icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
2. jún 2020

@ettella pekne sa rozbiehaš.. 😊 Držím palce 😊

@81anina ďakujem, rátam dnes 1dc. 15.6 idem teda na folikulometriu a som zvedavá co sa dozviem.. 😊

nina004
3. jún 2020

Dobré ráno, tento mesiac som to skúsila bez merania. Vravela som si,že to bude lepšie a nebudem sa každý deň budiť v strede,že nesmiem zabudnúť zmerať BT. Ale poviem vám,že bez toho teplomeru je to zas o nervy ,lebo neviem či už ovu bola-nebola atď. A nakoľko mi až na 33 DC potvrdil ovu test ovulku,tak som celý čas stresovala,že to isto bude anovulák alebo ,že ovu už prebehla a ja som si to ani nevšimla 🙂 Není to vyhrá ani s teplomerom a ani bez neho 🙂 Každopádne včera bol test pozit.a ja verím ,že nám to tento mesiac vyjde 🤞🤞🤞a keď nie tak ďalší mesiac už teplomer opäť vyberiem zo šuplíka 🙂

abigaile
3. jún 2020

@adula131 určite to nevzdávaj....ja keby som nemerala, tak ani náhodou neprídem na to, kedy je ten správny deň.....predtým som mala 10 týždňový cyklus, potom 3 týždňový no a tento 45 dňový úspešný🙂 meranie ti dá prehľad, či máš ovulaciu a kedy, prehľad o tvojom tele....pri týchto nepravidelných cykloch je to úžasná pomôcka 🙂

abigaile
3. jún 2020

@anetata hmmm, máš dosť zaujímavý ten graf😁 jednoznačne je super, že ti stúpla teplota. Myslím,že z tvojho grafu sa bude dať povedať až za pár dní, presnejšie. Určite pracujte ďalej s mužíkom, pokým to nebude jasné 🙂

ettella
3. jún 2020

Ach baby, čo mi poviete na toto?

majka_3
3. jún 2020

@ettella moja píšem ti spravu

luckynko44
3. jún 2020

@ettella nasadit vitaminy...kontrolny o 3 mesiace..takto sa asi zvykne postupovat 🙈

majka_3
3. jún 2020

@luckynko44 my máme kontrolný o 3-4 týždne... Ze či ma vlastne zmysel vrážať peniaze do daných vitamínov.... 🤷‍♀️

luckynko44
3. jún 2020

@majka_3 aha tak uz o mesiac?! Ja si myslim ze pokial to nie je totalne bez spermii staci trosku zmenit stravu pohyb a vitaminy a upravi sa to..ono ten spermiogram sa meni aj pocas dna...

majka_3
3. jún 2020

@luckynko44 ano o mesiac tiež ma to prekvapilo... Môj cvičí,športuje, nefajčí, stravujeme sa v pohode myslím, berie vitamíny mame dve deti a výsledky niesu až také ake by sme chceli mať... Tak som velmi zvedavá na kontrolný...
Ako pokračuješ, stále bez teplomeru?

ettella
3. jún 2020

@luckynko44 myslím že za posledného pol roka mu už všetky tie vitamíny kypia ušami 😁

luckynko44
3. jún 2020

@ettella moj sa rano smeje ze je horsi ako dochodca..cosiii..ale poctivo papa 😊 ked sa nato dal tak bojuje

luckynko44
3. jún 2020

@majka_3 jooj zlatko drzim prsty velmi..ale iste to bude ok 😊! Jasnee bez...odmeriam len zajtra rano a do nedele lebo mam od nedele vkladat progesteron aby som si bola ista ze ovu prebehla kedze ja mavam podla bazalky ovu 17dc ale podla folikulometrie a doktorky mam mat ovu zajtra,tak nvm som zmetena 🤣 ..aj ked najradsej by som ho nechala tam kde je

luckynko44
3. jún 2020

@majka_3 a zajtra som iba 14dc

snowflake07
3. jún 2020

@ettella aj my sme tak mali.Bral tony vitaminov.Je sportovec a po pol roku to mal este horsie a este, az to doslo na na azoospermia,alebo ako sa to vola.Cize ma nulu a uz dlho.Nikdy to k lepsiemu neslo.Po jednom spermiograme by som ziadne zavery nerobila.Treba vitaminy,volne trenky,ziadne horuce bazeny,ziadny stres a o 3 mesiace na kontrolu.Keby vcera rano mal super vysledky a vecer odbehol maraton,tak aj z toho moze byt zle.Takze po jednom raze netreba robit vysledky,ale ist na kontrolu.Drzim palce.

ettella
3. jún 2020

@snowflake07 všetko čo si napísala spĺňal aj doteraz 🙊 jedine ten stres v práci, ale kto to nemá. Ďakujem za podporu 😘

majka_3
3. jún 2020

@luckynko44 noo wau teda.. Tak držím palce... 😊
Noo jaaa nemeriam ale poviem ti som nalomená... 🤣🤦‍♀️ Musím to vydržať...

makronka_
3. jún 2020

ahojte dievcata, prosim neviete mi poradit s tymto mojim grafom? Co to jednodnove extremne zvysenie teploty? Neviem k tomu nic vygooglit, BTT meriam uz presne rok, toto sa mi stalo prvy krat. Tiez zvycajne 10-11DPO uz teplota klesa, tak som dnes cakala MS, ale zatial nic. Myslite ze uz sa konecne mohlo podarit?

luckynko44
3. jún 2020

@majka_3 vydrrrrrrz 😉😊 sme v tom spoluuuu

majka_3
3. jún 2020

@luckynko44 jasnee 😊 vydržím... objednala som sa na zajtra ku gyn. Som zvedavá co nám poradí... A čo mi povie..

luckynko44
3. jún 2020

@majka_3 daj potom vediet ako si dopadla 😊 budem na teba mysliet,a cakame len same dobre a povzbudzujuce spravy

abigaile
3. jún 2020

@mirus11 no a mne sa nenahral príspevok 😁 spravila som včera ešte jeden test a je oveľa silnejší. Teplota hore, takže som to oznámila mangelovi 🙂 tak dúfame obidvaja tentokrát v babu 🙂

bona69
3. jún 2020

@abigaile blahoželám😀

nina004
4. jún 2020

@abigaile Jeeee ,tak to eľmi gratulujem. Konečne tu niekto prelomil biele testy. Držím palce nech je drobček zdravý a celé tehu bez problémov 🤞🍀

giuli
4. jún 2020

@abigaile juj...tesim sa s tebou....gratulujem zo ❤

mirus11
4. jún 2020

@giuli moja a ty ako?

croxley2013
4. jún 2020

@abigaile blahoželám. Tvoj graf mi dal nádej, ja mam tiež vždy také malé teploty oproti ostatným babam. 37 som ešte asi ani nikdy nedosiahla.

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 no hello 😊😊 kde si sa mi stratila...ako? 😊😊

eduvalia
4. jún 2020

Ahojte dievcata, no ja neviem. Som dnes 10DPO, uz tri dni pocit prichadzajucej ms, bolesti mierne obcasne v podbrusku, BT dnes sice klesla ale stale je okolo 37. Dva dni dozadu ma neskutocne boleli prsia, uz to vsak preslo.

luckynko44
4. jún 2020

@eduvalia no aky pekny dusik 😊 nech silnie! Drzim prsty 💝