Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 😔drz sa mojo..vela sil..
@mirus11 mňa teraz chcela poslať od potratu na vyšetrenia ale iba na hemato. A presne keď som tento mesiac neriešila veľmi bábätko kvôli svadbe a ani sme nemali sex počas ovulácie len prednou, tak sa zadarilo.
Držím ti palce silno nech to vyjde hned. A utekaj ku dr nech ťa pozrie. Pre istotu nikdy nevieš.
Tak dievčatá, dnes mi prišiel mail od Dr. aby som čo najskôr prišla k nemu, vraj sa niečo isto deje, ale mám veľmi nízke hcg, tak som tam hneď aj letela. Hcg mám len 42,tak ma kukol a vraj to práve odchádza 😪. Zobral mi znova krv a zajtra budú výsledky či kleslo a mmt vylúčil.
@mirus11 mrzí ma to moc, myslela som, že ti to vyšlo💗. Presne to iste prežívam teraz aj ja, už nevládzem 😭
@shellynda v prvom rade mi je to moc moc ľúto. Ak si spomínaš pred časom som sa tu aj ja tešila s môjho ukážkového grafu a z // 😔 ja taktiež prežívam zle obdobie ja som pred mesiacom v 10tt mala už druhé MA. Ale nabrala som novu silu už som objednaná aj na nejaké vyšetrenia a pomaličky čakám už MS. Pevne verím ze sa mi tento týždeň dostaví ✊ ale vidím ze ty už detičky máš. Plánuješ aj vyšetrenia? Nie som si istá po koľkych MA si... 😔
@eduvalia
@0507 ďakujem vám zo 💗. Musím sa dať dokopy znova a skúsime zase.
@junyk júúúj mrzí ma to moc😔, myslela som že je to v poriadku.Tiež som potratila skoro v takom týždni v11tt.Bolo to už moje 4MA a jedno som mala ešte medzi deťmi a 3 počas 1,5roka😢. Vyšetrenia mám nejaké a dnes som si ešte dohodla, ale nič mi zatiaľ nezistili a môj Dr. povedal, že len musím skúšať a že raz sa podarí
Tak žienky,písal mi doktor,že nakoniec vyšlo že HCG hodnota bola zvýšená mierne,tak tam to tehotenstvo bolo,ale začínam viac špiniť,brucho boli,tak čakám,že sa hádam rozbehne ako keby menzes,a že v piatok mám prísť na sono a odber,ale ak by som začala krvácať,tak pôjdem až budúci týždeň,ale budem žiadať podrobnejšie vyšetrenia,lebo to nie je podľa mňa v poriadku,keď zostanem horko-ťažko tehu a vždy o to rovnako prídem.
Baby, mrzí ma to veľmi.. Ja mam za sebou 1 biochemické a 2 potraty.. A ľutujem, že som si na vlastnú päsť nezačala riešiť vyšetrenia... Všade sa dlho čaká a celé je to proces na cca 4 mesiace.. Takže čo najskôr sa objednajte na vyšetrenia a potom riešte výmenné lístky u gynekológa alebo obvodného lekára.. Za mňa odporúčam genetiku, hematologiu (+syndróm lepivych dosticiek - ten nerobia všade), reprodukčnú imunológiu (čakacia doba 3 mesiace na odber) a manžel bol aj na halosperme (DNA fragmentacia spermií). Možno sa nič nezistí, ale možno práve tu niekde bude problém..
@shellynda moja ty aspom krvácať,ale u mňa len stále spinim a okolo krvy to ani nešlo,a dosť ma bolí ľavý vajecnik,tak myslím,že to nebude nič dobré,aspom keby sa sama vycistim a ide sa ďalej,lenže teraz to nie je ako prvý krát.sice som mala bolesti ako sviňa,ale toto spinenie mám už od minulej stredy a ms nie a nie sa rozbehnúť.len má brucho stále bolí a ľavý vajecnik
@abigaile
@majka_3 ďakujem žienky,ale tak nikto s tým nič neurobí,pre niečo sa to deje,aspom keby sa my rozbehla už ms,že to vyjde von,ale ja už od stredy spinim a nič viac,ľavý vajecnik ma bolí a brucho.uz nech je to všetko za mnou a ideme na vyšetrenia a hotovo.teraz mám veľa roboty,tak keď mám pravdu povedať,že nemám moc ani času NATO myslieť a myslím že to je lepšie,lebo by som sa nad tým len zamýšľala,že preco sa to deje stále tým istým zienkam.ale tak nedá sa nič robiť,hádam nám pán Bozko ešte nadeli a keď nie,tak bude ako má byť.
@mirus11 ahoj , ja mám s týmto problém . Ja keď chcem byť tehotná viem iba tak že s progesterenom . Hneď po ovu nasadiť a brat aspoň do 10tt . Takéto tehotenstvo som mala hádam aj 20x prisahám 😓 ale mám 4deti ,no len s liečbou a nezistili mi fakt nič . Bola som aj na genetike 3x .
Žienky moje,ja sa čím ďalej tým viac začínam presviedcat,že u mňa to bude asi mimomaternicové,stále len spinim do hnedá,ms sa vôbec nespusta,a ktorú má dosť bolí ľavý vajecnik.takze piatok asi budem musieť tak či tak ísť k doktorovi,ako mi kázal.
@mirus11 ak je to mimomaternicove, treba ísť asi čím skôr.. Nevieš, aké si mala hcg v piatok? Ja na tvojom mieste by som si bola dat zobrať krv na hcg a uvidíš ci klesá.. Ale ak máš bolesti, išla by som aj zajtra k Dr. Nech to radšej pozrie aj 2 krat, ale nech sa ti nič nestane.. Ako možno to nie je mmt, len sa dlhšie rozbieha potrat, ale tu krv by som možno išla riešiť aj teraz na pohotovosť a výsledky máš do 2 hodín..
@rosalie1411 v piatok bolo HCG 39
Práve som prišla od doktora,že tehotenstvo je vylúčené,ani na mimomaternicové že to nevyzerá,že vajecnik ten ľavý mám akýsi podráždení,zobral krv do 3 ampuliek,na spinenie nasadil Dhupaston na 10dni 2x1tabletka,potom by mi mal prísť ms a ďalej budeme riešiť hormonálnu profil až keď budem mať normálny ms,ale aspom som pokojnejšia,že to mimomaternicové nie je,že tehotnosti tam bola,ale tým spinenim sa to čistí.ale že mi chce aspom upraviť ten môj nepodarený dlhy cyklus.tak sa možno časom aj niekde pohneme ďalej,tie vitamíny čo mi dal,tak mám zatiaľ vysadiť a keď budem po prvej ms tak nasadíme naspäť,že aj mužovi
@mirus11 no a spusti sa ti teraz spinenie ked ti nasadil duphaston? Nezastavi ti to náhodou?

@mirus11 je mi to ľúto.. 😒