icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
8. jún 2020

@0507 ja som čakala ze dnes bude pozitívny noo som nemilo v šoku, keďže podľa minulej folikulometrie by mal mať cca folik 19mm a test mi začal co raz viac blednut... 😒
Zajtra ráno idem zasa na meranie tak som zvedavá co mi Dr povie...
Sa maaas 😊 že už máš pozitívny...

Dnes vkladám druhy cipok myoovunelle, tak dúfam ze sa aspoň kúsok s tým trafím do ovu.

0507
8. jún 2020

@majka_3 ovu mavam vzdy medzi 12-14dc...cipok mi este jeden ostal z minuleho mesiaca, tak som ho vlozila 10dc
tak drzim palce zajtra

majka_3
8. jún 2020

@0507 ďakujem 😊
Aj ja tebe aby dnes zajtra prebehla ovu 😊

0507
8. jún 2020

@majka_3 dik...mam pocit, ze to bude dnes

shellynda
8. jún 2020

@0507 ty sa máš, no ja dúfam že tiež už bude ovu, lebo hlien totál plodný som mala 10dc, včera špinenie možno ovulačné,alebo z inositolu, lebo to som ešte nikdy nemala, tak hádam už ovu bude, uvidím zajtra🙏😃

shellynda
8. jún 2020

@rosalie1411 asi sme urobili tajnú dohodu 😅. Ja obdivujem každú ktorá sa dokáže udržať a nemerať, ja to mám ako prvé hneď keď vstanem 😃

luckynko44
Autor odpoveď zmazal
luckynko44
8. jún 2020

A niekto 19dc? Nechcem byt samaa 🙂

123alena123
8. jún 2020

Zdravím. Tak sa k Vam pridavam, cakame na ovu 🙂 15DC 🙂

croxley2013
8. jún 2020

@luckynko44 19? To akože si ma predbehla? Ja som len 17 😁

luckynko44
8. jún 2020

@croxley2013 vazne? A to ako je mozne 😁😁 ale sme skoro podobne,juj ci sa tesim ze nie som.tu samaa 🌹

mirus11
8. jún 2020

@rosalie1411 7dpo alebo 7dc?ja som dnes 10dc

naty1987
8. jún 2020

Ahoj zienky ako sa máte????ja vás občas pozerám nech mám prehľad ale nie vždy stíham 😁
Dajte nejaké novinky

rosalie1411
8. jún 2020

@mirus11 napísala som DPO? Tak to bol omyl.. 😊😊 7dc samozrejme 😊 si kúsok predo mnou.

luckynko44
9. jún 2020

Tak a teraz typicke...nezvladla som to chytila som teplomer 😁 ...moje pred aj po ovu teploty v porovnani s ostatnymi mesiacmi su dake nizke 😲 ...ze naco som to ja urobila jooj

shellynda
9. jún 2020

@luckynko44 nevadí moja😘, hlavné je, že stúpajú 👍... Ja to vravím stále, že sa to nedá len tak ľahko prestať merať 😅

shellynda
9. jún 2020

Dobré ránko, tak u mňa ovu ešte neprebehla, asi zajtra 😊. Žiadny veľký skok,ako som čakala 🤔, ale stále rovnako nízko som

luckynko44
9. jún 2020

@shellynda ale vezmi si..vsak toto je sialene 🤣🤣 to uz teraz nemozem bez neho existovat? 😁 ale tak vydrzala som celkom dost no...tak dnes som.kus klesla...tak ale taketo nizke som este nemala 😲

luckynko44
9. jún 2020

@shellynda tak zajtra 14dc to by bola idelane nacasovana ovu 😉 budem ta sledovat 😘

mirus11
9. jún 2020

@rosalie1411 sa mi zdalo ze sme boli skoro rovnako. Tak to ťaháme aj tento cyklus spolu 😄

shellynda
9. jún 2020

@naty1987 ahoj moja😃, si tu pekne dlho nebola... Ako čítaš, stále tu bojujeme a čakáme na // a ty ako? Už v pohode, ideš sa k nám zase pridať 😍?

shellynda
9. jún 2020

@luckynko44 veru, pekne dlho si vydržala nemerať 🙈... Ja by som to nedala 😅, ale hlavné je, že je pekne vidieť ako ti teplota išla hore. No bolo by to ukážkové, keby mi zajtra vystrelila hore🙏uvidíme 😊

naty1987
9. jún 2020

@shellynda občas vás čítam ale už keď pracujem tak som aj tu vážne zriedka .
Doma sme ako taliani raz dobre potom mám pocit že si zas ideme na nervy no ale to je asi klasicky vztah medzi dvomi 😃

A čo mám nové ...krasne ružove// 😁 keďže mi to mešká 3dni a veru bol to šok nakoľko drahy si vždy dával pozor a len raz si nedal a ono to práve vtedy vyšlo 😆 len som skúsila na 12dpo test a biely až na 13dpo čosi pidi ale nejak som to nebrala vážne ale ono je to asi fakt pravda

luckynko44
9. jún 2020

@shellynda yeaaah drzim palce 🙏 baby ale uz by nam to teda mohlo vyjst,no! 😘

majka_3
9. jún 2020

@naty1987 waaau tak takúto krásnu správu ráno ♥️ moja veľmi sa s tebou teším... Veľmi 😘♥️

ettella
9. jún 2020

@naty1987 😜😜😜 tak to teda vyšlo 👏 super, teším sa s tebou

mirus11
9. jún 2020

@naty1987 jej no to je ale krásna správa. Držím silno prsty, aby bolo všetko v poriadku. Teraz už si dráhy nemusí dávať pozor, aspom na 8mesiaciv nie 😄😀

luckynko44
9. jún 2020

@naty1987 gratulacia! ❤❤❤❤

mirus11
9. jún 2020

@naty1987 a co nato povedal dráhy?

shellynda
9. jún 2020

@naty1987 ja odpadnem moja, toto je super správa, krása, moc sa teším s tebou😍😘... No vidíš, podarilo sa predca a fakt to má čosi do seba, že keď to človek ani nečaká, tak vtedy to príde 😃. Silno držím palce aby // už len silneli 💕.