icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
15. dec 2020

@mirus11 no ved jasne... Uvidíme co bude 😒
A ovulka ti po ma prišla neskôr ci tak ako mala...

mirus11
15. dec 2020

@majka_3 tak ako chodievala,možno o 2-3dni neskôr.

pet888
15. dec 2020

@majka_3 no bud teplota zacne rast az zajtra alebo na ten 23dc predsa len nebol pozitivny(vyzera,ze mu chyba do pozitivneho)a chybalo dostatok lh hormonu na uvolnenie vajicka a folik potom zanika.

majka_3
15. dec 2020

@pet888 ďakujem za názor... Tak uvidim zajtra čo teplota a asi sa vykaslem nato ked bude dole,len ma to stresuje 🙄

zabka1987
15. dec 2020

@majka_3 ja by som povedala, že ovu dnes a zajtra vybehne teplota ale to je len môj názor .

majka_3
15. dec 2020

@zabka1987 mam inak aj hlien, presne takýyy aky by mal byt... Noo tak som zvedavá 😀

zabka1987
15. dec 2020

@majka_3 😄no to bude to ❤️ držím palceky nech to vyjde

katkaholiova
15. dec 2020

@majka_3 baby ako sa vyznate v tom hliene.ja mam vytok (hlien) taky biely

shellynda
15. dec 2020

@evita2176 dobré ránečko sa praje 😘... Nóóó graf so mnou zatiaľ pekne spolupracuje, ale test vôbec 🤷‍♀️, no ale dám mu šancu ešte poobede a zajtra 😅

shellynda
15. dec 2020

@anetata ako testík a graf dneska 😍?

evita2176
15. dec 2020

@shellynda nooo moja mne sa na nom nieco mari🤩🤩

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
15. dec 2020

@shellynda mne sa tiez nieco zda ale podla mna daj tomu este cas

majka_3
15. dec 2020

@shellynda noo veru moja, na testiku je 👻 😊 tak uz len nech pekne silnie ♥️🤞

pet888
15. dec 2020

@majka_3 tak hadam to bude ta prva moznost😊Aj teplota dost poklesla🙏🏻

shellynda
15. dec 2020

@evita2176
@katkaholiova
@majka_3 naozaj tam niečo vidíte 😍? Ja ani nie🙈, ale urobím ešte poobede jeden a som zvedavá

abigaile
15. dec 2020

@majka_3 ja som mala po ma 2cykly anovulacne. Čo vôbec nemusí byť tvoj prípad. Za mňa si nemala pozitívny ovu test. Ale všimla som si,že aj keď viac pijem ten deň, tak mávam oveľa slabšie ovu testy. Uvidíš, ako ti stupne alebo nestihne teplota a podľa toho uvidíš....viem,je to frustrujúce takto stále čakať, že kedy bude.....poznám to....

sekerka18
15. dec 2020

@shellynda aj ja tam vidím niecoooo 🍀🍀

majka_3
15. dec 2020

@abigaile presne si vystihla to pomenovanie.... Je to frustrujúce... A uz ma to ani nebaví...ďakujem... Inak ako dlhy si mala cyklus ked bol anovulacny?
@shellynda anoo vidím... Skus poobede 😊

katkaholiova
15. dec 2020

@shellynda ja by som skusila zajtra a ak bude silnejsia tak uz len v den ms.

gmm
15. dec 2020

.

gmm
15. dec 2020

Konečne som poskočila,ovulku tipujem na nedelu lebo to som mala bolesti a v pondelok už boli ovulačne testy negatívne.Tak uvidíme ďalšie teploty aké budú

gmm
15. dec 2020

@shellynda Aj mne sa tam črtá nejaký tieň

katkaholiova
15. dec 2020

@gmm no vidis teplota vyskocila

gmm
15. dec 2020

@katkaholiova supiš vyzerá že už si po aj keď hovoríš že hlien máš biely,asi už hustne

katkaholiova
15. dec 2020

@gmm taky hustejsi biely.no lenze spolu sme boli v sobotu vecer,v nedelu rano a vecer.takze neviem co z toho bude

zabka1987
15. dec 2020

@shellynda noooo na testiku vidím ❤️🤩👍 paráda len tak ďalej nech to silnie

katkaholiova
15. dec 2020

@gmm obavam sa ze to nevyjde ako ani minuly mesiac.ak nevynde prestavam sa sledovat a necham to tak ak to ma prist pride

anetata
15. dec 2020

@shellynda graf sice stale pekny, ale test bielyyyy 😒 ale nadej umiera posledna, tak ja dufam, ze na mna este vykukne aj ta druha ciarka 😋

gmm
15. dec 2020

@katkaholiova uvidíš možno vyjde 😉