icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
9. júl 2020

@luckynko44 som dosť unavená a sem tam ma pobolieva podbruško a mam nafúknuté brucho.. Ale inak fajn. Ešte sa bojím tešiť, vzhľadom na minule skúsenosti.. Takže čakám na prvú prehliadku a dúfam, že to bude ôk. 🙏

luckynko44
9. júl 2020

@shellynda urcite nebude! Neprosime si 😋😊tak to nejako zariadime

luckynko44
9. júl 2020

@rosalie1411 🙏🙏🙏 pevne verim..hlavne mysli pozitivne a pritiahnes si to...silno drzim prsty❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

janedoe
9. júl 2020

@luckynko44 hej hej 🤣 Uzivam si jazdu na horskej drahe.

luckynko44
9. júl 2020

@janedoe wau....😊 tolko ip poklesov 😉 dufajme ze bude vitazny 😘

rosalie1411
9. júl 2020

@luckynko44 dakujeeeeem. No však sa snažím 😊 testik zatiaľ pekne silnie

shellynda
9. júl 2020

@janedoe bodaj by aspoň jeden ten pokles bol IP😉🍀

milik45
9. júl 2020

Ahojte baby, tak ja dnes takto, uz len cakam ktory den to klesne a pride ms 😏 vcera som si robila test ale cinsky a len sa tam nieco marilo a potom bol biely

luckynko44
9. júl 2020

@rosalie1411 aj ja si prosim taky krasny testik 😋😉😊😘 krasne silnie supis

nina004
9. júl 2020

@luckynko44 @shellynda Pekne ste vyskočili hore. Kiežby tam boli // 🙏🙏🙏

luckynko44
9. júl 2020

@nina004 😘😘😘🙏

zabka1987
9. júl 2020

@mandalinka7 baby označím kamošku ❤️ a ona začala merať teplotu ,je nováčik tak sa možno v niečom priučí od vás 😍 aj mne ste veľakrát poradili

kika123kika
9. júl 2020

Ahojte dievcence 🙂 jedna otazka 🙂 dnes sme mali poradnu 🙂 a vysledky z genetiky nasledovne : DS 1:1100 a razstep 1:5400 🙂 no a dr mi povedal ze sa mame rozhodnut ci je tato hodnota pre nas ako rodicov dostacujuca ci chceme nifty 🙂 co si o tom myslite? Ja sa neviem rozhodnut ci je to okej 🤷🏼‍♀️ Alebo ci ist na nifty 🙂 co by ste robili na mojom mieste? Dakujem za pomoc

ikonica
9. júl 2020

@kika123kika tym testom neverim... Jeden den som mala DS 1:80 s o 9 dni uz 1:2900... Staci, ze zada jeden blby parameter a uz je to v haji... Napriek vysokemu veku (37) som na dalsie testy nesla, pockala som na morfosono v 20tt a ziadne znaky DS sa nepreukazali... Malinka je zdrava..

81anina
9. júl 2020

@kika123kika vysledky mas paradne ja by som pockala na morfosono

zabka1987
9. júl 2020

@kika123kika to máš dobré výsledky .ja som mala 1:60 ,potom 1:16 a bolo to zle .takéto keby mám ani neriešim ,to je parádny výsledok

kika123kika
9. júl 2020

@zabka1987
@81anina
@ikonica dakujem dievcata 🙂 no bola som trosku akoby nepokojna a lamala som si hlavu tak sme sa nakoniec rozhodli ze pojdeme na nifty 🙂

michaela889
9. júl 2020

@kika123kika ahoj, ja som mala ds 1:230. Absolvovala som morfo kde prerátali cca.na 1:2250, ziaden znak na utz nebol prítomný. Napriek tomu ma dá sa povedať tlačili do amnio, čo som ale odmietla. Na morfo som sla preto aby to skontrolovali, nič sa nepotvrdilo. Pre mna je prijateľnejšie riziko ds 1:2250 ako riskovať komplikacie ktoré môžu nastať po amnio čo je asi 1-2%.
Ak by sa aj na utz nieco ukázalo mozmo by s šla do nifty. Prípadne ak mas z toho stres a nemôžeš pre tie výsledky pokojne čakať na bábätko, tak tie peniaze stoja asi zato. Ale boli horšie výsledky ako tvoje a bábätká sa narodili zdravé. Drzim prsty

