Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@millky tebe rastie teplota..krasny graf..podla mna bude z toho daco 🙂 tak ja by som uz testovala :D mne sa dnes nejako nechce sa stresovat tak dnes netestujem :D mozno zajtra :D zajtra by mala dojst MS :D
@shellynda och moja verim ze bude vsetko v poriadku 🙏🏽🙏🏽🍀
@andrea_r016 no hej... Len hcg nemusi byť žiadne, resp. Ak je, tak bude maličké... Predsa len sa odporuca testovať až keď mešká ms... Neviem
@andrea_r016 aaaa práve začínam cítiť totalne menštruačné sťahy... Takže neviem neviem....
@mirus11 drzim palce aby sa to nepotvrdilo moja 😘 pri mmt necistia, ak sa uhniezdi vo vajcovode tak odstranuje sa laparoskopicky bud cely vajcovod alebo ak sa da zachranit tak vyoperuju iba to vajicko.mne zobrali cely vajcovod
@smolinecka pre boha.... To je stranseeee, to som vôbec netušila nikdy som sa o to nezaujimala...
Žienky tieto sú tie dr.max,včerajší vrchný a dnešný z rána.len sa mi zdá,že by mal byť asi silnejší,lebo som sa veľa dočítala,že tieto dr.max ukážu veľmi skoro pekne čiarky.ja už len tak ráno testujem,dnes sa mi podarilo kúpiť aj mamatesty,tak zajtra testnem s ním.i keď mám pocit že asi zbytočne,lebo to nebude dobre,dnes zasa trošku spinim,tak som sama zvedavá,čo sa deje.
@mirus11 neboj vsetko bude okej 🥰 a nie uz vibec niesu take tie dr max testy 😩 velmi zle ukazu mne strasne pomaly tmavla ciarka az som stresovala ze to nebude nic dobre a uz sme v 30tt 🙂 mne uz na 9dpo ukazal tak krasne mama test a dr max o 2-3dni uplne taku istu ciarku 🤷🏼♀️
@mirus11 a podla mna ti pekne tosilnela ciarka ❤️
@luckynko44
@millky
@nina004
@kika123kika ďakujem babulky moc za podporu💗😘 ale žiaľ už zase krvácam😭... Ja si myslím, že v pondelok keď sa na mňa,, až '' 3sekundy pozeral, tak si len tipol, lebo keby tam bolo, tak teraz netvrdí, že je to asi mmt...
@mirus11 tebe sííílno držím palčeky, aby to tam bolo🙏🤗
@naty1987 robím testy moja, ale slabnú žiaľ 😢
@shellynda Zlatko zachvilocku ťa budem asi aj ja nasledovať,u mňa tiež včera vylúčil tehotenstvo,ale mne hneď aj zobral krv,tak v pondelok budú výsledky,ale ja tiež spinim a brucho má bolí,tak tiež už len na záchod behám,či sa to nespustilo.alr ja to už beriem tak,že čo má byť to bude.vecer som si v tichosti posmutila,že prečo sa to deje mne,ale tak nič s tým nenarobím,tak isto ako aj vy ostatné,
@kakatulik a beriem aj kyselinu listovu
@mirus11 neboj mysli pozitivne a ziadne katastrofy si nepripustaj kym nebudes mat nieco potvrdene stale to moze byt vsetko ok aj napriek zvlastnemu zaciatku bude bezproblemove tehu 😊🤞

8dpo bola teplota 36,9 len mi prehodí potom ovulaciu (mám potvrdené od gyn)