Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Mne to tu nejako hapruje. Skúsim to ešte raz.
@butterfly333 Uterus čiže maternicu máš v normálnom postavení (AVF znamená ,že je otočená dopredu), homogénna svalovina maternice, endometrium čiže sliznica maternice má 12mm, na maternici máš anomaliu,to je tá septonovaná maternica. Podľa AVF (test rezervy vajčeníkov v kľude ) je 7 folikulov na každú stranu.
@majka_3 poobede test biely ako sneh...nedokazem neist cikat viac ako hodinu takze je zhruba z hodinoveho mocu..este stale ale nespinim sem tam tlak v podbrusku ale necitim sa na ms...len krize mam dost bolave a skoro ma seklo ked som vracala liek do suflika 😁😁😁 no zeny nvm...nejako tomu neverim,necitim sa tak
@luckynko44 určite skus ranný. Aj ja som si robila test, aj keď neviem načo však mi klesla teplota. Tiež bol snehobiely. U mňa by už určite ukázal keby tam niečo bolo. So synom som mala čiarky už 4 dní pred ms.
Len nech to nedostanem zajtra lebo ideme k moru🤞🤞
@croxley2013 tak len nech nedostanea vobec,teplota ti este moze vybehnut 😊 ..ja umieram s obrovskou bolestou v krizoch..alebo ani nie ze krizov ale tak nizsie sa mi to taha po krizovej oblasti az ku zadku..fuj otras..neviem najst polohu v ktorej by mi bolo dobre..boze snad je to dobre znamenie..lebo ak nie tak nechcem vediet aka bolestiva bude cervena 😅
@luckynko44 moc ti držím palčeky. Nemyslím ze by mi teplota vstúpla ešte. Ja nemám žiadne príznaky. Co je u mňa typické pred ms. Ticho pred búrkou 😁
@123alena123 Alenka u teba je to veľmi pekne, dnes už som šla trochu hore,tak som sa aj ja už asi dočkala ovulky
@luckynko44 mojko viem ta pochopiť, že to človeka veľmi sklame, aj ja zažívam každý mesiac takéto stavy, ale ja pevne verím, že sa to každej skôr či neskôr podarí 😞😩
@luckynko44 joj moja, to mi je tak ľúto.. Ale neboj budúci mesiac budeme zasa spolu..idem a teplotou dole... 😔
@mirus11 vyru moja vyzerá ze ovu prebehla 😊 tak snáď uspecšne zarobené 🤣
@majka_3 ah no...uvidim ako sa to vyvinie,dufam ze aspon lf sa mi trosku predlzi,lebo dnes sa na ms necitim...ale ty sa ku mne nepridavaj! Chcem vidiet ciarockyyy
@luckynko44 vieš čo, ja tomu vôbec neverím, od včera cítim celkom intenzívne podbrusko, chodím sa stále kontrolovať či som nedostala, takze ja som pridala graf len zo zvyku 😂
@luckynko44 to ma mrzí.. Sklamane budeme asi vždy, aj keď si povieme, že nevadí, ide sa ďalej 😐
@mirus11 tak aj u mňa už ovulka bola. Dnes som vyskočila hore. Pridávam graf.
@abigaile a ty ako?
@luckynko44 joj, to mi je ľúto. Ale nádej umiera posledná, nie?🙂
@mirus11 parádne sa ti to dvihlo!🙂
Ja dnes takto, tak to predsa len není anovulak🤩 len trochu neskoršie dvihnutie teploty...
@domig1 ale noo..ty len pekne ver ja dufam ze to u teba dopadne na jednickuuu
@0507 tak kraaasa toto..moja ides! 🥊😊
@abigaile
@rosalie1411
@mirus11 ladies velmi sa tesim s vami! Ocakavame dobre spravy //
@luckynko44 :(((
Baby, ked ste boli tehu a merali BT, vyzeral vas “vitazny” inac ako predosle? Moj zas kopiruje min a predmin mesiac 😔