Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 no to je uzasna sprava ♥️ gratulujem mooc...
Dakujem dievcata, uz len nech sa vsetko vyvinie ako má 🤞🤞
@majka_3 ja som sa tiez rozhodla ze tento mesiac tak nebudem nic sledovat ovulku som mala 3mesiace po sebe prrsne na 14den po ms.takze pribliezne viem kedy a ostatne necham tak
ahojte ja viem ze je to take teraz si merat ale bola som zvedava.je to normalne minuly mesiac som mala fajn
@katkaholiova merias aj cez ms?
@mirus11 ano
@katkaholiova nakoniec prišla ms ?
@zabka1987 jasne vcera ☹️
@sekerka18 ja som na tom presne tak isto😀, zajtra čakám, že teplota vyskočí hore 🙏, tak nám držím palce, aby nám to vyšlo takto pekne na nový rok 🍀🥳
@sekerka18
@rebeccasara držím vám žienky prsty,aby vam to vyšlo presne na novy rok.ja mám 36,66 poovulacne teploty.
Baby tie ktoré beriete duphaston tiež mávate po ňom takú silnú menštruáciu 😱?
Ahojte babule. V prvom rade zelam vsetko dobre v novom roku,co najviac // ! ❤ u mna takto..som uz v stimulke na dlhy protokol momentalne na duphastone a zajtra zacinam pichat 😉🙈 mam strach ale tesim sa,iny vysledok ako babatko ani necakam..vsetko vyslo tak aby som stimulku zacala az v novom roku,verim ze je to osud 😉
@luckynko44 ahoj 😊 minule som na teba myslela, ako pokračuješ.. 😊 Tak držím palce, nech to v novom roku vyjde! 🍀🍀 V akom CAR si?
@rosalie1411 dlho som neprispela,ale vlastne ani nebolo cim..3 neuspesne iui za mnou 🙈...ale uz bude len dobre 😉😇 dakujem krasne! Vsetko dobre aj tebe,nech sa nam plnia sny v novom roku..bola som v Heliose Martin ale kedze Bansku Bystricu mame blizsie prestupila som
@rebeccasara jeeej super. No my sme dcéru splodili na Silvestra pred troma rokmi. 🤣🤣🤣🤣 Takže bolo by pekné znova to zopakovať už úspešne.
Dievcata zelam vám krásny posledný deň v roku.nebol ľahký pre niektoré...niektoré zažili chvíľku šťastia v podobe// a zial aj bolest / .. niektoré tu bojujete dlhsie niektoré kratšie...ale nezabudnite túžba po dieťati je rovnaká ..ci uz mate alebo nemáte deti.ale z celého srdca vám želám ,aby ste to (pre mňa-aj ked som obe tehotenstva pregcala) najkrajšie obdobie zažili.... verte,že sa nám podarí byt 🤰 je jedno v co verite....ale verte,že sa nám to podarí...
Rok 2021 bude nas🤩😍🥰🤰
@mamelka verím tomu, že sa nám to všetkým do jednej podarí.. Skôr či neskôr 😊😊 užite si dnešný večer v rámci rodiny 😊 a teším sa na prvé // v roku 2021. 🍀
Bábiky pocujte mali ste niekedy bolesť pri slabine? Asi uzlína si myslím. Keď stlačíte kúsok cítim úplne mini guľku tam. Neviem od čoho či čo ale zrazu znicoho nič začalo bolieť.

@sekerka18 to je ale zlate mat tak malého súrodenca.. a rodixia maju aspon spestrenie ...podla mna je to krásne...a ak niekto mysli,ze boze dieta bude mat 15 a rodicia budu ako babka a dedko je pekná blbost pretože vela rodičov sa vykasle na deti a veru ta babka a dedko sa starajú o tie deti ... hlavne veľa zdravíčka zelam celej rodinke 🥰