Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 tak to je super. Tak čo tu sedíš a vypisuješ keď máš dnes ovulku. Šup šup do roboty 😉
@taily30 už ta kuše? Pozor aby nevyliezla z postielky a rano by si ju nasla u vas v posteli hihihi 😍 musi byt rozkosna s tym 1 zubkom hihihi. ano som na rade o cca 6 tyzdnov ak sa drobec nerozhodne inak. Dnes som začala matersku 🙂
No chystat sa chystam, drahy mi robi sem-tam masaž hráze, tento tyzden som zacala prat a to este potrva...
Cez vikend si chcem pripravit kufor do nemocnice pre istotu. Par veci mi chyba, ale to sa dokupy, hlavne veci uz mam kupene. Izba este nedokoncena... 🙂 som zvedava kedy drahy dokončí, stale mu vecer tikam tik tak tik tak... hihihi
@zuzik5891 hlavne ze si drobceka videla. U mna zo zaciatku bola so sonom iba chvilocku, pretoze su to predsa vlny a tiez par krat povedala zedrobcek je maly, ze ho nechce sonom moc vyrusovat. Inak tiez mi zacalo byt az neskor nevolno. Hlavne ze si v poriadku, babo je, pekne rastie, to je doležité. A pripravena ba porod? Mam velky respekt, pred 3 dnami som v noci mala veeelmi silnych posličkov, az som dychat nemohla. Aj drahy sa zobudil namoje stonanie.
@croxley2013 aaaaa o vsetko som sa postarala 😉😊
@kalmak zablokuje...ja idem vkladat progestanelle,preto musim.ovu odsledovat 🙈..supluje nedostatocnost progesteronu zlteho telieska (u mna kratsia lf a niekolko dni spinenie pred ms)..cize az po ovu
@majka_3 ster a ani antibiotika profylakticky neboli potrebne,nakolko som presla jej mega podrobnou vizualnou kontrolou
@martinade no tak to už inak prežívaš keď aj poslíčkovia chodila...hlavne nech všetko dobré dopadne a nech máš potom pôrod na ktorý budeš moc len v dobrom spomínať 😊
Spomínam.si že keď som čakala syna tak som.sa smiala že drobec bude z ultrazvukov svietiť ...bola som riziková a stále v nemocnici...každú chvíľu mi robili ultrazvuk...najdlhšie mi ho robil doktor v CAR...cez 6 minút ale to je ešte v pohode...a tiež sa drobčekovi ultrazvuk veľmi nepáčil ...tak krásne sa mrvil😍❤🍀môj maličký zázrak🙏
Akurát teraz mám obdobie kedy ma tlačí podbruško tak sa snažím čo naviac oddychovať...doktorka mi vravela že je to rastom maternice a tým že vystupuje z panvy vyššie...
@luckynko44 tak super 👌 😊
Teplomer som nenašla 😀
Porad ešte kedy dat prvú myoovunelle... Dnes som kúpila... Tak v nedeľu na 11dc? To mal byť cca 17mm folik
@majka_3 tak daj 10,12,14...alebo 11,13,15
..mne sa skor paci 1 varianta ta by sedela mne ale tak nvm..musis si tipnut kedy asi praska folikul 😊 ..napasuj tak aby si poslednu tbl davala na ovu 😉 ..je to viac o stasti ....bomba! Muzicek dobre schovaal 😋
@eduvalia dakujem, nebudem teda skusat..
@majka_3 ejha, tak snad budu na oboch stranach //!!
@luckynko44 ano, my mame podobny cyklus. Presne na to spinenie mi to nasadil
@majka_3 folikumetria jednoznacne neklame..ovu testom az tak neverim..ja osobne ...utorok,alebo streda..streda budes 14dc ze?
@makronka_ ahoj 😊 zaujímavé jednorazové zvýšenie. Ale mohlo to ovplyvniť čokoľvek. Aši by som sa tým jednorazový výkyvom nejak nezaoberala.. Ako si na tom dnes? 😊
@luckynko44 a ty ako teplota? 😊 Išla hore?
