icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daduska2009
7. júl 2020

@shellynda ano mam duphaston co som mala doma este tak som si ho zacala davat aj dr poviem nech mi napise pre istotu dufam ze to bude pokracovat ako ma a prajem to aj vam vsetkym co ste alebo aj planujete a snazilkujete aby sa podariloa hlavne do uspesneho konca 😉😉

majka_3
7. júl 2020

@daduska2009 ahoj
Gratulujem 🎊
Určite to je normálne 😉 🍀 tak kľud

shellynda
7. júl 2020

@luckynko44 aj malá šanca je šanca moja😍, vždy musíš veriť. Tóóóľko krát som už čítala, že majú len 1%spermii,prirodzene vraj neotehotnejú a predca otehotneli♥️. Neboj podarí sa😘.... tak idem vkladať aj ja ten, skúsim, lebo doteraz som mala utrogestan...

luckynko44
7. júl 2020

@shellynda ❤❤❤❤❤

zuzik5891
7. júl 2020

@daduska2009 čiarka je veľmi pekná🍀❤ ...a áno...pobolievanie podbruška je úplne normálne a s pribúdajúcimi týždňami sa s tým budeš stretávať dosť často...maternica sa rozťahuje a pripravuje miesto pre bábätko😊😊😊😊

naty1987
7. júl 2020

@daduska2009 krásne ciarky 🥰😉 bruško môže pobolievat kým nemáš kŕče je to ok aj ja beriem duphaston tak oddychuj 😉 všetko bude dobre ✊🍀❤

daduska2009
7. júl 2020

Sice to bude tretie babatko ale citim sa zas ako keby prvy krat az na to ze sa tesim az to povieme chalanom ale to az po tych troch mesiacoch a ani to neviem ako im to oznamit nemate napady?

rosalie1411
7. júl 2020

Baby, myslite, ze treba dávať utrogestan alebo iný progesteron? Už som raz mala spontánny potrat v 7tt a 1 biochemické, ale Dr. To nerieši a aj minule mi povedala, že nemám sa testovať skôr ako 7 dní meškania ms a ze na kontrolu sa objednať až po 2-3 týždňoch meškania.. Tak teraz neviem ci počkám alebo jej pre istotu zavolám..

naty1987
7. júl 2020

@daduska2009 ja som chcela dať spraviť tričko malému že Budem veľký Brat ale keďže ma videl často ako vraciam a bál sa že som chorá tak som mu to povedala

naty1987
7. júl 2020

@rosalie1411 na začiatku som nebrala nič ja som tým ciarka ani neverila 😁🙈 no keď mi meškali už 2tyzdne a špinila som trošku tmavo tak som si dala duphaston a dr.mi ho nechal tak ho beriem ďalej

shellynda
7. júl 2020

@rosalie1411 určite by som si dala hneď.Aj môj Dr. vravel, že hneď treba pre istotu, lebo tiež som mala MA...

milik45
7. júl 2020

Ahojte baby 🙂 tu je moj graf, aky je vas nazor? myslite ze vyzera dobre a mohlo by z toho nieco byt? alebo ani nie? ja uz som taka nejak pripravena ze ani nie, cakala som kazdy den ze tam bude ten pokles a islo by o uhniezdovanie ale nejak nic 😏

rosalie1411
7. júl 2020

@shellynda ďakujem za názor. Zavolám Dr a spýtam sa ci mi niečo predpise.. 😊

shellynda
7. júl 2020

@rosalie1411 nie je začo 🤗... Najlepšie čo najskôr, to môže veľmi veľa pomôcť 😘

nina004
7. júl 2020

@milik45 Jasné ,že z toho môže čosi byť,nie vždy musí byť IP ;) Skús zajtra test a uvidíš ;) To už by mohol čosi ukázať.

