Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 asi sme urobili tajnú dohodu 😅. Ja obdivujem každú ktorá sa dokáže udržať a nemerať, ja to mám ako prvé hneď keď vstanem 😃
A niekto 19dc? Nechcem byt samaa 🙂
@luckynko44 19? To akože si ma predbehla? Ja som len 17 😁
@croxley2013 vazne? A to ako je mozne 😁😁 ale sme skoro podobne,juj ci sa tesim ze nie som.tu samaa 🌹
@rosalie1411 7dpo alebo 7dc?ja som dnes 10dc
Ahoj zienky ako sa máte????ja vás občas pozerám nech mám prehľad ale nie vždy stíham 😁
Dajte nejaké novinky
@mirus11 napísala som DPO? Tak to bol omyl.. 😊😊 7dc samozrejme 😊 si kúsok predo mnou.
@luckynko44 nevadí moja😘, hlavné je, že stúpajú 👍... Ja to vravím stále, že sa to nedá len tak ľahko prestať merať 😅
@shellynda ale vezmi si..vsak toto je sialene 🤣🤣 to uz teraz nemozem bez neho existovat? 😁 ale tak vydrzala som celkom dost no...tak dnes som.kus klesla...tak ale taketo nizke som este nemala 😲
@shellynda tak zajtra 14dc to by bola idelane nacasovana ovu 😉 budem ta sledovat 😘
@rosalie1411 sa mi zdalo ze sme boli skoro rovnako. Tak to ťaháme aj tento cyklus spolu 😄
@luckynko44 veru, pekne dlho si vydržala nemerať 🙈... Ja by som to nedala 😅, ale hlavné je, že je pekne vidieť ako ti teplota išla hore. No bolo by to ukážkové, keby mi zajtra vystrelila hore🙏uvidíme 😊
@shellynda občas vás čítam ale už keď pracujem tak som aj tu vážne zriedka .
Doma sme ako taliani raz dobre potom mám pocit že si zas ideme na nervy no ale to je asi klasicky vztah medzi dvomi 😃
A čo mám nové ...krasne ružove// 😁 keďže mi to mešká 3dni a veru bol to šok nakoľko drahy si vždy dával pozor a len raz si nedal a ono to práve vtedy vyšlo 😆 len som skúsila na 12dpo test a biely až na 13dpo čosi pidi ale nejak som to nebrala vážne ale ono je to asi fakt pravda
@shellynda yeaaah drzim palce 🙏 baby ale uz by nam to teda mohlo vyjst,no! 😘
@naty1987 gratulacia! ❤❤❤❤

@0507 ja som čakala ze dnes bude pozitívny noo som nemilo v šoku, keďže podľa minulej folikulometrie by mal mať cca folik 19mm a test mi začal co raz viac blednut... 😒
Zajtra ráno idem zasa na meranie tak som zvedavá co mi Dr povie...
Sa maaas 😊 že už máš pozitívny...
Dnes vkladám druhy cipok myoovunelle, tak dúfam ze sa aspoň kúsok s tým trafím do ovu.