icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zabka1987
26. nov 2020

@0507 ja mám jeden taký graf výrazný 😄🙏 úplne šialený ,iný od všetkých normálnych . Verím veľmi ,veľmi fakt ❤️🥰 vyšlo to uvidíš 🤩😘

0507
26. nov 2020

@mirus11
@zabka1987 bodaj by ste mali pravdu, dievcence 🙂

rosalie1411
26. nov 2020

Dievčatá, až teraz čítam tu hroznú správu z rána 😪 to nie je možné.. Prečo sa toto deje? A ako ešte túžila po bábätku... 😒 Aj mne veľakrát poradila.. Odpočívaj v pokoji @giuli... 🖤

shellynda
26. nov 2020

@0507 tak toto už musí byť víťazný graf 😍🙏... Toto už je riadny pokles, tak ak nebol ten prvý pokles IP, tak tento už isto 🍀

0507
26. nov 2020

@shellynda uz nad tym radsej ani nerozmyslam, uvidime co zajtrajsia teplota...ale takyto graf nemavam

shellynda
26. nov 2020

@0507 počkáme do zajtra na ďalšiu teplotu😉som vééélmi zvedavá, ako to bude pokračovať, ale silno ti budem držať palce, lebo ak takýto graf nemávaš, tak to možno čosi deje 😍🍀

ivi1808
26. nov 2020

Baby, co poviete na graf?

sssimikkk
26. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa opytat, mozno tu mi budete vediet poradit.. ak je zena tehotna, v prvom trimestri, je mozne podla bazalnej teploty nejak “predpovedat” potrat? Teda, klesne bazalka pred potratom rovnako ako pred prichodom ms?
Viem, ze pocas tehotenstva je blbost meriat BT, ani to nerobim, len ma to zaujima

shellynda
26. nov 2020

@sssimikkk ja som ešte aj po potrate mala stále vysokú BT niekoľko dní, lebo telo to hneď nezaregistruje a žena môže mať nejaký čas ešte príznaky tehu

mirus11
26. nov 2020

@sssimikkk no ja som bola tehotná a pr sne mi sedelo že som potratila d BT,klesla mi dosť dolu a NATO som dostala príšerné bolesti a začala som krvácať,a bolo to jasné,o bábo som prišla,a teraz druhý krát to isté,takže u mňa to presne sedelo.

naty1987
26. nov 2020

Ahoj dievky dlhšie som tu nebola a to co citam.....
To čo je za spravu 😱😭😭😭😭😭 @giuli 😭😭😭😭 odpočívaj v pokoji zlatíčko bola si skvelá partačka ktorá vzdy pomohla ....ja tomu nemôžem uveriť baby 😞😢

butterfly333
26. nov 2020

@naty1987 veru je to tak Ja som sa to dnes dozvedela písala som z jej dcérou . Je to strašne neuveriteľné nemohla som tomu veriť bude mi chýbať 🖤🖤🖤😢😢😢😢😢

naty1987
26. nov 2020

@butterfly333 toto je také nečakane ved nič jej nebolo chceli bábo ach jaj skvelá žena úžasný človek veru bude chýbať 😞😢😞

patusss
26. nov 2020

Aj ja nad tým celý deň rozmýšľam...

ereska
26. nov 2020

Zo je hrozné úprimnú sústrasť celej rodinke

lauritka
26. nov 2020

Dievcata ro fakt...boze..ved kolko mala rokov??? To bol covid?? Odomna testiky bravala..😪😪😪😪 uprimnu sustrast celej rodine..ach jaj 🖤

lauritka
26. nov 2020

Katka..a vcera mala meniny..

taily30
26. nov 2020

Oh aka hrozna sprava, uprimnu sustrast.

katkaholiova
27. nov 2020

Ja uz asi mozem ocakavat ms. Na teste to bol naozaj len duch

butterfly333
27. nov 2020

@lauritka mala 44r a dostala že silný zápal pľúc a zlyhalo jej srdiečko 🖤😢😢😢

katkaholiova
27. nov 2020

Test po dvoch dnoch meskania takyto. Takze sa ide do kola

patusss
27. nov 2020

@katkaholiova prepáč, ale fotíš to väčšinou v tieni 😂 buď použi blesk, resp.iný uhol (napr.drž test v ľavej ruke, aby si si netienila). Takto ledva vidno tú kontrolnú čiarku...

katkaholiova
27. nov 2020
gmm
27. nov 2020

@katkaholiova na tom zatienenom je vidieť čiarka. Len teda uvidiš keďže ti aj dnes klesla teplota

katkaholiova
27. nov 2020

@gmm ale ked uz dva dni meska nemala byt byt silnejsia. No uvidim este mamatest ak dnes pride a nedostanem ms. Ci ukaze lepsie kedze ma zevraj viac farbiva a najviac chvalia

gmm
27. nov 2020

Tak ja som už jasná aj ms dorazila.Ako čakala som že príde neskôr,lebo beriem Gynex a všade píšu že cyklus predlži

gmm
27. nov 2020

@katkaholiova môže byť ešte skoro. Zvedavá som čo ti teplota vyskočí hore.Bodaj by.

0507
27. nov 2020

Moj divoky graf 🙂

0507
27. nov 2020

@gmm mrzi ma to...ale mas dost kratku LF

gmm
27. nov 2020

Baby nemáte niečo overené na predlženie Tej poovulačnej fázy?Či treba s doktorkou riešiť?