nina004
7. júl 2020

@shellynda @luckynko44
Skúšala som teraz ovu test a bol úplne slabučký,skoro nebolo čiarku vidieť. Tak zmerám ešte ráno teplotu možno som premeškala vrchol LH. Pocitovo mám totiž pocit, že ovu prebehla alebo je na spadnutie. Vždy okolo ovu až po MS má pri športe začne bolieť podbruško a to dnes boli príšerné 🤷 Alebo ma zradilo vlastné telo 🤦

milik45
7. júl 2020

@nina004 Len podla mna bola ovu na 20dc 🤷‍♀️ tak by som mala byt dnes 8dpo, no uvidime, len som stale cakala ten pokles a nic hh brucho ma uz pobolieva od ovu raz jedna strana raz druha ale len tak obcas cez den, nie cely den

nina004
7. júl 2020

@milik45 Vyzerá ,že ovu bola až 20DC. Uvidíš ako dopadne test. Nie vždy musí byť IP alebo príznaky ;)

shellynda
7. júl 2020

@nina004 kľudne môže byť, že si premeškala vrchol a ovu už prebehla🤗... Ja som napr. robila test9,10 a 11DC a bol úplne neg. 12DC som nerobila a 13DC už bol ako na foto, potom mi už len slabol

nina004
7. júl 2020

@shellynda Ja som mala niečo takéto včera. Uvidím zajtra podľa teploty. Urobila som ho včera len náhodou, lebo som cítila brucho. Inak je to na mňa veľmi skoro,aby bola ovu.

shellynda
7. júl 2020

@nina004 tak potom silno verím, že ovu si mohla mať 😃, lebo ja som viac pozitívny ovu test nemala nikdy, nezachytila som možno vrchol...ani ja som ovu ešte na 13 DC nečakala, lebo aj ráno som mala veľmi nízku teplotu a o 18.00 ovu takto a na ďalší deň už negatívny, tak som veľmi zvedavá, akú budeš mať teplotu ráno😊

nina004
7. júl 2020

@shellynda Mne každý mesiac vyjdú výrazne testy. Len teraz som nereagovala,tak pravidelne ako inokedy ... Napíšem zajtra ako sa teplota ráno vyvŕbi 🙂 Sama som dosť zvedavá 🙂

luckynko44
8. júl 2020

Dobre ranko dievcata 🤗 hlasim pád 🙈

@nina004
@shellynda od vas babule ocakavam pozitivne teplotky 😊

shellynda
8. júl 2020

Dobré ránko, ja dnes tak ako včera 😊
@luckynko44 presne takýto pokles na 4DPO som mala aj ja minulý mesiac a myslela som že z čajov mi tak hapruje 🤔
@nina004 neviem sa dočkať tvojej dnešnej teploty😃

luckynko44
8. júl 2020

@shellynda peknee si hore 👏 ...raz som mala ppkles 4dpo ale nie taky vyrazny...teraz som 5dpo a uzivam uz len femibion a zinok a macu...ale co no zmena hormonov to bude pravdepodobne 😊cakame este ninku 😋

shellynda
8. júl 2020

@luckynko44 čakáme, čakáme 😍... Tak 5 dpo by mohol byť aj krásny IP😃júúúj to by bolo super🍀

luckynko44
8. júl 2020

@shellynda super by to bolo ale...😔....😊😊kde sa zatulala 😂 sme viac nedockave ako ona sama podla mna 😁

shellynda
8. júl 2020

@luckynko44 júúúj tak moc ti to prajem moja ♥️... Určite 😃, lebo ani netuší ako tu nedočkavo vyčakávame😅🤗

luckynko44
8. júl 2020

@shellynda sa bude smiat istoo 😁😁😁 ...dakujem zlatino je to vzajomne ❤❤

nina004
8. júl 2020

@luckynko44 @shellynda Ach,baby 😀 ste ma hneď zrána pobavili aké ste nedočkavé. Zlaté ste. Tak dnešná teplota mizerná 36,18,takže má telo totálne zradilo a ovu ešte nebola. Tak ďalej budem čakať kedy dôjde ;)

@luckynko44 Ja by som sa z takého poklesu tešila. Môže to byť dobré znamenie ✊
@shellynda Pekný graf. Čo to piješ za čajíky?