icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
21. jún 2020

@nina004 dala som nechtiac včerajší graf🙈, ale teplota ako včera. Som 11dpo a LF mávam 13 dní, tak podľa jednej appky mám mať MS dnes a podľa druhej za dva dni, tak už len počkať musím 😊

hederamonstera
21. jún 2020

@shellynda podla mna to vyzera dobre nie?🙂

shellynda
21. jún 2020

@hederamonstera no bodaj by si pravdu mala😉uvidíme 🙈

junyk
21. jún 2020

Ahojte. 😊 Takže pred nedávnom do tejto diskusie som pridala môj graf BT. Od vtedy sa mi teplota drží nad 37° (už 6 dní) a 24DC som mala slabé krvácanie (taka čerstvá krv nie tmavá ) a od vtedy mam slabé špinenie a dnes som už 26DC. Test negatívny. Špinenie sprevádzajú kríže a podbrusko ako keby mala doraziť mrcha. Napadlo ma ze to môže byť uhniezdovanie vajíčka, mate nejakú podobnú skúsenosť? Mne sa len nezdá trojdňové špinenie

nina004
21. jún 2020

@shellynda Ja u teba stále čakám // 🙂 Graf je úplne luxusný. A taktiež od @majka_3. Toto je tvoj najkrajší graf za posledné mesiace a musí byť výťazný.

majka_3
21. jún 2020

@nina004 myslíš mňa? Za posledné mesiace 😍 ak anoo ďakujem dala si mi veľa nádeje ♥️ ďakujem 😊 🍀

nina004
21. jún 2020

@majka_3 Áno, teba myslím. Budem každý deň pozerať ako to dopadne. Joj,strašne držím päste 🍀🍀🍀

123alena123
22. jún 2020

Dobré ránko žienky, idem čakať s Vami čo sa udeje (snáď u mňa už konečne zázrak)

0507
22. jún 2020

Tak ja hlásim 1DC

mirus11
22. jún 2020

@majka_3 moja no ako dnes teplota? U mňa úplná bieda. Ovu vôbec neprichádza, asi si dala tento cyklus pauzu aj ona 😀😄

majka_3
22. jún 2020

@mirus11 celé zle 😔 a takú som mala nádej na ten môj najkrajší graf 😒
A test krásne biely...
Noo podľa mňa ovu bude ešte počkaj

mirus11
22. jún 2020

@majka_3 no uvidíme, ale muž doma nie je, tak to je nanič, či že by zasa čakala na neho? To do štvrtku veru asi nebude cakat😀😩

81anina
22. jún 2020

@junyk ja ked som otehotnela tak som spinila 3 dni ale malicko uplne svetle ruzove bolo.A ducha na teste uz na druhy den spinenia

123alena123
22. jún 2020

@majka_3 ten pokles este nemusi nic zle znamenať😊

shellynda
22. jún 2020

@0507 🙈júj, mrzí ma to, taký pekný graf si mala😔...

junyk
22. jún 2020

@81anina ďakujem ti pekne za tvoju reakciu a ktorý DC si začala spinit?

mirus11
22. jún 2020

@shellynda a ty dnes ako? Test si skúšala?

0507
22. jún 2020

@shellynda co uz...na teba som zvedava 🙂

81anina
22. jún 2020

@junyk 10 dpo 23 dc

junyk
22. jún 2020

@0507 ahoj a prisla ti dnes mrcha? Keď nie, tak ešte máš nádej. Nasla som rôzne grafy aj s klesajúcu krivku ktoré boli nakoniec víťazné. Pozri túto stránku http://merenibt.xf.cz/príklady.html je vlastne aj vysie v úvodnom článku diskusie.
Drzim ✊

hederamonstera
22. jún 2020

@junyk ten link nefunguje :(

junyk
22. jún 2020

@hederamonstera @0507 ak link nefunguje dajte do googla "grafy bazalnej teploty merenibt" je to Česká stránka aj ja som si ju takto nasla a nasla som tam aj podobne grafy môjmu

hederamonstera
22. jún 2020

@junyk funguje mi ten v uvode🙂 dakujem, som si to ani necitala😄

patusss
22. jún 2020

Ahojte dievčatá, ,,snažíme" sa o dieťatko pol roka - neúspešne, s jedným biochemickým tehotenstvom vo februári. Začala som si merať BT, jem inofolic, pijem alchemilku (do ovulácie), ale pri pohľade na dnešný graf už asi viem, čo bude nasledovať... mám 27, nemám nadváhu, cykly pravidelné (+-1 deň)... Čo ešte môžem urobiť, aby som skrátila túto životnú etapu čakania? 🙂 nechám si poradiť od skúsenejších. Vopred ďakujem.

hederamonstera
22. jún 2020

@patusss ahoj, vsak to este vyzera dobre🙂 dolezity je aj partnerov spermiogram. Este by som tomu dala par mesiacov sancu(ak toto nevyjde) a potom sla na testy do CAR 🙂 alebo ist na folikulometriu a tak.

0507
22. jún 2020

@junyk hej, prisla dnes, presne na cas

patusss
22. jún 2020

@hederamonstera Dik za odpoveď. Zvyčajne mávam teploty po ovulácii nad 37, tento cyklus je nejaký čudný... Tajne dúfam, že sa do konca roka zadarí, ale ak by nie, tak plán B je CAR v 2021. Skôr zatiaľ rozmýšľam nad vitamínmi/gynexom/...

hederamonstera
22. jún 2020

@patusss drzim palce 🙂 ale ten spermiogram si dajte spravit aj teraz uz, nech aj tvoj drahy, ked tak zacne brat nejake vitaminy

majka_3
22. jún 2020

@patusss ahoj
Z mojej skúsenosti ti odporúčam predtým ako začneš kupovať vitamíny absolvovať hormonálny profil a folikulometriu a muž spermiogram...
Cely polrok som si myslela ze nieje somnou všetko ok....Aj keď každý jeden cyklus sme sa presne trafili na ovulaciu... Stale nič... Muž absolvoval spermiogram a vieme aspoň kde mame hľadať príčinu... A kde sa mame snažiť s vitamínmi...priapde od sledovať ako sa situácia mení... Určite ak sa do konca roka nepodarí tiež sa asi obrátim na nejaké centrum asistovanej reprodukcie... A to mame dve deti... Tretie asi nebude také jednoduché 😊 držím palce.
Ja som 10dpo a tiež mi dnes teplota klesla... Ale ešte nevesam hlavu, až zajtra 😀🤷‍♀️😂

patusss
22. jún 2020

@majka_3 Ďakujem Maji za tvoje skúsenosti. 😊 prajem Ti, aby si si ráno našla teplotu akú si praješ. Mne doktorka v marci povedala, že na podporu môžeme brať inofolic a folandrol, že s týmito doplnkami má dobré skúsenosti (splnila som len polovicu odporúčaní 🙄) a že viac sa nám bude venovať až po roku. 🤦‍♀️ Len pre info, ako sa dostať na spermiogram? Ja som neznalá. 😁