@majka_3 asi ti doktorka mala vazne pravdu...neviem..kuk graf..aj moj bielkov hlien zmizol podla vsetkeho 🙈 snad sme to stihli...takto tazko led som nemerala..ale dost vysoky skok 😁
@luckynko44 noo výborne, tak daj zajtra vedieť co a ako 😊 🍀určite pôjde hore... verím ze ste sa trafili... 😊 ♥️
@majka_3 ❤❤❤...z jedneho sexu za x dni 😁 museli sme abstinovat kvoli spermiogramu..hh..joj velmi som zvedava ci to prebehlo..kazdopadne v nedelu idem na progesteron..a strasne ma zaujima ci to spinenie zmizne 😁
@majka_3 uz si sa rozhodla kedy vlozis prvy? 😊
Baby, mavate niektora pred ovu jednorazove zvysenie teploty o 0.2st?
@luckynko44 mesiac, kedsom otehotnela, sme sexovali 2x... takze staci 🙂))
@luckynko44 išiel na kontrolný? Ci prečo ste museli teraz abstinovat.. Nerozhodla som sa... Ideme na víkend do Terchovej tak som si ich zbalila, cely ten arzenál 🤦♀️🤣 od ovu testov až všetky vitamíny... Ach jo 🤣
Myslím ze ten progesteron ti pomôže a hneď tento mesiac sa aj za darí 😊
@majka_3 ee isiel v pondelok a doktorka kazala sexovat v stvrtok..v utorok nam to nevyslo a v stredu mi zabil ze chce aby jeho plavci boli co najsilnejsi tak mi dal kosom 🤣...do Terchoveeej tam som bola minuly mesiac,proste kraaasa!! 😍 arzebal mas mozes ist 😉 oddychni si a nacerpaj energiu...kiezby si mala pravdu,zlata 😘😘😘❤ co by sme zato daliiii,ze😉
@luckynko44 🤣 tak verím ze aj ten jeden krát stačilo 😊 ďakujem... Pokúsim sa, keďže počasie nemá byť žiadna sláva, tak uvidíme no... Tuším idem pohľadať ten teplomer 🤣 aspoň do ovu nech viem kedy bola...Dr mi navrhol že môžem prísť na ďalšiu folikulometriu a môžeme dat ovitrell... Len ja neviem... Asi pôjdem na folikulometriu a potom po ovu nech pozrie ci prebehla ovu.
@majka_3 asi by som to tiez riesila ako ty...daj to skontrolovat aby si zbytocne nemusela dzgat do seba lieky..aj tak toho pojeme hojne 😁😍 ..ale no co uz neurobime..a ano urcite ten teplomer pphladaj a meraj len do potvrdenia ovu...lebo to dalsie meranie to je to co nas tak nici 🤣...no jeden jediny krat sakra..inokedy mam uz 8-10 sulozi za sebou 😞
@bla111 graf máš ukážkový. Držím palce.
@majka_3 ahoj mojaa..no kukaj co som rano namerala..asi ma picne! Hlupy teplomer 😁 teraz fakt netusim ci ta ovu bola alebo nie..vcera vecer som nasla bielko hlien ale uz to bolo take akoby gumene a zaklene tak sme poistili ..no a dnes som cakala vyssiu teplotu..myslis ze ak zajtra stupne rano mozem si ten progesteron sturit alebo uz pockat do pondelka? 🙈
@luckynko44 ahooj
Noo myslím ze asi uvidíš podľa zajtrajšej teploty 😊 alebo môžeš ešte podľa krčka prísť nato či už si po ovu 😉

@kalmak určite zablokuje...mne to príde že poniektorí lekári sa riadia tabuľkami...že žena musí mať 28 dňový cyklus a ovuláciu na 14 deň...mne v CAR doktor nikdy nenasadil progesterón pokým nemal istotu že ovu prebehla...aj podľa folikulometrie a aj z krvi...držím palce 🍀😊