Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daduska2009 ahoj
Gratulujem 🎊
Určite to je normálne 😉 🍀 tak kľud
@luckynko44 aj malá šanca je šanca moja😍, vždy musíš veriť. Tóóóľko krát som už čítala, že majú len 1%spermii,prirodzene vraj neotehotnejú a predca otehotneli♥️. Neboj podarí sa😘.... tak idem vkladať aj ja ten, skúsim, lebo doteraz som mala utrogestan...
@shellynda ❤❤❤❤❤
@daduska2009 čiarka je veľmi pekná🍀❤ ...a áno...pobolievanie podbruška je úplne normálne a s pribúdajúcimi týždňami sa s tým budeš stretávať dosť často...maternica sa rozťahuje a pripravuje miesto pre bábätko😊😊😊😊
@daduska2009 krásne ciarky 🥰😉 bruško môže pobolievat kým nemáš kŕče je to ok aj ja beriem duphaston tak oddychuj 😉 všetko bude dobre ✊🍀❤
Sice to bude tretie babatko ale citim sa zas ako keby prvy krat az na to ze sa tesim az to povieme chalanom ale to az po tych troch mesiacoch a ani to neviem ako im to oznamit nemate napady?
Baby, myslite, ze treba dávať utrogestan alebo iný progesteron? Už som raz mala spontánny potrat v 7tt a 1 biochemické, ale Dr. To nerieši a aj minule mi povedala, že nemám sa testovať skôr ako 7 dní meškania ms a ze na kontrolu sa objednať až po 2-3 týždňoch meškania.. Tak teraz neviem ci počkám alebo jej pre istotu zavolám..
@daduska2009 ja som chcela dať spraviť tričko malému že Budem veľký Brat ale keďže ma videl často ako vraciam a bál sa že som chorá tak som mu to povedala
@rosalie1411 na začiatku som nebrala nič ja som tým ciarka ani neverila 😁🙈 no keď mi meškali už 2tyzdne a špinila som trošku tmavo tak som si dala duphaston a dr.mi ho nechal tak ho beriem ďalej
@rosalie1411 určite by som si dala hneď.Aj môj Dr. vravel, že hneď treba pre istotu, lebo tiež som mala MA...
@shellynda ďakujem za názor. Zavolám Dr a spýtam sa ci mi niečo predpise.. 😊
@rosalie1411 nie je začo 🤗... Najlepšie čo najskôr, to môže veľmi veľa pomôcť 😘
@shellynda @luckynko44
Skúšala som teraz ovu test a bol úplne slabučký,skoro nebolo čiarku vidieť. Tak zmerám ešte ráno teplotu možno som premeškala vrchol LH. Pocitovo mám totiž pocit, že ovu prebehla alebo je na spadnutie. Vždy okolo ovu až po MS má pri športe začne bolieť podbruško a to dnes boli príšerné 🤷 Alebo ma zradilo vlastné telo 🤦
@nina004 tak potom silno verím, že ovu si mohla mať 😃, lebo ja som viac pozitívny ovu test nemala nikdy, nezachytila som možno vrchol...ani ja som ovu ešte na 13 DC nečakala, lebo aj ráno som mala veľmi nízku teplotu a o 18.00 ovu takto a na ďalší deň už negatívny, tak som veľmi zvedavá, akú budeš mať teplotu ráno😊
Dobré ránko, ja dnes tak ako včera 😊
@luckynko44 presne takýto pokles na 4DPO som mala aj ja minulý mesiac a myslela som že z čajov mi tak hapruje 🤔
@nina004 neviem sa dočkať tvojej dnešnej teploty😃
@shellynda peknee si hore 👏 ...raz som mala ppkles 4dpo ale nie taky vyrazny...teraz som 5dpo a uzivam uz len femibion a zinok a macu...ale co no zmena hormonov to bude pravdepodobne 😊cakame este ninku 😋
@luckynko44 čakáme, čakáme 😍... Tak 5 dpo by mohol byť aj krásny IP😃júúúj to by bolo super🍀
@shellynda super by to bolo ale...😔....😊😊kde sa zatulala 😂 sme viac nedockave ako ona sama podla mna 😁
@luckynko44 júúúj tak moc ti to prajem moja ♥️... Určite 😃, lebo ani netuší ako tu nedočkavo vyčakávame😅🤗
@shellynda sa bude smiat istoo 😁😁😁 ...dakujem zlatino je to vzajomne ❤❤
@luckynko44 @shellynda Ach,baby 😀 ste ma hneď zrána pobavili aké ste nedočkavé. Zlaté ste. Tak dnešná teplota mizerná 36,18,takže má telo totálne zradilo a ovu ešte nebola. Tak ďalej budem čakať kedy dôjde ;)
@luckynko44 Ja by som sa z takého poklesu tešila. Môže to byť dobré znamenie ✊
@shellynda Pekný graf. Čo to piješ za čajíky?

@shellynda ano mam duphaston co som mala doma este tak som si ho zacala davat aj dr poviem nech mi napise pre istotu dufam ze to bude pokracovat ako ma a prajem to aj vam vsetkym co ste alebo aj planujete a snazilkujete aby sa podariloa hlavne do uspesneho konca 😉😉