icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vejula
20. okt 2014

@sjuzan77 hned prvý cyklus 🙂 a hned som aj otehotnela

senta_sofia
20. okt 2014

@vejula to mas fajn, ze si sedi na ritke, nechce ukazat pohlavie 😀 a myslim, ze na otocenie ma este chvilu cas, macaci chrbat rob a vraj je dobre, ked pri tom macacom chrbate odzadu pomoze aj manzel 😀 na vlastnej kozi odskusane nemam, ale stara mati spominali 😀 😀 😀

jaja9891
20. okt 2014

@paskolinka no a to si zober,ze to este nemam vsetko,potom vam to moje nafotim 🙂 tych cetrotide mam 8 a menopuru 5,potom sa asi prida nieco ako pregnyl,mozno este diphereline a fraxiparin,nasledne sa nasadzuje utrogestan minimalne.... takze sa tesim 🙂 budem ako drogovy diler 🙂 ale uz odpocitavam dni a neviem sa dockat 😉

senta_sofia
20. okt 2014

@mawiya neries... podla mna niektori ludia by potrebovali mat naozajstne problemy, aby neriesili cudzie. Ja osobne som vzdy rada, ked zistim, ze je niekto debil hned na prvy, maximalne druhy pohlad, aspon do buducna viem, ze sa mu mam vyhnut a nezabijam s nim drahocenny cas, ktory by sa dal vyuzit ovela zmysluplnejsie

senta_sofia
20. okt 2014

@rybkaa nejak nas tu zanedbavas, som cakala, ze vacsiu slinu chytis 😀

lenna71
20. okt 2014

ahojte viete mi prosim vas niektora poradit ako si rucne vyznacim ovu v grafe FF? dakujem

senta_sofia
20. okt 2014

@lenna71 ruzove menu hore Analysis - uplne naspodu Manual Override - Ovulation override a vyberies datum, resp. den cyklu

sonya79
20. okt 2014

caute, neviem, ci ste poculi, ale existuje maly pristroj cyclotest-baby Vam kazdy mesiac pekne vytvori profil plodnosti tj. krivku a oznaci s velkou presnostou vysoko plodne dni a najdolezitejsie, ze potom ho mozete pouzivat aj nato aby ste neotehotneli. S pristrojom na nocnom stoliku je to ovela osobnejsie a jednoduchsie lebo data ostavaju v pristroji 🙂

senta_sofia
20. okt 2014

@sonya79 aj by nebolo za 169,- euro 😉

lenna71
20. okt 2014

@senta_sofia Supis dakujem 🙂

sonya79
20. okt 2014

no ale mas dvojity uzitok: pred a aj po otehotnenim 🙂 a ked ides k lekarovi aby ti urcil ovulaciu neplatis?? alebo za HAK za tie roky...?? a to este nehovorim o vedlajsich, neprijemnych ucinkoch, ktore pri cyclotest-e absolutne nemas 🙂

paskolinka
20. okt 2014

@sonya79 no jo, ale my meriame BT uplne zadarmo 😉

senta_sofia
20. okt 2014

@sonya79 dakujeme za reklamu, na 99,9% som si ista, ze tu svojich priaznivcov neziskas 😉

adamnela
20. okt 2014

@jaja9891 no takze ja cakam veru ovulku, vo stvrtok idem zasa na folikumetriu, tak som zvedava, co tam robi tenmoj folik a ci potvorka jedna pekne rastie. A ano potom pojdem zasa na krv, ked bude teda po ovulke..
No a drzim palce, nech Ti to s tymi injekciami ide od ruky. Asi je to len sila zvyku a neboj Ty to zvladnes, mas s ihlami skusenosti..
@vejula aj mne Nelka pekne sedela az do porodu 😉

katkatonkova
20. okt 2014

@jaja9891 a to ako casto sa ma pichat?....juuj..neviem ci by som to zvladla.....

katkatonkova
20. okt 2014

@jaja9891 moja len s tym nechod po meste...aby ta fizli s tym neprichitili.....

