icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
15. jún 2020

@majka_3 mojko trafiť sme sa trafili už 3 cykly za sebou, a vidíš výsledok, čakám na ďalší cyklus. Už to beriem tak, že nám to nie je asi súdené Mar ďalšie baby.

luckynko44
15. jún 2020

@majka_3 praveze beriem dnes a este aj zajtra..preto sa bojim ze ta vysoka teplota nemusi vobec nic znamenat 😳 normalne by som dnes krvacala

luckynko44
15. jún 2020

@domig1 😘😘😘😘

mirus11
15. jún 2020

@luckynko44 moja ale to môžeš mať takto aj zajtra aj utorok, až pokiaľ nevysadis lieky. Ale podla mňa to tam je, inak by ti šla teplota pomaly dolu. 😀

giuli
15. jún 2020

@shellynda ani nevrav moja,cely cyklus na prd...este takyto blaznivy a dlhy som nemala od vysadenia HAK ....

rosalie1411
15. jún 2020

Baby, podľa mňa tu tento mesiac budú konečne ďalšie // čiarky.. Mate fakt pekne grafy.. 😊 Už len pár dní byyt v kľude a potom testnut 😊

@mirus11, ja tiež ešte čakám na ovulku, ale už ma začalo pobolievat podbruško, tak do konca týždňa to hádam príde.. 😊 My sme sa tiež vždy trafili do ovulky a nič z toho.. Asi je načase tomu nejako dopomôcť..

luckynko44
15. jún 2020

@mirus11 ano vsak to ...preto nechcem testovat ked je to vsetko aj tak vysledok progesteronu

0507
15. jún 2020

@shellynda ano, isla dnes hore 🙂

majka_3
15. jún 2020

@0507 wau to vyzerá pekne 🤞🍀
@luckynko44 noo tak šup na Testik ♥️😘
@mirus11 moja aj my sme sa vždy trafili do uvulky,no len môj muž nemá ukážkový spg co tvoj maa, tak bud treba len čakať alebo skus sa dat pozrieť aj ty.
Ja verím ze budúci cyklus keď budem mať hyfosy spravené tak skúsim navrhnúť IUI na ďalší cyklus. Ale to je len moja taka predstava... Teraz moje najbližšie plodné dni trávime v Chorvátsku ♥️ taaak verím ze keď budem bez teplomeru a po hyfosoch tak to vide... Toto je co ma drzi zasa v nádeji 😊

0507
15. jún 2020

@majka_3 uvidime, ale na IP mi to pride maly pokles

shellynda
15. jún 2020

@0507 máme podobné grafy 😉pekne sa ti držia teploty hore😀

shellynda
15. jún 2020

@giuli fúúúha, to ti riadne skáču tie teploty🙈.Ty a nemohla byť ovu 28 DC a tento pokles 39DC IP, čo myslíš 🤔??? Síce by to bolo tak 10-11dpo,ale mohlo by byť 😃

naty1987
15. jún 2020

@giuli zaujímavý graf a ako sa cítiš???test si neskúšala?

shellynda
15. jún 2020

@majka_3 dúfam aj ja, že by to mohol predsa len byť IP🙏... Teším sa potichúčky 😍, ale hlavne sa bojím sklamania ak to nebol a zas to nevyjde😔, tak mi neostáva nič iné, len čakať čo bude ďalšie dni...

nina004
15. jún 2020

@luckynko44 Podľa mňa sa príznaky objavia až keď je vyššie HCG. Takže na príznaky by som spočiatku vôbec nepozerala. 🙂

giuli
15. jún 2020

@naty1987
@shellynda test biely...no porla mna ovulacia vobec nebola...a vobec Neymar tusenie,ci ti nesposobili lieky ma stitnu

naty1987
15. jún 2020

@giuli myslíš že by ti lieky takto posrali ovu uvidíš za pár dní ešte aby si nebola príjemne prekvapená ✊😘

giuli
15. jún 2020

@naty1987 myslim,ze tehu mozem uplne vylucit...aspon si myslim....uz min .cyklus bol 40dnovy a tento tiez nema konca....pisem jak tatar...mala som otvorenu tal.klavesnicu...🤪

giuli
15. jún 2020

@naty1987 a tebe je ako??

naty1987
15. jún 2020

@giuli v pohode pochopila som 😁 ako nič neni stratené uvidíš....tak moc ti to prajem
Ja sa mám celkom dobre nič také strasne mi ani neni len cítim strašne prsia ,občas sa mi mota hlava a cítim sa jak opita 😂🙈, A tá únava celé dni sa mi ústa otvaraju a večer som ko ,mega radosť mi robí že nespinim proste tam dole je ticho ✊😍😁 tuk tuk tuk robila som ešte testy lebo som sa bála že tie čiarky zmiznú 😆 no už sú pekne rovnake ale ešte som si nechala posledné dva testy na tento týždeň lebo do kontroly nevydržím teším sa a mám aj strach silno dúfam že ma dr.da na pn lebo ma v práci trafí šlak

giuli
15. jún 2020

@naty1987 to je super sprava...nech to tam dole pekne vydrzi a rastie...
Ty mu to rovno povedz,ze chces byt doma...

naty1987
15. jún 2020

@giuli ak to nenavrhne sám tak určite mu to poviem predsa je aj takato situacia v krajine a proste sa bojím už len obycajnej chripky a nie ešte iného vírusu a za ďalšie už bolo smutnych koncov dosť tento musí byť šťastný

giuli
15. jún 2020

@naty1987 pravs preto by bolo najlepsie zostat doma,bez stresov...velmi drzim palce,nech to date do zdarneho konca😊✊🤗

luckynko44
15. jún 2020

Zienky moje,ja to vzdavam..u mna bielo na teste 11dpo,uz som to aj oplakala..idem cakat na ms a rocno smer car

naty1987
15. jún 2020

@luckynko44 nič prosím ťa nevzdavaj ja som mala bielo aj na 12dpo vydrž srdco ona tam určite bude o pár dni ✊✊✊

domig1
15. jún 2020

@luckynko44 kamarátka mala čiarku až 5-6 dni po dni kedy čakala ms, nevzdávaj to, hlavu hore 🙂

0507
15. jún 2020

@luckynko44 presne ako baby vravia, este sa ciarka moze ukazat!

luckynko44
15. jún 2020

Zlatunke ste 😘😘😘 ...som sklamana debilny tenky kanalik a inak ani stopa 🙄

luckynko44
15. jún 2020

A k tomu po limite

luckynko44
15. jún 2020

😶