Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa my sme mali tiež Samka istého, ešte sme ani deti neplánovali 😀 . No uvidíme, možno sa trápim úplne zbytočne, lebo to bude chlap a bude pokoj, tak by som to už aj rada vedela, aj keď je ešte skoro 🙂
@senta_sofia No vari by chcel ďalšieho chlapa? Nechce mať dievčatko, čo ho bude zbožňovať? 😀
môj svokor ju volá Eržébet 😀 ten si je istý, že je to baba
@senta_sofia alebo ťa predbehne muž, ako v prípade mojej kamošky a dva mesiace si nevedela zvyknúť na to meno 😀 Nešlo jej do huby 😀 😀
@zuzulienocka77 a už si si čurkla do sódy? je to ozaj ZARUČENÁ metóda a budeš mať razom vyriešené 😀
@zuzulienocka77 to zase nee, to musi byt konsenzus 😀 sak som mu hovorila, ze nech ma nachystany zoznam mien pre obe pohlavia a takych, aby sa pacili mne 😀
@senta_sofia super kamoška, že nechcela som ti hovoriť 😀 jaj milá je 🙂
jedna kamoška tak chcela dať meno Jasmínka, ale v tom anglickom tvare Yasminne či ako sa to píše, no všetci ju odhovárali, že čo to je za meno, že to je antikoncepcia (Yasminelle) alebo bylina jazmín a že ako ju budú volať a že to nebude nikto vedieť napísať a blá blá, nakoniec bola z toho taká nešťastná, že aj muž začal dumať, že radšej iné meno a tiež sa vtedy zaprisahala, že meno druhého už nikomu nepovie, malej nakoniec meno Jasmínka nedala....mne sa to meno tiež strašne páči, pripomína mi to vílu Jasmínku, akurát že sa nehodí k nášmu priezvisku 😀
@rybkaa este by si mohla mat vilu Amalku 😀
@senta_sofia mne sa Amálka páči 😝 . Tá kamoška sa s mužom bavila o menách, mali vybraté nejaké 3 a on nakoniec aj vybral z tých 3, ale to čo sa jej najmenej páčilo, tak jej to nešlo. Ale ak mám pravdu povedať, tak vybral najlepšie, dokonca už majú 3 chlapcov a tento druhý ma najkrajšie meno, ostatné dve vyberala ona a mne sa nepáčia. Kamil, Oliver, Marcel. Tak tip, čo dal jej muž je?
@rybkaa nečúrala, však som v práci 😀
@petra212 jasné, že my vyberáme meno, ale ja chcem aby sa páčilo 😅
@zuzulienocka77 asi Oliver 🙂
@senta_sofia tak tak ...
@rybkaa uf, tak to bol teda riadny exot 😅 Akože toto su už fakt extrémy, ked ma niekto pocit, že každý je povinny sa prispôsobiť jeho štylu. akože ja mam kamaratov aj veganov, aj ludí, ktorí preferuju taký iný štýl života, ale len s takými udržujem nejaké kontakty, ktorý absolutne toleruju volbu iného človeka a nesnažia sa mu stále ukazovať tu "správnu cestu". Vela ludí proste prepadne tomu svojmu presvedčeniu tak, že si prestane uvedomovať nakolko je svojim fanatizmom sam obmedzený. Hlavne, že si myslí, že on prišiel na to čo je sloboda a ozajstný život a je jeho povinnosťou počuovať druhých. Tak ako takých ludí sa rýchlo zbavujem. Nemam to rada. JA tolerujem absolutne hocaký životný štýl, ale to isté chcem aj od iných ludí. Takže odtál potál 😝
@senta_sofia Amálka sa mi páči tiež, ale môj otec volá jeho škodovku Amálka 😀 my máme ŽOfku, takže tieto mená sú vylúčené 😀 Mne sa páči aj tvoje meno, ale volá sa tak aj svokra a takú radosť by som jej zas neurobila 😀
@zuzulienocka77 tiež som tipla Olivera a to je z tých troch ozaj najkrajšie 😀
@rybkaa preto dufam v chalana, aby svokra nemala vobec ziadnu nadej, ze by sa dieta mohlo volat po nej 😀 ale ne... ono kazde meno je pekne, ked sa pekne povie, aj ked trosku mi lezie na nervy ten trend modernych exotickych zahranicnych mien za kazdu cenu, niekedy by rodicom troska sudnosti neuskodilo, ked svacnu k rydzo slovenskemu menu totalnu exotiku
@mawiya no vidis akeho mas dobreho sefa a kolegyne 🙂 a na ostatnych treba kaslat... no a bodliak nebol az taky zly,horsia by bola zuvacka 😀 ja si myslim,ze tebe ivf netreba,len fraxik a bude to sup sup 🙂 uvidis,ja tazko nesiem pohlad na tehule a mamicky s kocikmi,hoci im prajem,ale srdiecko boli... dnes babka zahlasila,ze nemame do toho ist,lebo sa rodia postihnute deti...skoro ma zase porazilo... nic o tom nevedia,som im len vravela,ze lekari liecia a Boh robi zazraky,tak nech nespekuluju,ale vezmu ruzanec a modlia 😀 😀 😀 ja s abojim ci to vobec vyjde,kedze sance su biedne a vysetreni mam minimum spravenych a oni uz bludy vymyslaju...och
@rybkaa no velmi mu ta cinska medicina nesla,ked namiesto labute je z teba rybkaa 🙂 ale chcela som toto,moja kamoska,chuda ako palicka nemala skoro ziadne brucho,no za to dostavala krasne kopance do rebier a chrbtice,az neskor sa jej trosku brusko ukazalo pred porodom,asi take,ako ma niektora v 3-4 mesiaci a mala mala normalnu velkost 🙂
@zuzulienocka77 mne sa paci Tamara a mm chce Nataliu,ale aj Tatiana sa mi pacila,no nepaci s ami,ked ju volaju Tana 🙂 a pre chlapca som este nenasla meno 🙂 a to este nie som tehu... a rodine by som ani nevravela,lebo ti ohrnaju nosom nad vsetkymi nasimi rozhodnutiami...