kika123kika
9. júl 2020

@michaela889 dakujem 🙂 hej na amnio ani ja mechcem ja som s tym mala problemy este s dvojkami mi vytielka skoro vsetka voda :/ cize som hned volala sestricke ze chcem nifty pre ostotu a pokoj v dusi 🙂 a ideme 24teho k dr Grochalovi a este chcem ist aj v 30tt 🙂

123alena123
9. júl 2020

@luckynko44 drzim ti velmi silno pästičky 🙂

luckynko44
9. júl 2020

@123alena123 dakujem dobra vila 😊

zabka1987
9. júl 2020

@kika123kika gratulujem inak ❤️ 🙏 nech je všetko v poriadku hlavne ale to určite je 😍 potom píš info .a užívaj si ,tak rýchlo to ujde 😍

kika123kika
9. júl 2020

@zabka1987 dakujem 🥰 uzivam a verim ze bez problemov 🙂 a veru ze to uteka v sobotu zaciname uz 5 mesiac 🙈😲

naty1987
9. júl 2020

@kika123kika ale to uteká 😍 drzim palce aby boli výsledky v poriadku a inak sa máš ako??aj ti bývalo zle

kika123kika
9. júl 2020

@naty1987 dakujem moja 🥰 potom dam vediet 🙂 inak sa mame super 🙂 dnes nam sem naposal pn dr pohlavie 🥰 cize dnes najkrajsie narodky 🥰 v sobotu sa dozvieme na oslave co cakame 🥂🎉 a nie zle mi vobec nieje 🙂 len zacina zaha palit a seknute mam na lavej strane zadku 😂😂 a co ty moj ako sa mas? Kedy ides k dr opat?

naty1987
9. júl 2020

@kika123kika juuuuj tak to hneď napíš zvedavá som 😍😍😍 ale ja myslím ze to bude chlapec neviem prečo ale hlavne je že je zdrave drobatko🥰

Ja sa mám dobre som pn chvála bohu lebo neviem občas existovat a nevoľnosti mam v plnej paráde skôr mám pocit že sa to silnie a keďže mi býva zle od vecera cez noc až ráno občas som ko niekedy sa aj vyspím inokedy sa mi vôbec nedá spat a doháňať cez deň aspoň chvilku spánku ale nevadí vydržím všetko pomalicky sa presuvame do 10tt tak sa teším každému dnu 😍🥰❤ kontrolu mám až 3.8.az za dlhooooo🙈

kika123kika
9. júl 2020

@naty1987 presne aj ka totalne citim ze je to chlapcisko ako sa patri :D sice tehu velmi podobne prvemu s dievcatkami ale aj tak strasne citim chlapceka 🙂 🥰

Juuj moja neboj po prvom trim. to snad prejde 🙏🏽 Áe neboj date to a potom bude uz len dobre 😊 fiiiha to uz do 10tt? To fakt brutalne leti 😲😲 iha viac ako mesiac cakas na poradnu? To ke fakt dost teda :/ ja som velmi rada ze som mala poradne do 12tt kazde 2tyzdne a teraz kazde 3txzdne tak az tak vela nemusim cakat 🙂 inak by ma asi roztrhlo 🙈🤦🏼‍♀️

naty1987
9. júl 2020

@kika123kika je leto čiže budú aj dovolenky takze chápem to a aspoň bude drobček pekne vidno a už aj všetko pomera 😉😁

kika123kika
10. júl 2020

@naty1987 hej to je jasne s tymi dovolenkami 🙂 aj moj ide ale neviem kedy nabudice urcite povedia 🙂 viem ze tento mesiac este nie 🙂 lebo sestricka este zapisovala ludi :D asi buduci mesiac 🙂

luckynko44
10. júl 2020

Ahojte kukuricky...preco som tak nizko 🙈 vonku upek a ja ms teploty mam 😁 dokelu..ma to telo sali