icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
4. sep 2020

Ja takto, toto cakanie je hrozneee

martinade
4. sep 2020

@shellynda Krasne vidiet 2hu ciarku. Len otazka, nie si nahodou len 5dpo? Pravidlo 3 po 6 vidim az v 15dc.

shellynda
4. sep 2020

@luckynko44 jáj zlatíčko, bodaj by🙏... Skúsim ešte neskôr test a ráno a potom uvidím či sa už môžem tešiť 😍

shellynda
4. sep 2020

@martinade podľa všetkého som mala ovu skôr, ale mala som tento cyklus Clostil a vraj to vie pekne rozhádzať teploty a zle označiť ovu, tak už len čakať musím a veriť, že čiarka je pravá 😍🙏

shellynda
4. sep 2020

@claudia94 v pondelok môžem skúsiť, teraz sa mi nedá odbehnúť 😃. Som ešte neplánovala testovať, ale ako vždy som nevydržala 🙈

shellynda
4. sep 2020

@daduska2009 júúúj len aby bol ten test pravý nie falošný 🙏. Uvidím ďalší aký bude 😃😘

pet888
4. sep 2020

@shellynda vyzera to pozitivne,verim,ze ti to tento raz vyslo😊Aj citis nejake priznaky?

domig1
4. sep 2020

Dievčatá, dnes po hyfosy, obidva vajcovody priechodné 😊😊 budúci cyklus IUI 🙂🙃🙂

bejka90
4. sep 2020

@shellynda ahoj, tebe tak skoro ukaze test??? Ci paanecky, mne ukazal horko tazko 13dpo 🙈👌ale dufam, ze sa bude drzat a silniet ;)

zuzik5891
4. sep 2020

@shellynda no doniesli sa ku mne zvesti že máš čiarku na teste tak som musela ísť hneď kuk a naozaj 😍😍😍😍😍😍...tak veľmi ti to prajem🍀🙏...nech čiarka krásne silnie...

shellynda
4. sep 2020

@pet888 ďakujem 😘dúfam moc aj ja. Zatiaľ nič, len som nafúknuta ako balón 😃

shellynda
4. sep 2020

@bejka90 ja som asi 9dpo,len som mala Clostil a ten vraj dosť blbne teplotu, tak mi zle vyznačilo 😍

giuli
4. sep 2020

@shellynda ruzovie sa nam

taily30
4. sep 2020

@zuzik5891 ako sa drzite? Ako sa citis?

shellynda
4. sep 2020

@zuzik5891 áno zlatko 😘dobre sa ti veru donieslo 😃... Zatiaľ to vyzerá dobre,moc dúfam, že to bude v poriadku 🙏. Teraz robený test je tiež s //, tak už len aby bol aj raňajší taký 😍a pridám sa k tebe 💗

zuzik5891
4. sep 2020

@shellynda tak sa veeeeeľmi teším 😘🍀...nech je všetko dobré...a druhý testík tu nedáš?...
@taily30 ahoj moja...dnes som 25+3tt. ...máme sa fajn...drobček má výsledky v poriadku a je to neskutočný pohoďák...až taký že minulú sobotu som bola na pohotovosti lebo som ho necítila...uz na dva krát nám skúšali spraviť 3D ultrazvuk aby sme mali aj fotky a videá ale nespolupracuje...ani to kde mám.placentu neviem lebo každý lekár mi povie inak...jeden tvrdí že je nízko...druhy že je vysoko

daduska2009
4. sep 2020

@shellynda ukaz testik som zvedava 😚

nina004
4. sep 2020

@shellynda Po dlhej dobe som tu nakukla a čo vidím. Strašne silno držím prsty a blahoželám . Test vyzerá super aj čiarka je krásne ružová 🙂

taily30
4. sep 2020

@zuzik5891 je dost mozne, ze ju mas vpredu ak citis menej babatko. To aj nasa nespolupracovala, vzdy sa zakryvala alebo otacala. Zato teraz!!! Je to ziva betarka laska moja. Za par dni ma 1 rok

luckynko44
4. sep 2020

@shellynda juuuj mojko ja som s tebou taka vytesena😍😍 musi to vyjst aspon jednej z nas 😘 🙏 citis sa inak ci? Chceme aj druhy testik vidiet nech sa radujeme s tebou ❤

shellynda
4. sep 2020

Tak vrchný doobeda robený a spodný poobede😍. Čiarka tam je aj keď trošičku slabšia, len taká nejaká tenká 🤷‍♀️, ale ja silno dúfam, že to bude ono 🙏

shellynda
4. sep 2020

@luckynko44 zlatíčko, musíme to všetky dokázať 💗. Necítim nič zatiaľ, len také pichanie stále a som ako balón 😅. Hrozne moc dúfam, že sa to podarí 🙏

shellynda
4. sep 2020

@nina004 júúúj veru aj ja dúfam a silno verím, že sa k tebe pridám 💗😘

zuzik5891
4. sep 2020

@taily30 áno...placentu mám vpredu...len sa nevedia dohodnúť či je vysoko alebo nízko a to je kôli pôrodu dosť dôležité...už bude mať rok?😍...to je neuveriteľné...nedávno si bola tehotná 😍😍😍...to už máte obdobie že odkladáte veci z jej dosahu😁...
@shellynda je aj na druhom😊🤞...tak vyzerá to veľmi nádejne 😘🍀

0507
4. sep 2020

@shellynda neskusila si aj na teste inej znacky?

shellynda
4. sep 2020

@0507 nie, mám žiaľ len tieto, ale v pondelok zbehnem kúpiť 😃... Minulý mesiac boli všetky biele, žiadny duch, nič... Uvidím ako to bude ráno 😍

0507
4. sep 2020

@shellynda informuj nas 🙂

shellynda
4. sep 2020

@0507 samozrejme, hneď ráno 😘

martinade
4. sep 2020

@shellynda aha, tak silno drzim prsteky nech to silnie

naty1987
4. sep 2020

@shellynda boze moooj ja ju vidiiim krásne ružovú 😍🙏🙏 toto musí byť ono moja zlataaa