icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
30. dec 2020

@sekerka18 to je ale zlate mat tak malého súrodenca.. a rodixia maju aspon spestrenie ...podla mna je to krásne...a ak niekto mysli,ze boze dieta bude mat 15 a rodicia budu ako babka a dedko je pekná blbost pretože vela rodičov sa vykasle na deti a veru ta babka a dedko sa starajú o tie deti ... hlavne veľa zdravíčka zelam celej rodinke 🥰

majka_3
30. dec 2020

@123alena123 no to je uzasna sprava ♥️ gratulujem mooc...

123alena123
30. dec 2020

Dakujem dievcata, uz len nech sa vsetko vyvinie ako má 🤞🤞

mamelka
30. dec 2020

@majka_3 a ty ako dnes s BT?

zabka1987
30. dec 2020

@sekerka18 aj moja mamina tak mala najstarší brat mal 20 ked sa narodil najmladší 😄 je to super

majka_3
30. dec 2020

@mamelka nemeriam, takže neviem... Nechavam sa prekvapiť ako to skončí 🙄

katkaholiova
30. dec 2020

@majka_3 ja som sa tiez rozhodla ze tento mesiac tak nebudem nic sledovat ovulku som mala 3mesiace po sebe prrsne na 14den po ms.takze pribliezne viem kedy a ostatne necham tak

mamelka
30. dec 2020

@majka_3 drzim silno palce 🥰

mirus11
30. dec 2020

Žienky prečo mi to takto vyznačili má FF grafe,a na druhom mi posunulo ovulku o deň neskôr?

katkaholiova
31. dec 2020

ahojte ja viem ze je to take teraz si merat ale bola som zvedava.je to normalne minuly mesiac som mala fajn

katkaholiova
31. dec 2020

tie vysoke su teraz

mirus11
31. dec 2020

@katkaholiova merias aj cez ms?

katkaholiova
31. dec 2020

@mirus11 ano

zabka1987
31. dec 2020

@katkaholiova nakoniec prišla ms ?

katkaholiova
31. dec 2020

@zabka1987 jasne vcera ☹️

sekerka18
31. dec 2020

Krásneho Silvestra ženy. Plodný rok prajem každej z nás. Ja čakám čakám ale asi dnes bude ovulka. Dajako to cítim tak 🤣 vy ako ste nátom?

rebeccasara
31. dec 2020

@sekerka18 ja som na tom presne tak isto😀, zajtra čakám, že teplota vyskočí hore 🙏, tak nám držím palce, aby nám to vyšlo takto pekne na nový rok 🍀🥳

mirus11
31. dec 2020

@sekerka18
@rebeccasara držím vám žienky prsty,aby vam to vyšlo presne na novy rok.ja mám 36,66 poovulacne teploty.

gmm
31. dec 2020

Baby tie ktoré beriete duphaston tiež mávate po ňom takú silnú menštruáciu 😱?

mirus11
31. dec 2020

@gmm vôbec nie.u mňa úplne normálna,ako keď ho neberiem

luckynko44
31. dec 2020

Ahojte babule. V prvom rade zelam vsetko dobre v novom roku,co najviac // ! ❤ u mna takto..som uz v stimulke na dlhy protokol momentalne na duphastone a zajtra zacinam pichat 😉🙈 mam strach ale tesim sa,iny vysledok ako babatko ani necakam..vsetko vyslo tak aby som stimulku zacala az v novom roku,verim ze je to osud 😉

gmm
31. dec 2020

@mirus11 ďakujem za odpoveď,som sa zlakla že je to tým. Možno zas mi narastol myom. Uvidím koľko to bude trvať.

rosalie1411
31. dec 2020

@luckynko44 ahoj 😊 minule som na teba myslela, ako pokračuješ.. 😊 Tak držím palce, nech to v novom roku vyjde! 🍀🍀 V akom CAR si?

luckynko44
31. dec 2020

@rosalie1411 dlho som neprispela,ale vlastne ani nebolo cim..3 neuspesne iui za mnou 🙈...ale uz bude len dobre 😉😇 dakujem krasne! Vsetko dobre aj tebe,nech sa nam plnia sny v novom roku..bola som v Heliose Martin ale kedze Bansku Bystricu mame blizsie prestupila som

sekerka18
31. dec 2020

@rebeccasara jeeej super. No my sme dcéru splodili na Silvestra pred troma rokmi. 🤣🤣🤣🤣 Takže bolo by pekné znova to zopakovať už úspešne.

tufik07
31. dec 2020

Čakám na ovu..len mám akési výkyvy teploty čo nemavam vôbec

mamelka
31. dec 2020

Dievcata zelam vám krásny posledný deň v roku.nebol ľahký pre niektoré...niektoré zažili chvíľku šťastia v podobe// a zial aj bolest / .. niektoré tu bojujete dlhsie niektoré kratšie...ale nezabudnite túžba po dieťati je rovnaká ..ci uz mate alebo nemáte deti.ale z celého srdca vám želám ,aby ste to (pre mňa-aj ked som obe tehotenstva pregcala) najkrajšie obdobie zažili.... verte,že sa nám podarí byt 🤰 je jedno v co verite....ale verte,že sa nám to podarí...
Rok 2021 bude nas🤩😍🥰🤰

rosalie1411
31. dec 2020

@mamelka verím tomu, že sa nám to všetkým do jednej podarí.. Skôr či neskôr 😊😊 užite si dnešný večer v rámci rodiny 😊 a teším sa na prvé // v roku 2021. 🍀

sekerka18
31. dec 2020

Bábiky pocujte mali ste niekedy bolesť pri slabine? Asi uzlína si myslím. Keď stlačíte kúsok cítim úplne mini guľku tam. Neviem od čoho či čo ale zrazu znicoho nič začalo bolieť.

sekerka18
31. dec 2020

@mamelka krásna rodinka ♥️ a nápodobne krásny nový rok a nech mame všetky // ďalší rok ♥️