie,dufam ze aspon lf sa mi trosku predlzi,lebo dnes sa na ms necitim...ale ty sa ku mne nepridavaj! Chcem vidiet ciarockyyy

domig1
20. máj 2020

@luckynko44 vieš čo, ja tomu vôbec neverím, od včera cítim celkom intenzívne podbrusko, chodím sa stále kontrolovať či som nedostala, takze ja som pridala graf len zo zvyku 😂

0507
20. máj 2020

Ja takto

rosalie1411
20. máj 2020

@luckynko44 to ma mrzí.. Sklamane budeme asi vždy, aj keď si povieme, že nevadí, ide sa ďalej 😐
@mirus11 tak aj u mňa už ovulka bola. Dnes som vyskočila hore. Pridávam graf.
@abigaile a ty ako?

domig1
20. máj 2020

@0507 wau, ty si si tiež dávala to myoovunelle však? Tak snad aspoň jednej to vyjde 🙂

abigaile
20. máj 2020

@luckynko44 joj, to mi je ľúto. Ale nádej umiera posledná, nie?🙂

@mirus11 parádne sa ti to dvihlo!🙂

Ja dnes takto, tak to predsa len není anovulak🤩 len trochu neskoršie dvihnutie teploty...

luckynko44
20. máj 2020

@domig1 ale noo..ty len pekne ver ja dufam ze to u teba dopadne na jednickuuu

@0507 tak kraaasa toto..moja ides! 🥊😊

@abigaile
@rosalie1411
@mirus11 ladies velmi sa tesim s vami! Ocakavame dobre spravy //

kalmak
20. máj 2020

@luckynko44 :(((
Baby, ked ste boli tehu a merali BT, vyzeral vas “vitazny” inac ako predosle? Moj zas kopiruje min a predmin mesiac 😔

rosalie1411
20. máj 2020

@0507 ako ti to pekne ide hore 😊

123alena123
20. máj 2020

Ja som si o 0,04 zapisala mensiu teplotu takze mam oopravu 😂🤦‍♀️

aleskandra
20. máj 2020

Ja dnes takto 🤷