Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 praveze beriem dnes a este aj zajtra..preto sa bojim ze ta vysoka teplota nemusi vobec nic znamenat 😳 normalne by som dnes krvacala
@domig1 😘😘😘😘
@luckynko44 moja ale to môžeš mať takto aj zajtra aj utorok, až pokiaľ nevysadis lieky. Ale podla mňa to tam je, inak by ti šla teplota pomaly dolu. 😀
Baby, podľa mňa tu tento mesiac budú konečne ďalšie // čiarky.. Mate fakt pekne grafy.. 😊 Už len pár dní byyt v kľude a potom testnut 😊
@mirus11, ja tiež ešte čakám na ovulku, ale už ma začalo pobolievat podbruško, tak do konca týždňa to hádam príde.. 😊 My sme sa tiež vždy trafili do ovulky a nič z toho.. Asi je načase tomu nejako dopomôcť..
@mirus11 ano vsak to ...preto nechcem testovat ked je to vsetko aj tak vysledok progesteronu
@0507 wau to vyzerá pekne 🤞🍀
@luckynko44 noo tak šup na Testik ♥️😘
@mirus11 moja aj my sme sa vždy trafili do uvulky,no len môj muž nemá ukážkový spg co tvoj maa, tak bud treba len čakať alebo skus sa dat pozrieť aj ty.
Ja verím ze budúci cyklus keď budem mať hyfosy spravené tak skúsim navrhnúť IUI na ďalší cyklus. Ale to je len moja taka predstava... Teraz moje najbližšie plodné dni trávime v Chorvátsku ♥️ taaak verím ze keď budem bez teplomeru a po hyfosoch tak to vide... Toto je co ma drzi zasa v nádeji 😊
@luckynko44 Podľa mňa sa príznaky objavia až keď je vyššie HCG. Takže na príznaky by som spočiatku vôbec nepozerala. 🙂
@giuli v pohode pochopila som 😁 ako nič neni stratené uvidíš....tak moc ti to prajem
Ja sa mám celkom dobre nič také strasne mi ani neni len cítim strašne prsia ,občas sa mi mota hlava a cítim sa jak opita 😂🙈, A tá únava celé dni sa mi ústa otvaraju a večer som ko ,mega radosť mi robí že nespinim proste tam dole je ticho ✊😍😁 tuk tuk tuk robila som ešte testy lebo som sa bála že tie čiarky zmiznú 😆 no už sú pekne rovnake ale ešte som si nechala posledné dva testy na tento týždeň lebo do kontroly nevydržím teším sa a mám aj strach silno dúfam že ma dr.da na pn lebo ma v práci trafí šlak
Zienky moje,ja to vzdavam..u mna bielo na teste 11dpo,uz som to aj oplakala..idem cakat na ms a rocno smer car
@luckynko44 nič prosím ťa nevzdavaj ja som mala bielo aj na 12dpo vydrž srdco ona tam určite bude o pár dni ✊✊✊
@luckynko44 kamarátka mala čiarku až 5-6 dni po dni kedy čakala ms, nevzdávaj to, hlavu hore 🙂
@luckynko44 presne ako baby vravia, este sa ciarka moze ukazat!
Zlatunke ste 😘😘😘 ...som sklamana debilny tenky kanalik a inak ani stopa 🙄

@majka_3 mojko trafiť sme sa trafili už 3 cykly za sebou, a vidíš výsledok, čakám na ďalší cyklus. Už to beriem tak, že nám to nie je asi súdené Mar ďalšie baby.