icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
22. okt 2014

@zarzisia uprimne, vztahu tvojej sestry by som velke nadeje nedavala... a tvoju mamu asi zaslepili peniaze, ktorymi perspektivny zatko oplyva. je to smutne a ja sama si to neviem predstavit, zeby sa nieco taketo stalo v nasej rodine, ale tebe asi nic ine neostava, len sa nad to povzniest a zit svoj zivot. a dost by som sa cudovala, keby sa to zase cele neotocilo o 180 stupnov a mozno aj velmi skoro. ale ty sa sustred na seba a svoju rodinu, vsak sa budes vydavat 😉 ...

paskolinka
22. okt 2014

a k veci - teplota zacina klesat, zajtra cakam ms. ako by toho nebolo dost, soplim, kaslem, co by som este aj nekramovala? 😀

adamnela
22. okt 2014

Ahojte kočky..
No ja zatiaľ čakám čo sa vykľuje..Zajtra idem na folikumetriu, tak som zvedavá čo sa tam u mna deje..Ovu testy zatiaľ negatívne, ale dufam, ze aj napriek tomu si folik pomaly rastie..Tak držte na zajtra paluchy .. 😉
@sjuzan77 daj potom vediet ako si dopadla u dokiho ..No ktovie čo sa u Teba deje, ale to uvidí až dr.
@rybkaa a aký telefonik mas? No máš supis muža 😉
@zarzisia máš to veru tazke, ale ako sa hovorí a stále dookola to tvrdím, ze Božie mlyny melú pomaly, ale isto..

rybkaa
autor
22. okt 2014

@petra212 takto na začiatku je to normálne, ešte sa to ustáli 🙂 Inak minulý cyklus si mala veľmi pekný graf,tak nech je ten další víťazný ☺

adamnela
22. okt 2014

@petra212 no to moze kludne takto na začiatku kolisat a zajtra by to malo ísť bud zasa dolu alebo možno zostane takto..ved uvidis..
@paskolinka ja nechcem vidiet ísť krivku zasa dole 😒

petra212
22. okt 2014

@rybkaa
dakujeeem
mnoo minulý cyklus na začiatku som bola aj na RTG aj mi trhali osmičku + nejaké ďalšie stresy boli tiež
a aj napriek tomu to bola celkom pekná krivka
preto ma teraz tá zvýšená teplota dáko mätie

petra212
22. okt 2014

@adamnela
uvidím, ako budú ostatné dni

a tebe nech sa zajtra darí a máš dobré výsledky 😉

rybkaa
autor
22. okt 2014

@adamnela zobrala som paušál bez mobilu,tak mi dali bonusy navyše a keďže som verný zákazník a v telekome ma majú radi,tak som dostala aj mega zľavu na program, tak dosť ušetřím a preto som sa rozhodla kúpiť poriadny mobil na dlho,že ho po 2 rokoch už nebudem meniť. Tak mám Samsung galaxy S5 Gold (mala som predtým S2 a bola som veľmi spoko),tak sme si teraz s mm povedali,že on si tiež teraz vezme nový a končíme a nový kúpime až keď tieto odídu do dôchodku 😀 Ešte sme si dopriali,potom už budeme investovať do detí a tie nám mobili aj tak dokazia 😎

paskolinka
22. okt 2014

@adamnela neviem no, tie moje krivky to je ako sanca v loterii, raz to hore ostane 😉 ale u teba to vyzera dobre, aj "E" hlien mas, tak snad to buchne v najblizsich dnoch 🙂

rybkaa
autor
22. okt 2014

@petra212 ja som dnes na merala po ou teplotu a obuv určite nebola. Ona ta teplota nie je furt ovplyvnená stresom,môže ti jeden vaječník reagovať inak ako druhý...cykly navzájom veľmi ne porovnávaj, uvidíš skoro pôjde ďalej teplota,pred ovu to ešte pôjde dole,uvidíš 🙂

paskolinka
22. okt 2014

@rybkaa tebe to riadne lieta 😀 a mozno bola aj ovu, nie?