rybkaa
autor
20. okt 2014

@jaja9891 no cipana, môžeš amatérsky aj drogy miešať 😀

rybkaa
autor
20. okt 2014

@senta_sofia zdochla som 😀 mačací chrbet odzadu, že stará mať spomínali 😀 😀 😀

rybkaa
autor
20. okt 2014

@senta_sofia dnes som mala návštevný deň, tak som sem veľmi nepáchla, zajtra som len vaša 😀 bola tu mamina, teraz šéf, popri tom ešte opravujem po kolegyni robotu, mám home office 🙂 ale budem doma celý týždeň a basta 🙂

rybkaa
autor
20. okt 2014

@sonya79 ano, je to fajn sranda, ale drahá jak sviňa a nič inšie ako grafy na FF ti neukáže 😀 funguje to ako teplomer a netreba pracne zapisovať teploty a sama vypočíta a vyhodnotí ovulku, inak nič nové sa z neho nedozvieme 🙂
Za folikulometriu neviem či sa platí či nie, na zistenie ovulky ti stačí obyč teplomer, veď cyklotest funguje len na základe teploty, sono sa s ním robiť nedá 😀 a zase - v prípade, že by som nechcela otehu, nikdy by som sa nespoliehala na meranie BT,ale chránila sa aj inak, lebo ako tu už dobre vieme, nejedna tu otehu aj mimo plodných dní 🙂
Aké sú tie nepríjemné účinky, hm?

rybkaa
autor
20. okt 2014

@adamnela a sa ti otočila potom? či šla cisárskym? 🙂
@vejula som rada, že je všetko ok a malô rastie 🙂 môj tichý tip je, že to bude chlapec, lebo ešte je veľký asi len ako dva balíky cukru a už trucuje a riťou sa otáča 🙂 ale jasné, ešte má čas sa zvrtnúť, hlavne nech pekne rastie 🙂

katkatonkova
20. okt 2014

@sonya79 a ake su tie neprijemne ucinky.....???

vejula
20. okt 2014

@adamnela a nakoniec sa pretočila či si rodila KP?

@rybkaa 😀

adamnela
20. okt 2014

@vejula
@rybkaa mala som plánovaný cisarak kvôli tomu..Ale nebolo to moc strašne..Aj macaci chrbát som skúšala, aj baterkou som si svietila cez brucho, zevraj dieťatko ide za svetlom a ona princezná si nadalej sedela ako na hrasku 🙂

jaja9891
20. okt 2014

@katkatonkova ja mam nastastie kratky protokol....cize podla toho ako budu rast cca 10-12 dni,najprv 6 dni picham vzdy vecer jednu a 6-8 den picham vecer dve,potom kontrola a uvidi sa ako dalej....
no si ma pobavila spolu s @rybkaa 😀😀😀😀 juj ste super,potom vam nafotim moj postup pre rozptylenie 😀

vejula
20. okt 2014

@adamnela aha, no ja už po jednom cisaraku som a teda chcem sa mu vyhnuť jak čert krížu 😖 No ved uvidime ešte sa dufam otočí a ak nie, tak budem hladať všetky možné riešenia najprv, cisarak až ako posledné...

adamnela
20. okt 2014

@vejula no jasne chapem Ta. Ja mam prvy porod normalny a druhy cisarak a kazdy ma svoj pre a proti. No uvidis, ale este ma malinke cas sa otocit, neboj sa. Jednej kamoskinej znamej sa maly pretocil tiez az po nejakom 32 tt sa mi zda, alebo ci to nebolo aj neskor. Nechcem Ta klamat ( nespominam si presne ), ale viem, ze sa este nemusis bat..A kedy mas ist na dalsiu poradnu? Az o mesiac?

katkatonkova
20. okt 2014

@jaja9891 srdiecko drzim palce nech to bude mat pozitivny ucinok v podobe vrestiaceho balicka....

jaja9891
20. okt 2014

@katkatonkova dakujem,si zlata 😉 aj tebe drzim palceky vo vsetkom 😉

vejula
20. okt 2014

@adamnela ano až o mesiac. Mne gyndoš hovoril, že babatko ma ešte čas sa otočiť, ale tak vieš, už mi idu hlavou myšlienky, že čo ak nie... Ale tak vyčkam ten mesiac, a uvidim