Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 to ja viem, že keď takto padnem, tak ms je na ceste. Už sa tých 8mesiacov merania to mam prekuknute
@gabinka03 neporadíš mi či je podporovaná aj pre Iphone? V AppStore mi ju nenašlo
@marinecka95 joj neviem ja mam android
@zojanka tak ta slabá ms môže byť aj uhniezdovanie.. Uvidíš najbližšie dni ci ms skončí alebo nie.. Potom by som skúsila ďalší test. 😊
@rosalie1411 ďakujem, ale dnes má už klasickú intenzitu 🙂 Zajtra začínam stimulovať na IVF. 3 roky sa nám nedarí. Dôvod nenašli, ale ja si myslím ze tomu prispieva moja krátka luteálka napriek tomu že by to vraj nemalo vadiť.
Ahojte baby, vy co ste tu uz zbehnute vedeli by ste mi poradit ohladom ovulacneho hlienu? V utorok som bola na gynekologii kvoli preventivnej prehliadke, kde mi gynekologicka povedala, ze mam ovulaciu, ze bud je uz folikul prasknuty alebo ten den estelen praskne, nevedela to este s presnostou povedat (bol to inak 14den cyklu a vecer predtym som mala velke bolesti laveho vajecnika a aj krizov, dominantny folikul bol tiez na lavom vajecniku). No lenze BT mi stupla len minimalne a uz to trva 4 dni, co mam taky maly vzostup, podla bt ako keby neprebehla ovulacia. A dnes mam velmi riedky, vodnaty hlien co sam vyteka, tak ako to byva pri ovulacii. Tak som uplne zmatena, ci teda ovulacia estelen bude alebo ci je uz po. Teraz uz bolesti nie su. Len podla grafu vyzera ze neprebehla, len ma myli vysledok u gynekologicky, ze uz je prasknuty alebo najblizsie hodiny praskne, velkost folikulu mi popritom nepovedala. Vy co myslite?? Prikladam aj graf bt.
@anetata ahoj, no podľa grafu to ozaj nevyzerá, žeby ovulka bola.. Ešte uvidíš najbližšie dni ako sa to bude pohybovať. A podla mňa doktorka by videla, že už ovulka bola, lebo by videla tekutinu.. Teda aspoň mne to tak vysvetľovala.. Daj vedieť zajtra, ako teplota.. 😊🍀
@rosalie1411 praveze mi povedala, ze je mozne ze tekutinu este dobre nevidi.. neviem 🤷🏻♀️ Tak budem cakat a uvidime ako to bude pokracovat.. zmiatli ma aj tie bolesti, ktore som nikdy takto silne nemala, a bolel lavy vajecnik kde aj folikul bol alebo je.. som sa az zlakla vredy ci nemam zapal obliciek ked ma tak strasne pri tom aj krize boleli... dakujem za info a ozvem sa 😊
Žienky aj ja hlásim 1DC
@mirus11 😒, ja ta budem čoskoro nasledovať..
@anetata no no to je niekedy tak u lekárov, že ti pozrú vaječníky, vidia folikul a držia sa tabuliek bohužiaľ. Ale každé telo je iné, daj na svoje pocity- ako mne to tu bolo povedané❤️ a pre istotu ešte zapracujte 😉
Oni 8nak vidno tam trochu zvýšenie oproti minulým dňom, tak by si to fakt mohla mať ako píše ereska....pomaly vzostup🙂
Dievčatá, ďakujem vám,že som sa mohla od vás toľko naučiť ❤️ ste úžasné!!!
Naposledy som tu písala, že to isto nevyšlo, lebo mám krcek hore a mäkký...aj som si ten 8my deň riadne porevala od srdca.....
Nádej umiera ale posledná, dnes mám teplotu stále hore, ovulku isto skôr, ako mi vyznačil graf, tak som to skúsila 😁
Však to tam vidíte???
Chcem vám všetkým dodať nádej, že aj napriek diagnóze pcos, kedy mi lekári povedali, že prirodzené to nikdy nepôjde....zaťala som sa a spravila som všetko pre to, aby moje telo mohlo fungovať....dopovanie sa prírodnými doplnkami, ktoré som už toľkokrát chcela vzdať....videli ste môj nekonečný cyklus🙈
Tak po 3/4 roku, aj v mojom veku to vyšlo ❤️ už len dotiahnuť do konca😉
Túto je môj graf, ovu test som robila prvý a potom som sa odvážila tehu...
Nevzdávajte sa a bojujte, ono to vyjde!!!❤️❤️❤️
@abigaile wow to je krasne ❤️ Z celeho ❤️ srdca ti drzim palce aby testik krasne silnel a aby tvoje drobatko krasne rastlo 🙏🏽🍀🤰🏼 A presne vtedy to vyjde ked to clovek najmenej caka vsak? Aj u nas som hovorila len priatelovi ze aj tak to nevyjde na prvy jrat to by sme museli mat veeeelikanske stastie 🙂 a pozri vyslo to ani neviem ako 🙈🥰 takze krasne tehulkovanie tesim sa na dalsie testiky ktore das sem 🤰🏼 Vela zdravicka a hlavne vela oddychuj 🍀🥰
@abigaile gratulujeeem! ❤ mam obrovsku radost 😘 vsela stasticka v tehulkovani 🙏😍
@gabinka03 Podla grafu som tiez 13 dpo, ale podla bolesti som o den viac....minule tehotenstvo mi ani na 16ty den neukazalo, takze pohoda ;) vsetko bude dobre 🙂
Baby, dakujem vam krasne!!! Velmi si to vazim a verim, ze kazda jedna bude mat svoje mimco...a aj viac <3 Lebo kazda jedna zena si to zasluzi!!!! Nevzdavajte to.
Ja som to chcela vzdat uz viackrat, co sa doplnkov tyka.....Videli ste, ako som merala a merala, v podstate 3ti cyklus, co meriam, ale len tretia sanca....a to preslo skoro 5 mesiacov....Ale vedela som, ze pre seba robim vsetko, uz sa to musi len stretnut v ten spravny cas 🙂
A verím, že každej jednej z vás sa to stretne 🙂
@ereska @abigaile@rosalie1411 baby dakujem vam 😊 dnes teplota zasa o nieco klesla, tak som zvedava ci zajtra vyskoci a teda ci je ovulacia az teraz.. posledne 3mesiace mavam ovulaciu 18-21 den.. a dnes som 19den, tak to by aj sedelo.. len som zostala smutna, ked mi gynekologicka povedala, ze prave ovulujem a teplota sa moc tak nespravala.. tak uvidime.. dufam, ze sa to uz podari aj nam 😊 a veeelka gratulacia @abigaile, nech vsetko dobre dopadne ❤️ @mirus11 aj ja silno uvazujem nad tym, ze teplotu uz merat prestanem, zda sa mi ze ma to este viac dostava do stresov.. 😕

@marinecka95 OvuWiev