zuzulienocka77
22. okt 2014

@rybkaa no tak ten paušál ma zaujíma. Ja si budem možno brať nový paušál a tiež chcem bez telefónu, tak mi napíš, čo ti dali. A aký veľký si verný zákazník 😀 , roky moja. Môžeš aj do IP, aby nás admini nepozabíjali 🙂

rybkaa
autor
22. okt 2014

@zuzulienocka77 napíšem IP len sa najem 🙂

zuzulienocka77
22. okt 2014

@rybkaa máš čas, dobrú chuť

adamnela
22. okt 2014

@paskolinka no dakujem, dufam, ze bude tak ako pises..Dnes večer príde domov aj mm 😉
@rybkaa no ja chcem o mesiac menit operatora a tiez nechcem novy mobil, ale chcela by som tablet..To by som si už akože na Jeziska kúpila 🙂 Uvidím akú mi daju ponuku..

rybkaa
autor
22. okt 2014

@adamnela tablet doma máme aj my, dali mi ho ako darček k internetu, akože - využívame, ale pomenej, častejšie NB a mobil, keďže tablet nám ide iba na wifi a nemá usb vstup, nemá možnosť zasunúť sim, takže na cesty veľmi nevyužijeme, len kde je wifi. Ale je to dobrá hračka 🙂 z orange kam chceš preniesť? že využiješ aj bonus za prenos? to sa potom oplatí, v telekome je teraz bonus aj za odporučenie 🙂

veroni1988
22. okt 2014

Dievčatá 1 DC a k tomu neskutočné bolesti. ách asi sa vrátila tá hnusná endometrioza :(

rybkaa
autor
22. okt 2014

@paskolinka neviem či bola, skôr by som povedala že nie, ovu testy biele, včera som ale zabudla urobiť, idem teraz a vo vajcu ma ešte dosť popichuje, tak neviem čo toto je....

senta_sofia
22. okt 2014

ahojte slniecka, ja odporadnovana, vsetko v poradecku, chlapec je zdravy, ako si manzel zelal 😉

paskolinka
22. okt 2014

@rybkaa hm, no uvidis. ale dnes tam mas poriadny vyskok.

paskolinka
22. okt 2014

@veroni1988 zajtra sa k tebe pripojim 😉 a aj si nieco davas od bolesti? ci nic nezabera?

paskolinka
22. okt 2014

@senta_sofia co manzel zaklada futbalovu jedenastku, ci ako? 🙂

adamnela
22. okt 2014

@rybkaa vies chcem ísť do O2. Budúci mesiac by sme sa chceli uz presťahovat a tam mame slabsi signál na Orange..A ano chcela by som využiť aj bonus za prenesenie a potrebujem taký tablet kde sa da vložiť aj simka, aby som si ho mohla nosiť aj do roboty..
@senta_sofia supis-pupiš 😉
@veroni1988

senta_sofia
22. okt 2014

@paskolinka tak tolko ich snad nebude, nejake si poziciame aj z ulice 😀

veroni1988
22. okt 2014

@paskolinka Dala som si novalgin bolesti sa zmiernili, ale neustúpili.

zuzulienocka77
22. okt 2014

@senta_sofia juuuu teším sa, že je všetko v poriadku a že bude chlapček, gratulujem 🙂 😵

senta_sofia
22. okt 2014

@sjuzan77 daj vediet, ako dopadla kontrola, Zuzik 🙂

rybkaa
autor
22. okt 2014

@paskolinka takže je pozitívny 😀 je možné, že bol aj včera, no zabudla som testnúť, no tým pádom ovu byť fakt mohla a pichanie už doznieva, uvidíme čo bude zajtra 🙂

rybkaa
autor
22. okt 2014

@adamnela no tak dobre vyber, nech tu môžeš potom s nami ťukať 🙂

paskolinka
22. okt 2014

@veroni1988 to je na predpis? mne pocas ms ucinkuje jedine ibalgin. ostatne volnopredajne lieky nula bodov...