icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
7. okt 2014

@kukku počúvaj zlato, ak ho neobcikáš ty, tak prídem a očúram ja. šak veď keď mávaš 13 dňovú, už si za ňou. šup ho cikať.

mawiya
7. okt 2014

@lenna71 nieeeeeeeeee moja. pozri u mňa vyše 30 cyklov merania. To je len depka. Za 10 dní ťa to prejde a budeš čakať na ovulku. dobre bude. do konca roka si tehu. 😉

senta_sofia
7. okt 2014

@mawiya cicucha, ty sa mas kedy ist ukazat znova tomu zazracnemu dochtorovi?😀

mawiya
7. okt 2014

@senta_sofia mala som ist včera ale nedalo sa, tak som mu volala vo štvrtok idem. jaaaaj už teraz nespím. a teraz mi volala kamoška, že jej dcéra dostala toxoplazmozu no a jasne že teraz myslím iba na to, ako som ju dostala aj ja. síce hygiena maximálna u nás, aj mačku máme, ale tá len granule videla a chytila som ju tak max 5 krát do roka - keď ma naserie a šmarím ju cez celý byt. booože ja sa zabijem ak som niečo chytila niekde, ak sme niečo pokazené žrali. myslím nedobre umyté. ☹

senta_sofia
7. okt 2014

@mawiya takze vo stvrtok cakame len dobre spravy 😉) neboj, nechytila si nic, ja som minule zjedla plesnovy syr, akoze vrazdila by som za neho a tiez uz som rozmyslala nad listeriozou 😀 ale akoze, ked ma clovek stastie, tak dostane barsjaku choleru ani nevie z coho, sak pomalicky nas tu trovia, ja teda nechodim do Rakuska na potraviny, aby som jedla zdravsie, ako tie, co nam vozia tunak 😀

rybkaa
autor
7. okt 2014

@petra212 tak lf by mala byt aj teraz okolo 14 dni 🙂
Ovulacny test je pozitivny len vtedy, ak je ciarka silns uplne ako kontrolna alebo silnejsia, tak ako si to mala aj ty 🙂 uvidis ako ti stupne teplita zajtra, podla toho bude jasne, kedy bola ovula 🙂 dnes sa este mozte snazit este moze byt aj dnes...znac si hlien ten grafu pomoze urcit presnejšie kedy bola 🙂
Srdiecko mozes posielať všetkým tu na konikovi ako utechu, poďakovanie alebo len tak pre radost. Ked nan kliknes napises meno komu chces poslať a mozes pridat aj text. Ten kto srdcko dostane nevie od koho je 🙂

mawiya
7. okt 2014

@senta_sofia jasne, že dám hneď vedieť, len tá toxo ma straší. ale tak hádam by sa bola nejako u mňa prejavila. ale bože už to začína. furt obavy a strach. som neni normálna. bude, bude, nebude tak nebude.

rybkaa
autor
7. okt 2014

@mawiya dnes ocakavame prelet macacieho zadku ponad Bystricu, vsetky lety su odlozene, zo Sasky smer namestie leti macka, pozor na hlavy 😀 😀 😀
Doktor si ma aspon cas do stvrtku nacvicit dake nove baletne kroky 😀

kukku
7. okt 2014

@mawiya to je veľmi dobrý nápad, aspoň tam na isto budem mať // 😀 Ani nemám doma test, po robote kúpim a keď to nič nepokazí, ráno zase skúsim 😉

petra212
7. okt 2014

@rybkaa
veď usudzujem z toho grafu čo bol minulý mesiac - aj tam mi každý deň po desatinke stúpala teplota, tak predpokladám, že stúpne aj zajtra.
No tak v tom hliene mám ja dobrý hokej a ani trochu sa v tom nevyznám a neviem ho rozoznávať, tak ani neviem čo by som tam do grafu mala uviesť. 😒

zarzisia
7. okt 2014

baby da sa verit testu, ktory najskor nama ani naznak 2. viditelnej ciarky a po vyschnuti tam odrazu je? pridavam fotky aj s casom fotenia

petra212
7. okt 2014

@zarzisia
No ak máš hladinu HCG ešte veľmi malú, tak by sa to mohlo hádam aj takto prejaviť si myslím.

