Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte kočky..
No ja zatiaľ čakám čo sa vykľuje..Zajtra idem na folikumetriu, tak som zvedavá čo sa tam u mna deje..Ovu testy zatiaľ negatívne, ale dufam, ze aj napriek tomu si folik pomaly rastie..Tak držte na zajtra paluchy .. 😉
@sjuzan77 daj potom vediet ako si dopadla u dokiho ..No ktovie čo sa u Teba deje, ale to uvidí až dr.
@rybkaa a aký telefonik mas? No máš supis muža 😉
@zarzisia máš to veru tazke, ale ako sa hovorí a stále dookola to tvrdím, ze Božie mlyny melú pomaly, ale isto..
@petra212 no to moze kludne takto na začiatku kolisat a zajtra by to malo ísť bud zasa dolu alebo možno zostane takto..ved uvidis..
@paskolinka ja nechcem vidiet ísť krivku zasa dole 😒
@adamnela zobrala som paušál bez mobilu,tak mi dali bonusy navyše a keďže som verný zákazník a v telekome ma majú radi,tak som dostala aj mega zľavu na program, tak dosť ušetřím a preto som sa rozhodla kúpiť poriadny mobil na dlho,že ho po 2 rokoch už nebudem meniť. Tak mám Samsung galaxy S5 Gold (mala som predtým S2 a bola som veľmi spoko),tak sme si teraz s mm povedali,že on si tiež teraz vezme nový a končíme a nový kúpime až keď tieto odídu do dôchodku 😀 Ešte sme si dopriali,potom už budeme investovať do detí a tie nám mobili aj tak dokazia 😎
@adamnela neviem no, tie moje krivky to je ako sanca v loterii, raz to hore ostane 😉 ale u teba to vyzera dobre, aj "E" hlien mas, tak snad to buchne v najblizsich dnoch 🙂
@rybkaa tebe to riadne lieta 😀 a mozno bola aj ovu, nie?
@rybkaa no tak ten paušál ma zaujíma. Ja si budem možno brať nový paušál a tiež chcem bez telefónu, tak mi napíš, čo ti dali. A aký veľký si verný zákazník 😀 , roky moja. Môžeš aj do IP, aby nás admini nepozabíjali 🙂
@zuzulienocka77 napíšem IP len sa najem 🙂
@rybkaa máš čas, dobrú chuť
@paskolinka no dakujem, dufam, ze bude tak ako pises..Dnes večer príde domov aj mm 😉
@rybkaa no ja chcem o mesiac menit operatora a tiez nechcem novy mobil, ale chcela by som tablet..To by som si už akože na Jeziska kúpila 🙂 Uvidím akú mi daju ponuku..
@adamnela tablet doma máme aj my, dali mi ho ako darček k internetu, akože - využívame, ale pomenej, častejšie NB a mobil, keďže tablet nám ide iba na wifi a nemá usb vstup, nemá možnosť zasunúť sim, takže na cesty veľmi nevyužijeme, len kde je wifi. Ale je to dobrá hračka 🙂 z orange kam chceš preniesť? že využiješ aj bonus za prenos? to sa potom oplatí, v telekome je teraz bonus aj za odporučenie 🙂
Dievčatá 1 DC a k tomu neskutočné bolesti. ách asi sa vrátila tá hnusná endometrioza :(
@paskolinka neviem či bola, skôr by som povedala že nie, ovu testy biele, včera som ale zabudla urobiť, idem teraz a vo vajcu ma ešte dosť popichuje, tak neviem čo toto je....
ahojte slniecka, ja odporadnovana, vsetko v poradecku, chlapec je zdravy, ako si manzel zelal 😉
@rybkaa hm, no uvidis. ale dnes tam mas poriadny vyskok.
@veroni1988 zajtra sa k tebe pripojim 😉 a aj si nieco davas od bolesti? ci nic nezabera?
@senta_sofia co manzel zaklada futbalovu jedenastku, ci ako? 🙂
@rybkaa vies chcem ísť do O2. Budúci mesiac by sme sa chceli uz presťahovat a tam mame slabsi signál na Orange..A ano chcela by som využiť aj bonus za prenesenie a potrebujem taký tablet kde sa da vložiť aj simka, aby som si ho mohla nosiť aj do roboty..
@senta_sofia supis-pupiš 😉
@veroni1988 ☹
@paskolinka tak tolko ich snad nebude, nejake si poziciame aj z ulice 😀
@paskolinka Dala som si novalgin bolesti sa zmiernili, ale neustúpili.
@senta_sofia juuuu teším sa, že je všetko v poriadku a že bude chlapček, gratulujem 🙂 😵
@sjuzan77 daj vediet, ako dopadla kontrola, Zuzik 🙂
@paskolinka takže je pozitívny 😀 je možné, že bol aj včera, no zabudla som testnúť, no tým pádom ovu byť fakt mohla a pichanie už doznieva, uvidíme čo bude zajtra 🙂
@veroni1988 to je na predpis? mne pocas ms ucinkuje jedine ibalgin. ostatne volnopredajne lieky nula bodov...

@zarzisia uprimne, vztahu tvojej sestry by som velke nadeje nedavala... a tvoju mamu asi zaslepili peniaze, ktorymi perspektivny zatko oplyva. je to smutne a ja sama si to neviem predstavit, zeby sa nieco taketo stalo v nasej rodine, ale tebe asi nic ine neostava, len sa nad to povzniest a zit svoj zivot. a dost by som sa cudovala, keby sa to zase cele neotocilo o 180 stupnov a mozno aj velmi skoro. ale ty sa sustred na seba a svoju rodinu, vsak sa budes vydavat 😉 ...