@zuzulienocka77
@senta_sofia
@vejula
@rybkaa
kym sa vas syn nevola Titus,ci ako sa to pise,je dobre kazde meno 😀 😀 😀 😀 😀 moja znama ma Tita 🙂 inak ta Jasminka je tiez pekna... zenske mena su pekne,ale muzskemi akosi nesadnu "do huby" ako ste niektora pisali.. hodte nejake muzske este 🙂 nech mozem embryjka v petriho miske pomenovat 🙂
inak aby sme neodbocili,asi 4 x som zmerala tepllotu,ked som vstala,velijako,cize HAK dviha BT do vysin poovulacnych 🙂 uz od prveho dna a tato super HAK Lunytta Vam zarucene znechuti akekolvek jedlo,uz pri prvom suste v ustach vam dvihne zaludok a zabezpeci 12 dnovu ms 😀 a nasledne spinenie,to aby som pred tehu nezabudla na vlozky 😀 😀 😀 a dobehla tych minulych 11 mesiacov bez ms 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
@sjuzan77
@rybkaa
@jaja9891
@petra212
@mawiya Ahojte, dakujem za povzbudive slova baby. No s mojou mamou je to tazko. Tak 3,5 roka dozadu som bola jej najlepsia priatelka a skvela dcera. To ona ma podporovala v rozvode a stala pri mne. A potom jedneho dna sa otocila o 180 stupnov a uz ma ani vidiet nemoze. A dala sa na stranu dcery s ktorou si len nadavali a urazali sa. Mama vzdy odsudzovala mlade baby, co sa nalepia na starsich chlapov a odrazu, ked ju segra a jej o 20rokov starsi frajer vzali na dovolenku, aby sa nemuseli starat o segrinu malu, tak odvtedy som ja a aj moj drahy uplny odpad. Ano kila sa daju zhodit, praca sa da najst. Ale neviem, ci sa vztahy daju niekedy napravit. Moja segra(23) veri, ze si ju frajer (43)vezme a uz nebude musiet ani prstom pohnut, deti jej vychovaju jej "sluhovia" a ona si bude uzivat. A moja mama by bola najradsej, keby to bolo dnes. No tazko u nas v rodine :( fnuk
inak graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef -akosi klesam 😕
Ahojte babu len, tento mesiac meriam len informačné, bola som zvedavá, či operácia dohasila cyklus a ako ku kam, tak áno , skáče mi to hala bála 🙂 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa
Inak, včera mi došiel nový mobil a ja som v tom zápale zabudla uvariť obed 😀Mužo to našťastie zobral s humorom ☺
Ahojte dievcata, znova som tu len na skok, chystam sa prave k dokimu na kontrolu a pokec, ze co dalej. Som dost nervozna, aj som si vecer posmoklila, pred 5 tyzdnami mi potvrdil srdiecko a povedal, ze dnes dostanem tehotensku knizku. Je to divne, ved len teraz to bolo, co som vam o tom pisala leziac v posteli a teraz je vsetko inak ☹ Teraz uz len dufam, ze kontrola bude ok a nebudem musiet znova do nemocnice na dalsi kyret, kedze som mala tie silne bolesti.
Inak zacnem robit dobre meno nazvu temy, zacinam s meranim 😉 Vcera silne pichanie vo vajecniku, ze by sa nieco dialo? 😕
Hmmm tak ja idem nejakým opačným smerom

@zuzulienocka77 a co sa tyka tych mien, ja som zistila, ze najlepsie je meno povedat, az ked sa dieta narodi, aspon ti ho nikto nesprotivi 😀 lebo nie kazdy je taktny a drzi hubu, ked sa mu to meno nepaci, ale just ti ho ofrfle pred ocami a tie kombinacie, ja poznam tu a tu, a to ti je taka p... a podobne 😀 a najviac ma dojala jedna znama, ktora vyberala mena podla toho, aby nemali karmicke zatazenie a potom mi iba tak potichucku posepla, ze Simon je meno s karmickym zatazenim, ale nechcela mi to hovorit 😀 no do riti, si myslim, ze keby sme si vsetci vyberali mena podla tohto, tak by boli na svete len sami stastni a spokojni ludia... tak to som sla do kolien uz uplne... takze ak vam nahodou prezradim meno, mna sa nepytajte ale skor jak 2 tyzdne do porodu 😀, tak prosim ziadne negativne komentare 😀