mawiya
7. okt 2014

@kukku no popravde ja ti ho neocikám, ja mám s tým problém sa trafiť. bo mám veľký bruch. ale nie tehotenský, ale taký môj, slaninkový. aj keď sa holím tak je to len tipovačka 😀 😀 😀 zajtra čakám test.

paskolinka
7. okt 2014

@mawiya prosim ta, co plasis, aka toxoplazmoza? uz aj ty si ako tie tehule, co nic ine nerobia, len sa trasu, ze daco chytili bez rukavic alebo zjedli nieco co nepreslo aspon 5x tepelnou upravou? 😀 nic sa neboj, neumieras ani ty ani babo. mozno ta macka, ked nou tak hadzes... 😀

mawiya
7. okt 2014

@rybkaa počúvaj, iba keď som nasratá, čo ale dneska môže byť, lebo decká idú samé domov a chcú silou - mocou halušky variť. tak sa kľudne môže stať, že až hen v Revúcej budú mačky prelietávať. 😀 😀 😀 😀

paskolinka
7. okt 2014

@zarzisia no ja ti neviem, uplne by som tomu neverila, ale nadej tu je 😉 aku to mas znacku testu?

mawiya
7. okt 2014

@paskolinka mačka má 7 či 9 životov, tá naša minimálne 100. sviňa je to a nie mačka. a práve keď som otehu sme mali doma mačiatko. ale to ešte len mlieko pilo a teda ruke sme si umývali a hovná mužo vyhadzoval, tak hádam. jaaaaaaaaaj krepá som. to ma len kamoška dnes vyplašila s tou dcérkou.

kukku
7. okt 2014

@mawiya 😀
A ohľadne mačky, toxoplazmózu chytíš skôr z ochutnávania surového mäsa, alebo zo zeleniny, ktoré krájaš na doske, kde si krájala to mäso, alebo keby si zjedla surové mäso z mačky, alebo aspoň dvojdňové mačacie hovienko 🙂 😀

mawiya
7. okt 2014

@zarzisia cicuš trošku som ho upravila

mawiya
7. okt 2014

@kukku veď ja všetko viem, naštudovala som, ale keď som krepá. no šak do pondelka výsledky budú. ale tak sa hovorí, že ak má žena toxo prvé 3 mesiace tak na 99% potratí. či?

petra212
7. okt 2014

@mawiya @zarzisia
no mne sa vidí, že to tam je

mawiya
7. okt 2014

@petra212 no určite je tam farebný šmuh. a ráno by som testovala a v noci by som nespala. však @zarzisia 😀 😀

kukku
7. okt 2014

@mawiya a možno si už toxo prekonala, a protilátky už máš v krvi ... nič sa neboj, všetko bude ok 🙂

mawiya
7. okt 2014

@kukku asi budem zlatik stresovať, ešteže vás mám.

jaja9891
7. okt 2014

@zarzisia no neviem co to mas za testy,ale na nieco isto reaguju,ved tam je jasna druha ruzova ciarka,drzim palce nech to nie je cysta ale tehu...inak take bolesti som mala pri endo cyste,ale ta nerobi duchov na teste...skor obycajna moze...

zarzisia
7. okt 2014

@jaja9891 co je to endo cysta?Ja tomu testu neverim vobec. Najskor nic a potom toto? cudne.....

zarzisia
7. okt 2014

@mawiya
@petra212 babulky testnem o 2 - 3 dni, to uz musi byt vidno, ci ano, ci nie 🙂 Nadeje si nerobim, ale dakujem za povzbudenie

jaja9891
7. okt 2014

@zarzisia endometriozna...naplnena krvou...ale nestrasim,ta isto nerobi duchov...neboj,ale ak mas bolesti tak skoc k dr.,moje bolesti dlho podcenovali...

paskolinka
7. okt 2014

@zarzisia ja byt tebou kupim testy dr.max (lady max 2v1), tie duchov nerobia, aspon mne nie... a budes vediet na com si 😉

zarzisia
7. okt 2014

@jaja9891 joj moja, rada by som sla, ale s malym ma nevezme, nemam mi ho kto postrazit :/ Ja si myslim, ze mi zasa nepraskol folikul :/....ale mozno sa mylim :(