icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

idaku
8. dec 2020

@niikee noo same znamenia... ja by som na tvojom mieste asi nevydrzala a testla zajtra rano 😅 joj mne bolo dnes rano teda riadne zle ale len chvilu nastastie 😅 ...nikdy by som nepovedala ze budem rada ze mi je zle :D

zanet7
8. dec 2020

@idaku ďakujem, ďalšie mesiace budem sledovať viac a ostatné veci..🙂

idaku
8. dec 2020

@milik45 hej hej to by som sa aj ja zlakla, ale vsade sa pise, ze ked to trva len kratko tak to moze byt priznak....keby pretrvavali tak by to bola jasna MS....ale moze to byt aj ze sa maternica pripravuje...🙂🙏

niikee
8. dec 2020

@idaku haha 😂...akurat som prisla z prace, zastavila som sa v lekarni a nemali mamatesty tak som zobrala rapiclear a tie neviem ako su spolahlive..mozno testnem este dnes vecer aspon sa nebudem zajtra znervoznovat ak tam nic nebude 😁

milik45
8. dec 2020

@idaku No som teda zvedava, aj ked podla teplot neviem 🙂 ale mozno ze budem prekvapena a budu sa drzat hore 🙂

idaku
8. dec 2020

@niikee tie som este veru neskusala ...su na ne rozne nazory veru...tak vecer mozno fakt neukazu ale rano by mohli 😇

xxemma
8. dec 2020

@niikee rapiclear su ok, pouzivam tuto znacku aj na ovu. Drzim palce 🍀

rosalie1411
8. dec 2020

@zanet7 mne sa to vidí, že ovulka bola na 18-19 DC.. Treba mať 3 vyššie teploty po sebe ako 6 predchádzajúcich.. 😊 A súhlasím, že treba sledovať aj iné znaky - hlien je dobrý ukazovateľ.. Plus meraj v rovnakých časoch +-pol hodina, lebo potom ti to tam hádže trojuholníky co značí nepresnosti merania.

domig1
8. dec 2020

Ahojte, podstupovali ste niektorá IVF cez prvý lockdown? 🤨

xxemma
8. dec 2020

@domig1 cez 1 lockdown boli care zatvorene od 16.3. Az do maja. Robil iba helios mt. A co viem tak viacerym stimulku stopli aj v polke. Teraz pred vianocami uz nove stimulkynezacinaju, lebo viacere care od 20 a aj skor uz dovolenkuju, prevazne do troch kralov.

niikee
8. dec 2020

@xxemma dakujem, vyskusam uvidim 🙂

niikee
8. dec 2020

@idaku tak skusim rano 😂 ak nezabudnem 😂

zabka1987
9. dec 2020

Tak baby ja začínam klesať

bona69
9. dec 2020

@zabka1987 ešte nič nieje stratené, si stále hore, držím palce. Ja som mala úplne hrozný graf, a všetko bolo v poriadku 😀

shellynda
9. dec 2020

@zabka1987 ešte sa neplaš, stále si pekne vysoko, nepadla si zatiaľ na pred ovu teploty 😊. Ja keď som bola tehu, tak mi teda totálne skákali teploty hore-dole 🙈

shellynda
9. dec 2020

Dobré ránko dievčatá, tak môj graf sa dnes nevie rozhodnúť, kedy teda bola ovu 🤷‍♀️, ale nevadí, lebo sme boli dobre pripravený na oba dni 🙈😅

shellynda
9. dec 2020

@evita2176 tak ako dnes teplota u teba moja🤗? Neviem sa dočkať, už letela hore 😍?

gmm
9. dec 2020

Ranečko,myslíte že ovulacia bola včera?Dnes mi poskočila teplota

mirus11
9. dec 2020

@zabka1987 moja takýto malý pokles nič neznamena,akú máš LF?testy ešte nedorazili?

evita2176
9. dec 2020

@shellynda dobre ranko sa praje. No veru klesla. Skusila som Test vcera vecer a on si bol pozitivny 😱 ako uz nechapem vcera uz druhy den . Tak myslim ze dnes uz prebehne konecne. Skusim zas Test a uvidim co z toho..
Ale ty krasne stupas 🍀🍀🍀

bla111
9. dec 2020

Dobré ránko, ja sa síce držím ešte hore, ale test úplne biely.

evita2176
9. dec 2020

@majka_3 ako dnes u teba??🤩🍀
@shellynda
Tak test je max pozitivny dnes 😊

majka_3
9. dec 2020

@evita2176 dnes max pozitívny? Ach mozem závidieť? 😅😉
Ja niic.... Ale taketo kludne teploty som snad este nemala... Aspon ze to neskace hore dole 🤷‍♀️
Kto vie či sa vlastne aj ovu dočkám 🙄

shellynda
9. dec 2020

@evita2176 no super 👍👍👍😍, tak dnes šup na to doplniť ešte vojačikov😘a ideme si pre // pod 🎄🙏

idaku
9. dec 2020

@niikee akoo? 😊 Ukazal nieco Rapiclear?... Ja s teplotou ostavam na rovnych 37. Tak aspon sa udrziava zvysena teplota..

sekerka18
9. dec 2020

@majka_3 pridávam sa už s kludnymi teplotami 🤣 také som asi ani nemala ešte.

niikee
9. dec 2020

@idaku no super tak nech ani neklesa 🤗..no robila som rano a bola tam taka slabucka ciarocka lenze teplota mi klesla o 0,2 tak teraz neviem co si mam o tom mysliet..uvidim ako bude, dufam ze ms nepride 😑

majka_3
9. dec 2020

@sekerka18 waau 😉 aku mas dlhu lf? Plánuješ aj testovať?

aleskandra
9. dec 2020

Kočky...prosím vás 🙏 kedy bola podľa vás ovu? V nedeľu a pondelok som mala bolesti, pred iui mi robili sono a folik tam ešte bol

majka_3
9. dec 2020

@aleskandra kludne mohla byť aj v den iui max 16dc.den hore-dole, hlavne ze bola 😉🍀